33

Анонимен

преди 3 години

Трябва ясен регламент ако дадено куче системно тормози съседите с лаенето си как да се наказва собственика му и кога да му се отнема кучето. Такива случаи има десетки хиляди и нито един санкциониран. Сега се оказва, че хората имат по-малко права от кучетата. Това не е хуманно.

32

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се криминализира простащината и хейта.

31

Агънца и прасета

преди 3 години

А нас,няма ли,кой да ни защити?Поне по Великден и Коледа!Ние не сме ли животни?Ами пилетата,ами мисирките?Или те стават само за буркани!А някога казвали:Еех,кучешки живот!А сега:Еех,що не съм куче!

30

Анонимен

преди 3 години

ами да отиде да протестира в махалата, срещу тези дето си бият конете понеже не бягали достатъчно бързо докато теглят каруците с "набрани" работи...

29

Анонимен

преди 3 години

По добре строг закон, отколкото да се насърчава саморазправа.Ако някой посегне на кучето ми и законът не го наказва, ще бъде наказан от мен.Смятам кучето за член на семейството и искам закона да го защитава.

28

Анонимен

преди 3 години

Очаквам пълна забрана за простаци и неграмотни да имат право на глас.Очаквам пълна забрана за корупция и престъпления.Кучето надушва лошите хора , както и други проблеми и е по добро от повечето хора.Куче което е гледано в семейство и му се посегне, да се разглежда като посегателство над човек.

27

@ Миро

преди 3 години

Това е едно решение, аз не казвам,че трябвада има кучета в градовете, казвам ,че не трябва дасе позволяват зверства и уздевателства над животни. Ако вярваш в каузата, събери съмишленици, подписки и забранете кучетата. Аз лично нямам куче, апартамента ми е ресен, няма ме повечето времe, мъчение за мен, мъчение и за животното. Но отново каьвам , България има проблем с лошия човешки мат'рял и липсата на правила и прилагане на законите , не с животните.

26

Анонимен

преди 3 години

До @ MiroДа, именно защото не го очаквам "кучето да те пита дали имаш против да полае сутрин или да ходи до тоалетна" - очаквам ПЪЛНА забрана за отглеждане на кучета в градовете!

25

Анонимен

преди 3 години

Кучето ми е породисто, с паспорт и ваксини и добре гледано, като член на семейството.Ако съседа го отрови , искам да бъде съден строго.Не виждам защо хейтвате.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22 Защото чалгата не върви с изпрaжнения по улиците, а клаксоните на колите предотвратяват ПТП... Но понеже сте прости - пълна забрана за отглеждане на кучета в градовете!

23

@ Miro

преди 3 години

Точно така друже,проблемите ти идват от човека, чието е кучето , кучето е животно, което ще лае ,ще с.. и т.н. , задължение на собственика му е да чисти следнего и да го възпитава, другия ти проблем е, че ако се обърнеш към закона, те също нямадаси мръднат пръста, точно както освобождават садисти , че не им се занимава. Да ,проблемите ,коиъо имаш са между теб и други хора. Или очакваш кучето да те пита дали имаш против да полае сутрин или да ходи до тоалетна с хората ?

22

Анонимен

преди 3 години

Чалгата е садизъм , но не се наказва от закона, защо лаенето да е проблем. Махнете и клаксоните на колите и охранителните системи

21

Miro

преди 3 години

До .Денонощното лаене на съседското куче от терасата също е отделна история! Кучешките изпрaжнения около входа на блока също са отделна история. Пуснатите без каишка и надзор кучета също са отделна история! Но, като събера всички отделни истории и се получава ненормалната действителност! В която кучетата рязко влошават градската среда на обитателите на градовете!

20

Анонимен

преди 3 години

Съседа ми заплашва открито да отрови кучето му , защото лаело. То залайва като го види , защото тоя постоянно му се зъби.

19

Анонимен

преди 3 години

До 7Ами като не можете да си възпитавате децата, така ще е...

18

.

преди 3 години

Садисти * , да не ме тормози граматическата полиция :)

17

.

преди 3 години

Аз ще отида на този протест днес, диващина е дасе посяга на беззащитни животни, а насилниците имат склонност да посягат и на хора. Когато някое куче нахапе дете е отделна история, едното няма нищо общо с другото, животните имат души и характери точно като хората, не всички кучета саагресивни и хапещи, както не всички хораса насилници, така че подобни аргументи да не се защитят животни от мъчители и съдисти са много плоски.

16

Сизър Милър

преди 3 години

Възпитанието на домашните любимци е отражение на културата на техните собственици. Четейки част от коментарите разбирам, че в България културата и правописа са на доста ниско ниво.

15

Анонимен

преди 3 години

Миналата година млад здрав и прав човек беше буквално изяден от кучета убийци, но медиите много ама много ама много бързо забравиха за това както и какво стана със собственика на кучетата те са животни все пак.

14

Лабрадор

преди 3 години

Няма лоши кучета. Има прости и недобросъвестни стопани. Въпрос на ниска култура.....