14

Анонимен

преди 3 години

Има хора, които като чуят куче и пишат едни и същи дивотии. Детето пострадало ли е? Защо шестгодишно дете е било само без надзор?

13

Анонимен

преди 3 години

баста с тия излишни и опасни животни,по живково време мина една вълна и ги изтребиха ловците,всяко куче без паспорт-куршум,не стига,че трепят хора директно поми ярите,ами и индиректно,чрез най-опасни болести-кучешка тения,бяс,а чрез кърлежите,които въдят-лаймска болест,кримска треска,марсилска треска,енцефалит

12

бедните кученца

преди 3 години

горкото кученце сигурно е било гладно и затова е яло детето.

11

***

преди 3 години

Абе, Иванке, какви домашни кучета бе, колко често си виждала някой да води на каишка безпородно куче, вечната мантра за изхвърлените кучета. Това си е просто популация на улицата, която се размножава защото някой прибира пари и не върши работа.

10

Сега на съд!?

преди 3 години

Сам е признал -"Ударих животното и успях да спася детето", разказа Ибрахим Хасан" - спасил е дете, но сега кучкарите ще го осъдят, ударил е кучето!? За кучкарите децата нямат значение, само кучетата имат защита!

9

Анонимен

преди 3 години

Те и в Америка толерират кучетата и черните, та виж докъде я докараха.

8

Хуманист

преди 3 години

Куче, което напада човек, трябва да се убива на място.

7

Анонимен

преди 3 години

Докато разни сдружения ги финансират да кастрират кучета и да ги връщат на улицата, а не да ги евтаназират, винаги ще има проблем.Едно време в Индия англичаните давали награда за убит плъх, като искали опашката за доказателство. И в един момент спрели, щото видели как улиците се напълнили с безопашати плъхове.

6

пак безотговорност

преди 3 години

От една страна бездомни кучета в града.От друга дете на 6 г. само на улицата.Иначе казано: всичко е от липсата на отговорност на хората.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Е, тази куха лейка Иванка каква е? Добре, кучепоклоничка. Бог Пес! Да вземат да ни коригират името на държавата и Конституцията! Какво правят хищници в урбанизиран район? А питай ловците, какво става в полето.

4

Анонимен

преди 3 години

Тази Иванка нормална ли е? Не мога да отида пеша до фитнеса на 400м.от едно такова маркирано и кастрирано куче. Самонастанило се в запустял имот. Постоянно трябва да се ослушвам за чаткащите по асфалта нокти на снишилото се и озъбило се куче! Ама много дружелюбно и безопасно! В Бургас, в кучешкия приют, нали с лопата пребиха такова"добро"куче, дето нахапа този, който го храни?

3

Qче

преди 3 години

Преди години(хиляда) е бил един от най-големите европейски градове.

2

Анонимен

преди 3 години

Какви кучкари? Не разбра ли, че кучето е ухапало малък швед и освен това е бездомно.

1

кучкар

преди 3 години

кучкарите сега мълчат, а не дай - боже да утрепеш такова псе - ще те съдят, ще ореват орталъците за милото кученце. всички кучкарски нпо-та и кучкари в белене да чукат камъни докато им дойде акъла, че кучета не трябва да има свободни в градовете и селата.