47

Кил Бил

преди 3 години

Ваксина ще има да септември.

46

Баба ти Скръц

преди 3 години

Искам незабавно връщане на всички КПП и въвеждане на задължителен полицейски час! От днес започвам протест, и ще бойкотирам зеления коридор за пенсионери до 10.30 ч. за Лидъла, докато исканията ми не се приемат!

45

Нямаме шанс

преди 3 години

До ЕврошансБоцето ще спечели, защото няма реална алтернатива. Всички останали се о а ка ха до уши през последните три месеца.

44

Недоклатена

преди 3 години

Още ме е страх.

43

Златена

преди 3 години

До номер 46 ей ром невъзпитан от свойте родители пожелавам ти дано да се заразиш с коварната болест коронавирус да не можеш въобще да дишаш да си на апаратна вентилация в болницата дано тогава ти дойде акъла в празната ти безмозъчна глава

42

Изумена

преди 3 години

Аз се учудвам че още има хора които отричат коронавируса, *** докато не се опари не вярва че гори огън

41

Посинена

преди 3 години

Олеле ле, всички ще омрем.

40

Разгневена

преди 3 години

Всеки ден има новозаразени, това е защото не се спазват противоепидемичните мерки!Събират се на групи особено робошкаджиите - бригади, сутрин наредени плюят, псуват, смеят се гръмогласно, нецензурни думи.... заслужават си ниско заплатената работа и робошките! Простотията у ниското IQ води до повече заразени!

39

Златина

преди 3 години

Жестоки и безчовечни младежи избиват пенсионерите на България като отказват да си носят маските! Ядат и пият по цял ден! Това е безобразие и подигравка с щаба и конкретно с личността на професора генерал!

38

Златена

преди 3 години

Пожелавам на всички Българи които мислят че короновируса е обикновен грип или обикновена настинка да се заразят с него да не могат въобще да дишат и да са на апаратна вентилация в болницата дано след това им дойде акъла в празните им инатливи безмозъчни и дебелокожи кухи глави

37

Еврошанс

преди 3 години

До Педро от КаракасНали полека-лека идват избори, Боцето трябва да ''спечели''........

36

На Сран

преди 3 години

Настинката мина.

35

Ти си гений

преди 3 години

До НааканаИзвънтелесното мислене е най-продуктивната идея на психологията на 20 век. Школата на Леонтиев и Лурия, донякъде Пиаже. Мисленето борави с опорни точки extra mentem. Колкото повече са операциите, които извършваме с предмети извън тялото, толкова по-развито ни е мисленето.

34

смърфа

преди 3 години

Урааа, вече ще дишаме яко.

33

Анонимен

преди 3 години

Те вече не могат да намерят и кой да тестват. Колкото повече упорстват и държат абсурдните "мерки", толкова по-трудно ще им се получи "втората вълна" на есен...

32

Баба с коронавирус

преди 3 години

Обикновен грип, който мина още април месец. Не уврежда сърцето и дробовете както казват.

31

Годжи

преди 3 години

Продавам хладилен камион, споразумение в рамките на разумното!

30

Ганьо Балкански

преди 3 години

Агнешкото, ракията и зелената салата излизат, бай *** няма наяване няма напиване!

29

Златена

преди 3 години

Има една истина 18 годишните млади Българи се разхождат по улиците на всички градове на цяла България след като се върнат заразяват свойте родители с коварната болест коронавирус като починат те наследяват от тях техните пари и имотите им.Извод в България расте 18 годишно безмозъчно инатливо егоистично користно алчно дебелокожо младо Българско поколение което се интересува само единствено от себе си и от никой друг

28

Наакана

преди 3 години

Пръцкам по форумите от сумати време, а се оказва, че съм се на ср а ла.. Все пак нали мисленето ми се осъществява извънтелесно - в телевизора :) надявам се, че ще ме извините. Понеже в главата ми вечно няма кворум, щото обикновено няма никой там - паниката е страшна!