44

Анонимен

преди 3 години

Дааааа. Супер време ще е за море в Гърция, Турция, майоркааа

43

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоГовнатa от Варна до къде стигнаха днес? Трябва да ни пускате местоположението всеки ден да не се минем да изтървен такъв природен феномен!

42

аа

преди 3 години

А вечерите тъмни и задушни ли ще са?

41

Зозо

преди 3 години

ситуацията е отчаяна, днесаджиите са извадили тежкия си ***. Свършиха баламите, алоооу, хората се събуждат

40

Лелинчо Севдалинчо

преди 3 години

До Калеко АлекоМоже и да има райски местенца, баджанак, но с лупа трябва да ги търсиш. И да не е заварден пътят до тях от частен имот.А манджата, настаняването, паркирането, изобщо услугата като цяло - нула! Нула с две дупки даже.Не искам да е така, но фактите са си факти.Плащам си, искам почивка и спокойствие!Ако някой ден ми предложат това в пакет у нас, може и да пробвам.До тогава - на море при комшиите.

39

До 123

преди 3 години

Като нямаш пари запиши се в някоя програма за социално слаби ... !!!

38

Анонимен

преди 3 години

От март сте почнали да мрънкате за т'ва ваканцуване по морето. Пир по време на чума. Реклама за свободна продажба на дрога само сте изпуснали, че т'ва е тенденцията в "развитие" страни.Страната ни от произвеждаща стана слугинарска.

37

пари няма

преди 3 години

До 123действай! има л.***!

36

само за сиртаки!

преди 3 години

До SharkГърция ни зове!

35

123

преди 3 години

Море, море... а пари - откъде?

34

Анонимен

преди 3 години

Стига с т'ва ваш'то море!Току-що гледах урок по география за шести клас. И там сте проникнали с натрапчива реклама.Урокът беше за черноморското ни крайбрежие. В края вместо да покажат неща, които са много важни, но рядко се виждат, като солници, лонгозни гори, за които споменаха, имаше дълъг клип САМО с хотели и плажове.

33

Калеко Алеко

преди 3 години

До Точно така!...Тези с "***" е по-добре да си останат на село при козите с дърдонките защото речника им не предполага друго...Що се отнася до българското черноморие на повечето места там през последните години се изградиха пречиствателни станции и водата съвсем не е ммръсна, но за да го констатирате трябва да отидете и да видите. Разбира се тук изключвам централните плажове на Варна и Бургас... На юг от Бургас - Созопол, Приморско и надолу има райски местенца с чудесни плажове и чиста вода

32

Анонимен

преди 3 години

На кафяво море имало много умряла риба. а боко брои трупове .Таз година сезон няма да има ,а догодина шии видим ;) на изборите догодина ще се реши ще има ли пак карантини или ще си е като преди герб да дойдат на власт.

31

Точно така!

преди 3 години

До Калеко АлекоТочно така! Напълни една кофа **от черноморието като се къпеш и раздай на всички хейтъри да видят че не мирише!

30

Идеално

преди 3 години

за плуване във фекални води. Така било най-здравословно.

29

Анонимен

преди 3 години

Това време е чудесно за почивка на планина!

28

Анонимен

преди 3 години

Направо сте смешни в опитите си да обясните колко е хубаво в панелките по морето!

27

Калеко Алеко

преди 3 години

Стана дума за море и веднага се започна с оплюването на българското черноморие, от една група пациенти заразени с трайна българофобия. Зевзеците дето величаят турските, гръцките и други курорти май ще си останат на сухо и това лято и ще се изявяват само по форумите в Днес.бг. Честно казано бих се радвал на едно по-спокойно лято по южното ни ченоморие, без тълпи от родни чалгари които да нарушават личното ми пространство. Затова им пожелавам приятно изкарване в Кушадасъ, Халкидики и на Карибите..

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Зависи къде живееш. В Северна БГ винаги си имаме лято.

25

V

преди 3 години

боко каза че нямало да има сезон .Имало някакъв вирус. Тиквата разправя за някакви трупове в Италия и Испания по телевизията. Е как ще ходи някой на море ? Нали имало много трупове ?