49

Калоян

преди 3 години

До завалийките, които се чудят как севернокорейците живеят в пещери, а заграбвали милиарди и забиват извода за фалшива новина: Нима не се сещате за други примери на заграбени милиарди, а населението да мизерства? Ако не, ще ви подскажа - това сме ние, мястото с най-бързо намаляващото население, с изчезващи десетки села на година, с най-високата смъртност в ЕС и пр. О, да - тук има милиардери.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Ама сериозно ли ? Фалшива новина ? Е как, заграбват милиарди ,като живеят в пещери и хрупат тревица ? А уж сте борци против фалшивите новини ? Пфу !

47

Анонимен

преди 3 години

До Pirate Bay Питай оня с оцъкленият поглед ,Дончев ,Гербавият ,къде е дигитализацията ,електронното правителство ,2 милиарда лева ?

46

з

преди 3 години

кражба на данни от атомна централа.... пхаххахххах

45

Ким получава пай

преди 3 години

хакерите не са от Северна корея, а са от специалните руски и китайски войскови подразделения които се занимават с кражби на западни технологии и при сгода на финансови институции.Руските и китайски интернетни превстъпници използуват сървари от Северна корея защото ги е страх, че ичко Сам ще им отреже топките ако посмеят да пиратстват от руска или китайска територия, за което дават пай от краденото на дебелака Ким.СССР и то крадеше технологии от САЩ и запада, но и това не му помогна да оцелее

44

Ивко Младост 1

преди 3 години

Успокоявай се с парите на баба си. Богат човек - " жив ангел" ама хранител 😅Айде брат. Ходи в холивуд да бачкаш,да си позиряте 😂

43

ХоХо

преди 3 години

До АнонимеАми точно, сиромах човек - жив дявол.

42

Анонимен

преди 3 години

Е как така,нали ужким нямали какво да ядат,живеели в землянки и т.н ,а сега изведнъж първокласни хакери,май нещо ни къпят тука...

41

Анонимен

преди 3 години

До 38Нещата не работят така. Те са опасни, защото реално може да извършват колито си искат престъпления, без да ика особени последици.

40

Анонимен

преди 3 години

До ЛявСтатията не е за това, обаче. А Снакциите, ги спазва дори и приятелят им - Китай (макар да е основно на хратия).

39

Ляв++

преди 3 години

"Става дума за истинска организирана престъпност, смятат в Сеул" А санкциите не са ли престъпни? За какво? - за това, че имат оръжия да се защитават. Защо не ги оставят да се развиват свободно като всички други? А защо не преговарят? - спрете хакерството, ще спрем санкциите? - просто и логично. Ще кажат, ние с престъпници не преговаряме. Е, те и за талибаните така разправяха, пък....

38

Анонимен

преди 3 години

Ааахаха, Ким печели битки без да води война !

37

Pirate Bay

преди 3 години

Световната финансова система отдавна е дигитализирана, обаче БНБ продължава да печата хартиени ментета, а Клатислив Гуранов се опитва да умори местните аборигени от глад.

36

Анонимен

преди 3 години

ганчовците си чешат езиците, а живота си върви без- и въпреки тяхното мнение.

35

Анонимен

преди 3 години

Големите хакери на дойче веле грантояди като бедров барух били окрадени. Гешев свил на Прокопиев яхтата и 200 бона, корейците виновни, а гранта си върви.

34

Анонимен

преди 3 години

Корейците имат няколко изпратени спътника, имат метро(Пхенянски метрополитен), производство на ракети и даже собствени подводници. Тези неща изискват специалисти и то местни. И ги имат. А онези в службите това им е работата. Все едно сащ не бяха поръчали на Сони да правят филм за Ким. И след това Сони ги хакнаха. Който го може -го може. Който не може дава милиарди за киберсигурност и пак всеки го хаква.

33

Анонимен

преди 3 години

До 35Голям си разбирач.

32

Анонимен

преди 3 години

До Докато има Уиндоус 28поне 90% от банкоматите са под Уиндоус - за това ги хакат така леснo.........Така ще е докато не се научат някои да конфигурират Луиндовса през регистъра, лърк груп, скеджул таскс, сървисис и още някои други хватки! Който не е на ясно как да махне телетрите вика че бил лош ама който си знае работата може така да го изтипоса та да стане по-добър и от Соларис!

31

Анонимен

преди 3 години

До ГошоТони Бълариянуж бедна, па виж какви мазератите, ролсройси и прочие имаме!

30

Анонимен

преди 3 години

Не са велики, по-скоро са недосегаеми. Ако го хванат, какво? Ще пратят призовка, а Ким ще ги екстрадира ли?!