23

Джони

преди 3 години

Вече пети ден съм под карантина.Върнах се от Англия.Писна ми!За нас няма да отпадне :(

22

Кост

преди 3 години

Ананиев бил вуйчо на Горанов !Това не е ли несъвместимост ! Къде е КПКОНПИ ?

21

Гроб

преди 3 години

Видими резултати

20

Анонимен

преди 3 години

Не е възможно тоя шматарок да измисли такава сложнотия, някой му я е написал. А защо е нужен такъв ферман за толкова елементарно нещо, е друг въпрос.

19

Анонимен

преди 3 години

За кои държави няма карантинаСан Марино е държавата с най-много заразени и най-много починали на човек от населението от вируса в света. Андора - трета по брой починали на човек от населението и четвърта по брой заразениВатиканът - трета в света по брой заразени на човек от населението

18

да,да ама не

преди 3 години

До inedПомня какво писа за Ананиев преди време! Вярно е! Просто чистач!

17

да,да ама не

преди 3 години

Кунчев (без маска от залата в МС) - носете маски на закрити общестени места.Мутафчийски (върнал се от Италия предния ден в същата зала) - всеки влязъл от Италия подлежи на 14 дена карантина.Кой как спазва наредбата на министъра?

16

Анонимен

преди 3 години

Странна работа- голяма заболеваемост. По принцип би трябвало да се отчита процентно заболеваумостта. Щото за 47-48 милионна Испания съвсем не е голям процентът. Няма ли кой да се сети, че ни набутват в поредната измама !

15

Анонимен

преди 3 години

дедо.дедо..как не фана Ковид19 да ни отърве...

14

ПроСоТо

преди 3 години

........рече беловласия СЧЕТОВОДИТЕЛ.....да ви е хаирлия,българи!..Впрочем,АКО преглътнем БОЛКАТА:-РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗА КАКВА БЕЗУМЩИНА СТАВА ВЪПРОС?!?!РАЗБРАХТЕ ЛИ?!?!?!?!.......леле мале!!!..-ТИЯ и ТОЯ са оляха!!!...Обаче .."Спи градът"..В цяла Европа "мерките" отпадат,само в *** кратуни на нашите "от сштаба" са ЗАВИХРЯТ.---абе хора,наистина ли сте толкова заспали,та оставяте некакви ПРИ((_ МАТИ да определят битието ви?+!?!

13

БРАВО

преди 3 години

ДОБРЕ е заповедта.. Но трябва да се МАХНАТ и АРАБСКИТЕ маски. Към тия държави може да се добавят още- Русия и Украйна, за да може да идват Руски туристи по Черноморието и да харчат пари по курортите..АРАБИ, турци и не.г.ри от Турция и Африка, изобщо НЕ ни трябват.. Тия искат да ОТКРАДНАТ Бизнеса и Работата на БЪлгарските фирми и да Завземат България.. Да бягат далече от България.

12

Анонимен

преди 3 години

Министре ..къде са чувалите,ковчезите ,хл.камиони )много много лъжи

11

Майтапчийски Камион

преди 3 години

Идем със хладилния камион , ама угаснах за нафта, обадих се на боко да източи от НСО че нема мърдание

10

ined

преди 3 години

Толкова ли нямаше някой лекар да сложат за здравен министър по време на кризата с коронавируса, ами тоя дъртия дето уж го водят финансист ама е толкова икзуфял, че вече и за счетоводител няма да го вземат.

9

Анонимен

преди 3 години

Защо това лице на снимката е в профил не в анфас. Може би не смее да погледне хората в очите да не би някой да вземе да го благослови за непоисканите добрини.

8

Анонимен

преди 3 години

Дърт изкукуригал пенсионер махай тъпите си забрани и ни остави да си работим ,

7

БРАВО

преди 3 години

ДОБРЕ е заповедта.. Но трябва да се махант и АРАБСКИТЕ маски. Към тия държави може да се добавят още- Русия и Украйна, за да може да идват Руски туристи по Черноморието и да харчат пари по курортите..АРАБИ, турци и *** от Турция и Африка, изобщо НЕ ни трябват.. Тия искат да ОТКРАДНАТ Бизнеса и Работата на БЪлгарските фирми и да Завземат България.. Да бягат далече от България.

6

.

преди 3 години

Как Малта, защо? Има ли някакво логично обяснение?

5

Анонимен

преди 3 години

Ти жъ идеш нокти в питица

4

Анонимен

преди 3 години

Този да заповядва!? Света се е побъркал