45

Жоро

преди 3 години

До На мен 48 Абсолютно си прав.Трамп вчера каза по телевизията, че ще обявят Антифа за терористичнч организация.Демократите изплакаха на умряло. Сега вече законно сините *** ще бъдат в затвора за много години.Идва ред и на Black Lives Matter.Чудно защо в Wiki все оче стои информация от 5-6 год, която е абсолютно невярна.Всъщност BLM са разбойническа *** поддържана от Дем.Партия в САЩ с парите на псевдо-американеца Дж.Сорос ( демократ-фанатик-мултимилионер) и друга подобна бълвоч като тях.

44

Демократ

преди 3 години

Пия една голяма белина за това - неадекватно исказване на другаря

43

На мен

преди 3 години

На мен тая американска Пролет и тоя Майдан по-скоро ми прилича на учубник на Шорош,АНТИФ-рите и джендърите.

42

наздоровя

преди 3 години

това извление трябва да се отпразнува с белина

41

Анонимен

преди 3 години

Демон демократии наконец-то вернулся в место своего рождения. С приездом, родной!

40

Анонимен

преди 3 години

Глупости! Путин трябва да гоуволни на часа за подобни изявления.Руските посолства в сащ трябва дакоординират дейността на различнитегрупи борци за свобода, включителнои да раздават курабийки подобно нанюланд в украйна.

39

Анонимен

преди 3 години

Всички тези изявления на тозиПесков са абсолютно фалшивии вредни за Русия -- кой му плащада не се намесва и гледа отстрани?Я да прочете изявленията на Помпеоколко е загрижен ако някъде станенещо и е възможно американци да се облажат.

38

Гост+

преди 3 години

Разбира се, че виновните са винаги извън Америка. Защото, каквото е в Америка - това е правилното! За изборите и за протестите виновна е Русия, за пандемията и икономическите проблеми - Китай!

37

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовХристо Христов: Типичното за демокрациите е да извъртат фактитеРуши, след като вече свали гарда, можем спокойно да ти пожелаем да се озовеш при любимите ти диктатури, *** едва ли, като знам какви сте лицемерни рушитата ....

36

бай х

преди 3 години

американската пролет , но този път на американска земя

35

Бай Петко

преди 3 години

ИСТОРИЧЕСКИ ПОЛЕТ!САЩ СТАНАХА ТРЕТА КОСМИЧЕСКА СИЛА.СЛЕД РУСИЯ И КИТАЙ!

34

Анонимен

преди 3 години

Кой напредва във войната?Севера или юга?

33

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 31"честно, от неутрален ставам русофил"КАжи честно, всичките ли сте такива двулични, или само тия дето пишете тук?

32

Анонимен

преди 3 години

Някой да е очаквал да кажат нещо друго?Що не си пият белината...

31

Анонимен

преди 3 години

как така вътрешен?! когато имаше вълнения в Хонконг краварите скочиха до небето да защитават "човешките права и демокрацията"! а сега това било вътрешна работа!!! за да реагират така хората, явно е имало и много други случаи, които са били скрити! а когато никой не обръща внимание на протеста, той преминава във вандализъм!

30

анонимен

преди 3 години

Притрябвали сме им като 16 република, как ли пък не. Според международни анализатори и нашия Д. Кръстев СССР се е радпаднал тихо и мирно без оръжие единствено защото на Русия не са им трябвали бедните републики. Основните богатства са при тях. Отнася се и за нас - хранели сме ги били? 200 мил. хранени от 8? Обратното, влачили са ни!

29

Анонимен

преди 3 години

Колко са забавни кравогледачите, мамо, пък руснаците ми акаха в гащитеееее....Като малки деца са.

28

анонимен

преди 3 години

Нали бяха бедняци, пия.ндурници, некаърници и т.н, как ще организират такива протести в такъв мащаб? Честно, от неутрален ставам русофил, то само гения може да върши всичко това, а и далеч не само....Напоследък имат и повишена раждаемост, и по-добра икономика, дано се отърват поне донякъде от олигархията.

27

Анонимен

преди 3 години

На калпавия водолаз водораслите му пречат.... Все някой друг им е виновен на краварите!

26

Русофил

преди 3 години

Ще накривят на капата на Путин с глупостите на обонго и компания.Всички им е ясно каква мръснa игра се играя и никой не се впечатлява от такива пръдни.А грантаджиите нека си дрънкат техните.