16

Анонимен

преди 3 години

А пари откъде? То да не е важно само да си подредят леглата и чадърите. В Цял свят изпитват затруднения с финансите. И не се знае дали пак няма да ни затворят на зима. Всеки си стиска паричките за евентуална нова вълна. Тия пандемии стресираха много хора които харчеха като луди предиСега няма да има такова изхвърляне моети шандони и дом периньони ....поне в близко бъдеще.

15

Анонимен

преди 3 години

Тази година хотелиери и ресторантьори ще гледат с увиснали ченета!

14

Хей хей

преди 3 години

Ако искате нормален летен сезон и нормална почивка и икономика като цяло тогава да се премахне тази простотия със спазване на дистанция и носене на маски. До сега никога не сме носили маски по време на грипните епидемии

13

Анонимен

преди 3 години

Когато бяха големите печалби от 300-500 % всички си мълчаха, служителите работеха на черно на минимална заплата за по 600 лева ,криеха се данъци, перяха се пари, а сега ревът 9% ДДС сезона добър ли ще е няма ли да е добър, на кой му пука за сезона и мутрите по черноморието фалирайте и това е чао ,то с добър сезон и лош все тая парите ще отидат в джобовете на онези с майбаховете така ,че чао на никой му не пука за мутроморето!!!!!!!!!!!

12

Елемаг

преди 3 години

Утре сме юни.Спомням си,ч преди 10 години ,някой редеха столовете на капанчетата още края на април.А сега още не се е почнало.Какъв сезон сънувате?И пак без кръчмаря.Каквото каже природата,това е...Сметки тръгнали да правят и без това невнасящите!!!

11

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикИма страхотни къщи за гости в Тоскана, разгледай ги.

10

пияница мистик

преди 3 години

AirBnb. Това е. Аз и моята любовница имаме достатъчно пари да купим и продадем този смешен червен сайт, но си ходим по апартаменти в центъра на Париж, Рим, Флоренция, Мадрид и къде ли още не, въпреки че можем да идем и на 5-звезден хотел. Но си обичаме домашния уют и да си готвим сами понякога. Тези с туризма са пълни ***. Ако искам в стария Несебър, ще си намеря сам къща в AirBnb и няма да им пълня гушите на някакви 20 годишни некадърни девойчета, дето дремят пред комповете

9

Анонимен

преди 3 години

До 10.Тебе също.

8

Анонимен

преди 3 години

Руснаците никой не ги брои за живи.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Супер! Да ходят където си искат, само тук да не стъпват. Съборетините в Крим са им достатъчни а и чакъл на плажа бол.

6

Анонимен

преди 3 години

Петя, само ти ли пишеш за тоя сайт? Както гледам аз, ти и още 5-6 ентусиаста си разменяме едни и същи въпроси и отговори? Голям смях!

5

Анонимен

преди 3 години

"Може и руснаци да няма тая година"------------------------------------Руснаците са си запазили места в Крим и по цялото източно крайбрежие на Черно море - Сочи, Адлер, Хоста, Мацеста, Нови Афон, Гудаута, Туапсе, Джубга, Геленджик, Новоросийск, Анапа и тн и тп. Да не забравяме и Каспийско море с плажовете и знаменития черен хайвер.

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Акъл...море,глава...шамандура - е казал на времето един опитен български моряк на млад...юнга,мислещ си че морето е до...колена.Това силно важи и за тези любители на морски...дестинации,които силно вярват,че таз година,морето ще им излезе за...без пари.По-добре идете на нашето,че поне по...малко да се...минете,а не да останете разочаровани на другия край на света.

3

Анонимен

преди 3 години

Морето ще е супер това лято! Без руснаци!

2

Анонимен

преди 3 години

Нас ни чака лято, а туристическия сектор дали го чака летен сезон кой да му каже?

1

Честно

преди 3 години

След новината за фекалните води не мисля, че българи ще дойдат на Черноморието ни. Може и руснаци да няма тая година. Най-много някой пропаднал англичанин пияндурник.