144

Анонимен

преди 3 години

Нашите еничари са същите страхливи и садистични *** като тези прасета в Щатите!

143

Sata N

преди 3 години

Добре, щом мислите, че и от двете страни има сънни артерии... Не е чудно, че се заключвате вкъщи от Кови19. Невежеството води до суеверия и деградация.

142

Аноним

преди 3 години

До АнонименА аз не съм видял черрен да говори на полицай мирно и тихо .Все викат, все кълнат и се мяткат и налитат да се бият.И какъв е тоя мерак на всички да бягат като видят полицай. Ами, това утежнява нещата . Бягат виновните и гузните . Какъв е проблена да стоиш кротко. Да изчакаш полицая, да отговориш на въпросите му тихо и културно. ..и да си продължиш по пътя . Ченгетата търсят виновни дето се съпротивляват и бягат а не хора които съдействат и се държат възпитрано.

141

Анонимен

преди 3 години

българия е балканското пуерто рико за американците!а бате бойко е генерал нориега на балканите за сащ!

140

Джак Д.

преди 3 години

Тука любителите на черрни паламарки какво ли не правят да изкарат невинен тяхната мечта за надарен бойфренд . И как лошото ченнге така злобно го лишило от живота му. Въпрос който не би затруднил всеки с поне една жива мозъчна клетка но лапащите черни палки само безсилно ще сложат по едно минусче през многобройните си акаунти . НАИСТИНА ЛИ МИСЛИТЕ ЧЕ ПОЛИЦИЯТА КЪДЕТО И ДА Е В САЩ САМО СЕ РАЗХОЖДА И ТЪРСИ КОГО ДА УТРЕПЕ ? Ей тъй на,за забавление и да си намират работа .

139

Анонимен

преди 3 години

"Аз не съм видял ннегър да бъде задържан мирно и тихо" - то е порочен кръг брат. Черните ги задържат за щяло и нещяло, те протестират и се дърпат, полицаите бият, и няма начин за мирна комуникация. Ти като си знаеш , че си черен и ако нещо стане ти ще си дефолт виновния, дали ще искаш нормално да се обясняваш. Палиш маратонките и гледаш да не си там.

138

аз-ът

преди 3 години

чичо томовата колиба всеки един момент трябва да им се показва къде им е място във веригата. Пред вратата. От външната страна.

137

Анонимен

преди 3 години

до 140 Че сънната артерия е и вдясно и вляво на шията бе!

136

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм видял ннегър да бъде задържан мирно и тихо, винаги се дърпат, викат, спорят.... Полицайте работят под голямо напрежение, просто трябва бели да зад ржат бели, черни полицай да задържа черни и пак резултата ще е същия, там всики имат оръжие и стрелят не си играят! Вие ако сте полицай в сащ сигурно на моменти ще се понапикавате!

135

Анонимен

преди 3 години

с белезници и на земята, защо бе нужно това? Садистичен комплексар

134

Анонимен

преди 3 години

Полицаят все пак има достатъчно акъл да не му натиска артерията, а и тя е отляво, а главата на черния беше обърната надясно.

133

f

преди 3 години

Само около 10% от населението на България е на свобода в момента, София в момента сигурно е под 50 хиляди души, а хората осъдени на доживотен затвор които не виждат децата си, а само холивудски макети и манекени и по телефона с изменен глас, къде са децата да му се невиди???????????? САЩ убиват и най-вече отвличат защото не могат да ги убият деца и нараняват! Подменят децата в бг и Европа, лепят визуални плазми по лицата с белезите, да не си личи, че са подменени! И с воис чейнджър!!!!!!!

132

до f

преди 3 години

Ей изтребител, ти какво пи сутринта? Никой не трепе с кървища вече, те трепят с ниско образование и гадна храна. Когато светът ти е дрога, примитивизъм, безработица, низки страсти..не им трябва да те трепят, ти вече си отрепан.

131

Анонимен

преди 3 години

Въобще не му е затискал врата и не е нужно. Достатъчно е да му седне на гърба и гръдните мускули нямат сила да отварят гръдния кош. Ако си със свободни ръце, можеш да се повдигнеш и да си поемеш дъх, но с ръце на гърба, няма шанс.

130

ДО 105

преди 3 години

Трахея , Артерия ???Каквото и да ти натиснат е СМЪРТ - Трахеята е по- лошо - отиваш за 2 минути без дишане - мозъка издържа без кръв 1 час .

129

!

преди 3 години

Поредния протест на американските комунисти. Като нормална страна САЩ трябва да изпрати танковете срещу тази пета колона на раша и чайна. Комунизма трябва да бъде спрян сега в този момент.

128

Не

преди 3 години

Робовладетелите, ще станете роби на своите роби

127

f

преди 3 години

От холивуд колят бебета!! Бебето пък как ще разбереш че ти е подменено? Визуални макети и манекени холивудски на деца по улицата, не само че раждаемост няма, масово отличат, нараняват и дори убиват ако изобщо могат деца, насред улицата и по социалните домове! И по училищата, директорите не разследват децата, които са регистрирани като психично болни! САЩ ще си платят! Има канали в Ютуб.ком , по потоци с истински убийства на хора и най-вече деца и бебета! Истински убийства, нелегалният холивуд!

126

до 128

преди 3 години

Как ще почукаш с вързаните ръце на гърба ли? Преди това с коляното, човекът си джиткаше и дишаше и нямаше проблем. След колянцето го няма вече. Много странно а умре от нещо друго.

125

Анонимен

преди 3 години

до 128 Ще почукаш, ама Флойд не е можел да почука с ръце, защото ръцете му бяха на гърба с белезници!