87

Извратена

преди 3 години

Обичам да ми гад но!Да ме страх-без да има защо!Да ме сърби-без да има и 1 желаещ да ме начеше!Да се правя на умна,но простотията ми да лъщи зад всяка дума(и във форума).Да търся приятели,но да печеля само врагове.Мисля се за прекрасен човек,а всички казват, че съм пълна отврадт.Казвам се Златена ...и сигурно майка ми е имало извратено чувство за шега да ме кръсти така! Пълна гавра си е, мамо, нищо златно няма в мене - само едни лай на!

86

мнение

преди 3 години

тръгвайте към ресторанти и хотели - Мутрите требе да цоцат Милиони ! Парата е по-важна от смърта на раята .Мафията управлява и си прави каквото и е изгодно !

85

Вуйчо

преди 3 години

Призовавам тези дето се оплакват от липсата на тествани, да отидат да се тестват и да попълнят бройката като толкова ви е зор.

84

Анонимен

преди 3 години

Почна се- по план.

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21ЩЕ ХОДИМ ЛИ НА МОРЕ ТОВА ЛЯТО?

82

asd

преди 3 години

Не схващам тука във форума каква е тая истерия за боря на направените тестове. Като има лица със симптоми - правят се тестове, като няма толкова - по-малко тестове. Какъв е проблема? По вашата логика миналата година по това време 0 тестове - 0 открити, значи то е имало много, ама не са правили достатъчно тестове.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Случайно да можеш да ми гледаш?

80

хм

преди 3 години

До Анонимен 21БРАВО БЕ - ПОЗНА ЗА ЕЛИН ПЕЛИ ДНЕС НА МАТУРАТА!!!

79

Анонимен

преди 3 години

Е като са изследвани само 346 души,какъв резултат да очаквате?

78

Активист на БСП

преди 3 години

Жалко,пропаднаха милиардите от ЕС...

77

Анонимен

преди 3 години

Направо спирайте тестването и ще нулираме вируса.......

76

До мммм

преди 3 години

Не лъжи хората - от 15ти всичко в Гърция на море.

75

Сделано в Китае

преди 3 години

Уханката Ви Дебне!!

74

инфо

преди 3 години

ПЕСЪКА Е УХО!

73

Златена

преди 3 години

До номер 70 нормално какво очакваш от невъзпитани Българи които не само се разхождат по градовете на цяла България но и шофират като луди по градовете и като се опарят с коварната болест коронавирус и направят някаква катастрофа ще кажат ние не сме виновни а правителството е виновно така разсъждават всички ненормални Българи включително и шоумена разочарование Слави Трифонов за неговата партия догодина ще гласуват само алчните бизнесмени и неуките много отворени лешояди роми

72

Златена

преди 3 години

До номер 70 нормално какво очакваш от невъзпитани България които не само се разхождат по градовете на цяла България но и шофират като луди по градовете и като се опарят с коварната болест коронавирус и направят някаква катастрофа ще кажат ние не сме виновни а правителството е виновно така разсъждават всички ненормални Българи включително и шоумена разочарование Слави Трифонов за неговата партия догодина ще гласуват само алчните бизнесмени и неуките много отворени лешояди роми

71

ммм

преди 3 години

В Гърция отново върнаха мерките. Ама тук сме екстра :)) Измислени цифри.

70

Тита

преди 3 години

Слънцето пекна, лято дойде, събрахме багажа и хоп - на море. Старата банда със нов антураж, гаджета, кръчми, всеки е ларж. Пилеем парите и ни е гот. Веднъж ни е даден този живот. Денем на плажа слънце пече, вечери бурни, купонът тече.

69

Анонимен

преди 3 години

Трафика е ужасен, вече мисля с умиление за коронавируса, повечето гмеч беше заключена а сега всякаква тор е плъзнала по улиците!

68

Златина

преди 3 години

Уф, вече си сложих маската и съм добре! Хора съветвам ви да не се сваляте маските по никакъв повод, за да се чувствате добре и за бъдете с всичкия си! Спазвайте указанията на щаба, следете брифингите!