210

Един от Германия

преди 3 години

Следя проф. Пюшел още от април. В Германия в началото го поканеха на 1-2 токшоута, но като разбраха, че противоречи на официалното становище, спряха да го канят. Пюшел е пред пенсия и не му пука да говори истината, което е неприятно за професорчетата на хранилка на СЗО (разбирай Бил Гейтс) и Меркеловото управление. Човекът има кураж. Този път поздравявам авторката за тази правдива статия.

209

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОПроблемът е, че маските предпазват повече не този, който ги носи, а отсрещната страна. Носят се маски заради другите, не заради себе си!

208

Анонимен

преди 3 години

Или казано по - разбираемо - Да живей живота !

207

kkk

преди 3 години

Хора,не се плъзгайте по пързалката на такива,които само да имат своите 5 минути слава са вечната контра на всичко!Знам хора,които са заразени,няма отърване,няколко пъти се връща,а симтомите са ужасни!Ваша работа си е дали да оставите инстинките си за самосъхранение да си свършат работата или не,но е глупаво да отричате истината,само защото не ви отърва,а в същото време празнувате всички религиозни празници,за да почетете някой,който уж някой е видял преди около 2000 години!

206

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПатоанатомите казват и че увреждания от вируса има.А по въпроса ОТ коронавирус или С коронавирус е като прерязаното гърло - човек не умира ОТ прерязано гърло, а С прерязано гърло.

205

Анонимен

преди 3 години

Може и да има некакъв вирус,обаче той се мота из медиите.

204

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОБабите и дядовците, барабар с много други, са повече от "специалните" тъй че бабите и дядовците печелят.Живеенето в общество задължава.

203

Сата НАТО

преди 3 години

Щом си специален, ще трябва да се държиш по специален начин.------И аз така казвам - щом баба ти и дядо ти са специални, трябва да си седят вкъщи и само да им пъхаш дезинфекцирани палачинки под вратата.

202

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 210Да си ограничиш контакта с хората и да прилагаш драконовски мерки да не станеш преносител. Щом си специален, ще трябва да се държиш по специален начин.

201

Анонимен

преди 3 години

До 205Според теб последните месеци са умрели в БГ 150 човека? Ако всеки го пишеха умрял бройката щеше да е огромна. В БГ умират средно по 300 човека на ден

200

Сата НАТО

преди 3 години

Режимът на дементния дядка от Банкя е впрегнал цялото тролско войнство. Познат ми е тоя селски шмекерлък, да се настройват хората едни срещу други - той не пропусна да полайва и срещу прибиращите се от чужбина хора, но тази игра няма да го спаси. Напротив, тази игра ще го закопае тотално най-накрая.

199

Анонимен

преди 3 години

Да не носиш маска, за останалото ще трябва да се грижиш да не си заплаха за останалите.-----А кое е останалото?

198

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТООчаквам лекуващия ти лекар да може да покаже, че това е така и съм сигурен, че за теб ще направят изключение. Да не носиш маска, за останалото ще трябва да се грижиш да не си заплаха за останалите.

197

хаха

преди 3 години

До Анонимен 196Хареса ми това за невидимия вирус. Така излиза май...

196

Сата НАТО

преди 3 години

Да кажем, че ще трябва да докажеш медицински, че носенето на маска ти е невъзможно ....-------Носенето на маска ми е противопоказно, защото имам прогресиращо белодробно заболяване. Освен това нито имам температура, нито съм ти дошъл в къщата. Ако баба ти и дядо ти имат проблеми, да си сложат предпазни средства. Ако аз бях възрастен пред умирачка, последното нещо, което щях да правя, е да скапвам живота на младите. Егати егоизма, егати чудото, браче!

195

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 205Доказателствата, че Боко е прав за толупите са много ....

194

Анонимен

преди 3 години

Абе хора, всеки починал в последните месеци го пишат жертва на Ковид. Човек се самоубива заради истерията с вируса, пишат го жертва(тук вероятно имат право). Патоанатомите казват не сме виждали човек убит от коронавирус. Доказана фалшификация на смъртни актове в цял свят. Доказателствата за активно мероприятие са много.

193

ДДРОнег

преди 3 години

И аз отдавна съм на мнение, че паниката е прекалено голяма !!!Да, трябва да се пазим, но се вманиачаваме и прекаляваме, а крайностите ВИНАГИ СА ЛОШИ !!!За инфо - и аз съм от рисковите групи, но предпочитам да си отида разхождайки се на свобода, а не затворен с маска !!!

192

до 200

преди 3 години

При грипа смърността е около 5 пъти по-малка и то при положение, че не се взимат такива мерки. Ако тези мерки не бяха взети шанса е смъртността да е над 20 пъти по-голяма отколкото при грипа. За пример вземете Швеция, където миналата година и по-миналата, и тази година върлува грип, но смътността от него е 33 пъти по-ниска. Ще кажете "*** не ги пишат с грип" Смъртността въобще е 11 пъти по-голямо спрямо предишните 30 години.

191

До 193

преди 3 години

Е, да де, но не всеки има съзнанието да не застрашава останалите. Държавата е резултат от обществен договор (много са - от Хобс до Кант) и притежава монопола върху легитимното насилие (по Вебер). В последните 2 месеца спазването на правилата, които у нас не бяха непосилни като тежест, се оказа мерило за културата и интелекта на съответния човек. Винаги има едни 10-15%, заради които страдат останалите, които няма нужда да бъдат огранич. и насилвани да правят каквото и да било в ситуация сегашната