104

Анонимен

преди 3 години

Където има афро имиграция е зле и не само в Сащ откакто Конго се премести във Франция и Белгия и там стана зле в Англия е същото.Жълтурите са още по-опасни само крадат технологии.Всеки да си седи на континента.

103

Анонимен

преди 3 години

до 103 Натискът с коляно е допринесъл за задушаването. Все пак това е натиск върху трахеята...и малко или много този натиск му е спирал въздуха.

102

Korean soup

преди 3 години

Когато идват парамедиците, Флойд не е помръднал от поне две минути, но ченгето продължава да му стои на врата с цялата си тежест. Парамедикът първо проверява пулса на Флойд и от жестовете му се вижда, че не установява нищо. Хората са шокирани и започват за викат. Ченгето продължава да му стои на врата и чак когато парамедикът му казва, че трябва да го преместят на носилката, убиецът се повдига. В доклада на полицията са записали, че Флойд е бил жив, когато са го качили и починал в болницата.

101

Анонимен

преди 3 години

Не мога да си представя разярени маймуни .Но в индия Александър Македонски се е бил с тяхната армия .Тогава са ги мислили за хора .После разбрали че не са хора .В Индия предлагат специалитет в ресторанта .Маймунски мозък с ориз .

100

Анонимен

преди 3 години

Аз съм 105 килограма и давам хиляда лева на един 75 килограма (колкото беше полицая) по същия начин да си сложи коляното на врата ми за 6 минути! Но ако не ме задуши той ми дава хиляда лева!*** почина от нещо друго, но не и от задушаване!

99

америк.тупан

преди 3 години

Във всеки един холивудски филм знаеме има черни и то президенти или кметове ,главни герои все...какво ли искат *** ! Че американците си ги знаеме ,че са ксенофоби .Всичко се върти около тях ,все едно са богоизбрана нация. Затова и света е такова гадно място в който управляват "влечуги'' .

98

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ако не гърът е бил охрана в нощен клуб, е забъркан с дрога. Ченгето също е било външна охрана в същия клуб, а *** - вътре, сред посетителите. Двуметров гигант без професия, с чисто бяла невеста, разкарва се из града по потник, в компанията на някакво църно рапърче и плащат с фалшиви банкноти. Не бих се обзаложил, че е чист като сълза, както твърди ирландската му булка.

97

ДОНЧО ДЕБЕЛИЯ МАРКУЧ

преди 3 години

Честно казано, хич не ме засяга случващото се при БРАТЯТА ХАМЕРИКАНЦИ! Не са център на света! Интересуват ме проблемите на България и случващото се тука... а там и граждански войни, ако искат да си водят!

96

Анонимен

преди 3 години

Абе, форумците...нападате щатите, но когато тук полицаи биха невинни момиче и момче минаващи по улицата и ги затвориха в районното...а след това полицая сам си скъса униформата, все едно са го нападнали...абе, не видях тогава притести по улиците срвщу полицейското насилие.Не видях да защитавате неяинните граждани.Тогава нападнахте жертвите, че било еди какви си.Сбъркана работа. Не казвам, че америкабския полицай е постъпил правилко, но повечето тук сте тоталните лицемери.

95

Доктор

преди 3 години

Така трябва да постъпваме и в България - видиш ли комунист , стъпи с коляно на врата му и го дръж така докато пукне.

94

Анонимен

преди 3 години

до 83 Какъв тил те гони, бе? Главата му беше извъртяна на 90 градуса, а коляното на ченгето натискаше отстрани гърлото му. Ако беше го натискал в тила носа му щеше да е забучен в земята, бе умен!

93

Korean soup

преди 3 години

До Sata NATO: Изгледах целия случай, включително от различни камери. Арестуват го, слагат му белезници (без той да се съпротивлява), слагат го да седне за няколко минути, след това го вдигат и го водят към колата, той им казва, че го болят ръцете, при което те му ги извиват още повече, той се опитва да стои изправен, явно така го боли по-малко. Събарят го на земята, три ченгета го притискат към земята. Този който го убива, стои с цялата си тежест 8,5 минути на врата му. Флойд умира на 6-тата.

92

Анонимен

преди 3 години

Споко сега *** ще насилят няколко бели жени ще утепат няколко бели пенционерен и работата е ок и така докато не станат само черни.След това ще избягат в съседната бяла държава за да тепат и там.Азиатците ще ги оправят.Защото там не могат да крякат за расизъм тъй като и жълтите не са бели.

91

Анонимен

преди 3 години

Арийската раса ще унищожи черните,жълтите и червените боклуцци !

90

Анонимен

преди 3 години

Хаха...много от форумците нападат в момента щатите, че са расисти...но в следващата новина плюят по роми, чернокожи, евреи и турци и призовават към тяхното изтребление.

89

Анонимен

преди 3 години

До бай ганюАмерика не е развита страна, откакто си утрeпаха последния свестен президент. Оттогава са само придатък към Израел, дойна крава. Агонизираща дойна крава.

88

тиква

преди 3 години

До Pfе да де само че разликата е че там ще има разследване и правосъдие спрямо провинилия се до като на други места е под въпрос

87

Анонимен

преди 3 години

Черните били важни !Обесни го на Тръмп дето като види черен и полудява .Ние тука си имаме роми...Същото е .

86

До 84

преди 3 години

Хаха да..САЩ са виновни, че в България има наркотрафиканти. Евалла, пич.

85

бай ганю

преди 3 години

нивото на расизъм в америка е шокиращо като за развита страна в 21-ви векно вероятно има защо..и все пак е по добре от много други страни на изток от нас