124

Анонимен

преди 3 години

до 126 Сънната Артерия минава вертикално точно до ухото- точно там беше и натиска на коляното на ченгето- отстрани се пада на шията, а не до гръкляна!

123

f

преди 3 години

Не знам дали това е било само филм как Англия и Белгия са бомбардирали САЩ, въздушно някои техни пътни възли, но децата на Англия май ги нямало. Вие сигурни ли сте за това, колко от нашите деца български са си на мястото?Децата нямат снимки в полицията и не можеш да докажеш,че детето ти е подменено,тези родители които са по затворите и защитените домове,децата им са по социални домове,но и тях нападат от нелегалния холивуд и подменят.Лепят плазма по лицата,да заприличат на истинските деца,но...

122

Анонимен

преди 3 години

до 125Брачет, аз съм бивш джудист и като започне да се задушавам ще почукам на пода, като в жудото бе

121

Анонимен

преди 3 години

същото като в Гърция преди време е. В центъра някакви шутове скачат и палят, на 2 пресечки по-надолу магазините си работят и живота си тече. Куките могат да ги разкарат за не повече от 10 минути. Шутовете са силни когато са в стадо, разделиш ли ги - гък не можеш да чуеш.

120

Анонимен

преди 3 години

Отстрани и отзад на врата има само мускули, артериите са отпред до гръкляна!

119

Анонимен

преди 3 години

до 102Брачед, ти ще дадеш 1000 лева на някой да си сложи така коляното върху врата ти, ама като умреш с какви пари ще те погребат, като тия 1000 лева са ти последните?

118

Анонимен

преди 3 години

има много случаи на убити бели мъже от полицаите в америка най-великата демокрация на света,но затова никой не протестира!

117

Sata NATO

преди 3 години

Заиграването на ГЕРБ с нашенските расисти от ВМРО и Атака, набеждаването на ромите за всички грехове, писанията на Дончевица за тоягата и моркова, ще доведат до същото. Затова е време ГЕРБ да се ходи, а някои хора да влязат в затвора за използване на език на омразата. Задължително списъкът трябва да включва Сидеров, Каракачанов, Джамбазки, Дончевата булка и Борисов, като главен координатор на цялата вакханалия.

116

Анонимен

преди 3 години

На тези не им трябва много да се пуснат по пързалката, а тя е дълга и много стръмна..Такъв ролеркостър не сме виждали. Всичките кризички ще ни се сторят игрички в сравнение с това, което може да последва. САЩ изпусне ли финансовите юзди на света, няма бъдеще за тях. Но системата си е виновна сама.Само ядене и зрелища понякога не стигат

115

Апокалиптика

преди 3 години

Америланците са бита карта.Щом жените им отказват да раждат бели момчета.

114

Анонимен

преди 3 години

ако бял мъж закононарушител беше арестуван и убит от полицаите надали в америка някой щеше да протестира!WHITE LIVES MATTER TOO!

113

Гери

преди 3 години

Тези ще ги превземат и край на демокрацията по света, Боже мой!

112

Анонимен

преди 3 години

До 106Не трахеята, а артерията, снабдяваща мозъка с кръв. 4 минути до настъпване на смъртта при всички хора.

111

Анонимен

преди 3 години

до 108 Не само от снимите, а и от всички клипове досеха...половината са бели. Оня дето със скейтборда си разби снощи витрина на телевизия CNN пак беше бял и то някакъв зубър с очилца- интелигентен изглеждаше. В тубата го има 15 минутен клип как им пускат димки в сградата на ченгетата и им хвърлят камъни в продължение на 15 минути преди ония да пуснат сълзотворен газ за да ги разкарат.

110

Анонимен

преди 3 години

Белите протестират от страх *** да не кажат що не протествате начи сте расисти и да ги избият.Страхлива бяла *** пасмина.

109

Гери

преди 3 години

Защо чакат а ве докарат самолетоносачите.

108

Анонимен

преди 3 години

Гледах преди време един клип със един бездомник бял човек, задържаха го както е на площада и му обърнаха раницата на земята от там изпадна един нож и почнаха да го бият събориха го на земята и го ритаха. Тези пият и Белина, нямате си на идея колко са прости куките им Хитлер пасти да яде.

107

!

преди 3 години

Управлението на тоя самовлюбен *** нямаше как да донесе нещо по-различно от това.

106

Тези

преди 3 години

от холивуд пак некъв филм снимат.Не мога да си представя всички въоръжени чупят и врещят и никой не стреля.

105

!

преди 3 години

КАто гледам снимките едно ми прави много голямо впечатление. ПОне половината от протестиращите са бели хора, да не кажа и по-голямата част. Поне това се вижда от снимките.