7

ikar

преди 4 години

А да сте видели прасе или кокошка болни от диабет? Нома е защото ядат амарант. :)

6

ikar

преди 4 години

Извинявам се за грешките, разбъркала съм пръстите. На амаранта нормалното название е ЩИР, с листата се хранят кокошките и прасетата. Но друго е да кажеш амарант, друго е щир, нали?

5

ikar

преди 4 години

На ачалавна нормалното название е ЩИР, с листата се хранят кокошките и прасетата. Но друго е да кажеш амарант, друго е щир, нали?

4

Анонимен

преди 4 години

Не е ли така, една порция агнешко с пресен лук или баница с препятствия от айран,за да се нахрани човек,какви са тези семена,за кошките на двора стават ли?

3

бай Ламби

преди 4 години

Кой туй нящо бре?!?!До ония ден требеше да зобаме киноа,преди туй беше неква елда,по-преди туй ко беше чи ни помня...ааа...овесени ядки беши.Чи кат е тръгнало вийй утре *** кажити че и конските *** требе да идеми.

2

Аззз

преди 4 години

9 причини да ядете амарант1) Имате повод да казвате на познатите си "аз ям амарант" 2) Харесва ви как звучи думата3) Правите се на интересни във фейсбук като поствате статус "Ям амарант"4) Вие сте хипстър5) Вие сте кифла6) Нямате вкусови рецептори7) Омръзна Ви да ядете киноа8) На самотен остров сте и за ядене има само амарант9) Кефи Ви да обяснявате, че сте алергични към глутен, въпреки че не сте

1

Канарче

преди 4 години

Това не се яде, а се кълве.