24

Анонимен

преди 3 години

Вилите попове са много богати,това е обществена тайна ) да направят дарения за да си изперат парите,за имоти ,скъпи коли ,охрани ,аде гадове,развържете мисиите за манастира

23

Анонимен

преди 3 години

Защо от моите пари дават на тези нехранимайковци? От къде на къде ще получават колкото един учител?

22

????

преди 3 години

Преди 4 години беше 4 лева паркинга. Вече гледам 5 лв. споменават... И няма пари?

21

Анонимен

преди 3 години

Манастирът нали беше собственик на зами, на гори?!Министърът на културата само гледа да осигури де що се пише артист с някоя -друга стотачка, а не е помислил за реален ангажимент на реставратори художници, за опазване на културното ни наследство. Може и хабер да няма.

20

Луд

преди 3 години

С паркинг 5 лв. до там го докараха.

19

Анонимен

преди 3 години

Начи, висшия клир кара автомобили за по 150 хиляди евро, носи часовници за по няколко хиляди и прибира арендата от хиляди декари църковна земя, но няма половин милион за най-големия си манастир ?! Допълнително с това, прибира парите от сватби/погребения/кръщенета, заплатите на поповете ги плаща държавата, а всички приходи... изчезват ? Тия са толкова попове, колкото фуражките са бизнесмени.

18

?

преди 3 години

Вай,вай колко ли синджира робини продадени за строежа на замька на суетата ,чак сега и продължават по съвременно му наречено ,,реставрация''.

17

?

преди 3 години

И тоя замьк по турско ли е строен така да се каже по робски.

16

Деа и некрофилите

преди 3 години

Сърце на немски окупатор го пазят като реликва и светиня. На всичкото отгоре братобратовчеда му ви е вкарал в четвъртата и петата и шестата национална катастрофа!Буркана счупен, сърцето на гарваните и молете за милост! Ще ви преквалифицират на стари години в икономи!

15

42

преди 3 години

Да го национализират и направят музей, тогава. Щото тия откачалки заключиха Хрелювата кула и не дават да се снима там даже с научна цел

14

Иначе ...

преди 3 години

Ще видим какво ще направим, не лошо място за почивна станция и сградата става след основна реновация разни там анахронизми пазите от свет време!

13

Значиииии ...

преди 3 години

Правим ли сделката - чупите буркана със сърцето на Диабло - Демек на Борис 3 - прекратявате фараонопоклонничеството и ще видим какво ще направил! Сърцето го остави на гарваните да го изядат - като се изпари формалина те не подбират!

12

Анонимен

преди 3 години

Какво искате от държава, в която фалшив генерал-гей заявява: "Не ходете на черква на Великден, защото ще се заразите и ще умрете."

11

Анонимен

преди 3 години

Ми и Рилският манастир е като всичко и всеки друг в тъй наречената ни държава.

10

Бау

преди 3 години

Бог да им помогне ... Да се .. молят. Нали се грижи за вярващите!

9

много ясно

преди 3 години

Някога в манастирите са отглеждали и правели всичко. А сега...?...............................................................................................................Някога Бог ходеше по земята, а сега идва Страшния Съд !

8

Анонимен

преди 3 години

Няма за Ес 8ци на синовете .... мъка.

7

Тодор

преди 3 години

До колкото си спомням имат свещени манастирски запаси от тонове ракия и вино. Прокуратурата им я беше конфискувала след това я върна. Превърнали са манастира в дисниленд с хотел.

6

АНТИ

преди 3 години

Попове - ДС милиционери,на хляба мекото намерили !Душите им няма да влязат в Рая,а ще се скитат във безкрая.

5

Анонимен

преди 3 години

Някога в манастирите са отглеждали и правели всичко. А сега...?