170

Анонимен

преди 3 години

o, kolko sa polezni za obstestvoto alkoholicite i pushachite na cigari i drugi drogi....:-)))...zabraniha tutunopusheneto i kakvi strahoviti angliiski kralski virusi pobarkvat horata...ayyyyyyy....

169

Патоанатома

преди 3 години

ви съветва да си живеете животчето и за целта ви поздравява с песентачекам ви да дойдете съпроводен от хорът на погребалното бюро Черните ангели??!!

168

До 170

преди 3 години

Уверен ли си за Швеция!?

167

Пешо

преди 3 години

Всеки си има глава на главата, ако е грамотен може да прочете много мнения и да си състави собствено. А крайностите винаги ще ги има. Скоро един руски "лекар" нарече историята с вируса "*уйня". Това обаче на фона на официалният рекорд от 174 починали за ден не звучи много умно.

166

Анонимен

преди 3 години

"Живейте си живота" каза лекарчето на североиталианците и затвори кепенците на апартамента си.

165

Анонимен

преди 3 години

Наистина не може да се затворим и да живеем в страх, но не може и напълно да игнорираме вируса, човека е за Шведския модел. Мисля, че този модел се провали, навсякъде отчитат замиране на вируса, в Швеция растеж. Този точно от статията медик - файда от живи пациенти няма, в България НЗОК се точи с пълни, а не с празни болници.

164

Ъ

преди 3 години

;) ако си мислиш, че лекарите сме много грамотни.Е, не ми плаща никой да пиша тук за разлика от теб

163

До Ъ

преди 3 години

Какъв лекар си ти бе? Ти си неграмотен!

162

Ъ

преди 3 години

Няма как да познавам този лекар какъв е, но мнението на колегата съвпада смоето, така че всеки да си решава сам за себе си. Не ми е приятно когато се смазват хубавите неща в обществото затади интереса на малка група хора.

161

Ира

преди 3 години

Аз направо мисля, че всички умрели до сега, са платени актьори на конспирацията! Ама *** не му минават тия номера, не дава да га баламосват, ами!

160

Безобразие

преди 3 години

Колко бодро, колко успокоително. Който е болен, ами той си е болен, нормално е да умре. Даже може, по нацистки, да се закачи на болния жълта звезда. Докато и "здравите" ги застигне.

159

ХФ

преди 3 години

"Така сме се вторачили в жертвите, че всички са обзети от паника."Това беше целта докторче и успешно е постигната в глобален мащаб. Сега населението е по манипулеруемо от всякога.

158

Д Ъ

преди 3 години

До ЪСкъпи Ъ, ти как прозря че този човек е добронамерен и те обича? Ти как определи колко е интелигентен?

157

Пиян ли е

преди 3 години

До АнонименКолко радостно за българина, който мрази да си си нарушава комфорта, да си променя навиците, да се притеснява! Ами то и СПИН не убива, а катализира и отслабва, от което умираш! Ако имаш белодробен проблем, живееш с него. Ако прибавиш вируса, се задушаваш и умираш. Толкова ли е сложно? И кое е толкова радостно, че вие нямате "придружаващи" заболявания? А други, които имат, са свободни да ***!

156

Д-р Менгеле

преди 3 години

Това и аз го разправях едно време в Аушвиц. Живейте си живота.....

155

Анонимен

преди 3 години

Ще се мре! Яко ще се мре, да знаете! Мутафчийски президент!

154

Анонимен

преди 3 години

Благодарим за добрите думи, г-н Пюшел, но за съжаление поне при нас в България политиците са свикнали да ни третират като някакви умствено изостанали индивиди и считат, че щом има десет на сто безотговорни хора, значи всички сме такива.

153

Анонимен

преди 3 години

Това не може да е вярно! Нашите "експерти" начело с тиквата отначало ни убеждаваха, че няма нищо страшно, а после обърнаха палачинката и ни рисуваха апокалипсиса с камиони пълни с трупове и вместо гешеФта да ги заключи за всяване на паника още облъчват овцете.

152

Анонимен

преди 3 години

яко ще измрат! каза на батко играчката

151

Анонимен

преди 3 години

Когато някой на 68 години ми дава "съвет" ...какъвто и да е...знам ,че го дава според неговата гледна точка за тези години. ------- А Бойко и Мутафчиски според тебе на колко години са? На 30, може би?