76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Не пия.

75

Анонимен

преди 3 години

Ами само преди десетина дни имаше статия колко руски лекари са се самоубили.

74

Хихи

преди 3 години

Москувията е забравена от Бога държава.

73

Анонимен

преди 3 години

Една жена, Татяна (колко рядко срещано име в Русия), казала бред ББС (известна само с правдивите си новини), колко страшно е в Русия...И така назначените за "български" медии бързат да го тиражират. За незапознатите, това ако не е лъжа е манипулация!Няма такова нещо, руснаците си имат всичко необходимо, а когато ЕС отказа помощ на Италия, Русия им достави такава - лекари, сестри, оборудване! И Куба!Това беше помощ за нуждаещи се!Къде беше тогава ББС и свободната "българска" преса?

72

Анонимен

преди 3 години

До Copocoид 74А на тебе ти пожелавам зетьове руснаци! Всяка вечер да се напиват безпаметно и да се напикават/с извинение/ паднали под масата. Това съм го виждал с очите си.

71

Анонимен

преди 3 години

Не знам за руснаците , знам че в България бият лекарите , а тези дето най-много *** срещу Русия тук по форумите , наричат българските лекари "мафия" и "печалбари" .Така е по герберски - важното е да очерняш другите , за да не личи мизерната реалност в България .пс - какво за поредното минитърче с огромни имотчета , и шефче на бандитетчета ?

70

Анонимен

преди 3 години

Много *** статия. Лекарите в Белгия и цяла Европа показателно обърнаха гръб на цялата политическа шайка която управлява, подобно и в Гърция Италия Испания.Не е необходимо пляскане на ръчички, а действия в подкрепа на общественото здравоопазване, ама нанайци, нема такива.За БГ да не говориме. .

69

Анонимен

преди 3 години

Живял съм и в Унгария и в ГДР.Не познавам един човек да каже добра дума за руснаците.

68

Анонимен

преди 3 години

До 58 Бе ти у ред ли си? Ние по богати ли сме от Русия? Това че в София им всякакви марки луксозни автомобили,не значи че България Кара такива! Влез в нета и виж какви луксозни автомобили карат " бедните руснаци"!-:) И отиди в Мелник.Да видиш стари ЮМЗ ета трактори,и лади и москвичи! Там живота е от соца! -:( И ти оплюваш Русия?! Леле леле!-:)

67

до 67

преди 3 години

Знам в кой век сме.Народите от Източна Европа също знаят и само преди 10 дена подписаха обща декларация за мародерствата и безчинствата на СССР в държавите им.

66

Copocoид

преди 3 години

Всеки, който плюе по Русия му пожелавам дъщерите и внучките муда му донесат за зетьове чернокожи от Бронкс.Нека чернокожите американци да ви обичат.

65

Анонимен

преди 3 години

Наследниците на Гьобелс нямат спиране , всеки ден нова простотия !

64

Слава Україні

преди 3 години

Герои не вмiрають!

63

Анонимен

преди 3 години

Нека руските *** да кажат един народ който да обича руснаците. Няма такъв. А аз мога да изброя поне двайсет които ги мразят и в червата.

62

Анонимен

преди 3 години

Руските управляващи си въобразяват, че могат да тъпчат народите, да избиват и собствения си народ /ГУЛАГ/ да го изтребват с глад /голодомора през 1934та в Украйна// и винаги да им се разминава, а даже искат и да ги обичат.Да ама не.

61

Анонимен

преди 3 години

Бедни Бедни руснаци...страдахте от изв ергите Ленин и Сталин масови убийци с паметници, Берия и цяла плеяда други родени от сляпата вяра в щастливото бъдеще което никога няма да дойде в Русия ...

60

Аха Ясно!

преди 3 години

"казва Татяна пред CNN"Абе стига ни бутали "радио свободна европа" номера бе! Имунизирани сме вече!

59

Защо ли?

преди 3 години

Зашотото статията е от серията с маркиране судебелен шрифт и сърцеразирателен разказ на някой си.Абе по западния калъп за "новина".Знаеме ги тия CNN-щини!

58

Анонимен

преди 3 години

1953ТА - първа Германия /източна/ се надигна срещу режима, който наложи Русия.1956та - Унгарската революция, която беше смазана с кръв. Руските танкове премазаха 3000 невъоръжени унгарци, които се опитваха да ги спрат с голи ръце.1968ма - Чехия окупация, понеже се опитваха да се отскубнат от мечешката прегръдка на СССР.1980та - Полша за пореден път се надигна срещу СССР и диктатурата. Латвия, Литва Естония - ако влезеш там в магазин и им заговориш на Руски - не те обслужват.

57

Анонимен

преди 3 години

Русия е една от най-бедните азиатски страни.