116

Анонимен

преди 3 години

До ЩирлицНе мога да разбера кое ти е толкова трудно?Попитах те да посочиш 5 източника на информация от които ти лично се информираш. Необяснимо е, че не можеш да го направиш. Дай 5 източника да разберем кой според теб са надеждните и достоверни източници на информация.

115

Анонимен

преди 3 години

Лъжа от началото до края.

114

Ф

преди 3 години

Ха-ха-ха, какви са тези изсмукани от пръста идиотщини?))) За смях ставате тука.

113

CNN CNN CNN CNN CNN

преди 3 години

В материала има продуктово позициониране: насаждането на омраза е нашата специалност!

112

Щирлиц

преди 3 години

За всеки средноинтелигентен е ясно,че не вярвам на изброените от мен информационни агенции.Вярвам на всички останали.Това дава ли отговор на въпроса,кой какво ти е спуснал за да вярваш на неговата информация?Ако те вълнува дали вярвам на руските инф.агенции и новини-да,вярвам,но не безрезервно,както и на любимите ти западни.

111

Анонимен

преди 3 години

До ЩирлицВъобще нямаше отговор на въпроса ми. Отговаряш на въпрос който не съм задавал.Колкото повече бягате, толкова по-ясно става какви точно сте реално. Никой свестен човек няма да се притесни да каже откъде се информира. Нали уж защитава някакво мнение. Ако не може да покаже как се е формирало, значи директно признава, че някой му го е спуснал.

110

Щирлиц

преди 3 години

Отговорът ми беше изчерпателен.Който разбрал,разбрал.

109

По повод "рушня

преди 3 години

Днес видях коментар на руснак под пропутинско надъхване за настроенията в България. Той твърдеше, че е работил тук 4 години през 80-те години и единственото отношение, което заслужаваме е - цитирам дословно, моля не цензурирайте - "к*р в г*за, та да не им падат гащите". Затова и те заслужават каквито прякори, обиди и прозвища харесаме за тях. Самозабравили се диваци, които Петър Първи насила е замъкнал към цивилизацията, но и оттогава те все показват, че не им подхожда.

108

Втори Чернобил

преди 3 години

Биологичен експеримент коронавирусът е създаден в рускавоенна лаборатория "Вектор" Експлозията е избухнала 17 септември 2019във Вектор, който днес е държавен Център за изследвания на вируситеи биотехнологии. Това е един от двата центъра в света, където се съхранявавирусът на едрата шарка. В центъра, намиращ се в района на Новосибирск, сесъхраняват и други заразни вируси, включително на еболата.... икоронаровирус... Руските власти убеждаваха че няма опасност .. Е видяхмевече...

107

Анонимен

преди 3 години

До ЩирлицТова не отговаря на въпроса ми откъде се осведомяваш.Дай 5 източника на информация от които лично ти се информираш.

106

Щирлиц

преди 3 години

На CNN и DW не вярвам.Точка.

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117Значи ако е от "Тръмп" човек е с промит мозък, но ако е от Кремъл е с ясен? Като изключим настрана тоталното отсъствие на читав принцип за изграждане на мнение, аз не те питах това. Аз питах дали само информацията от Кремъл е достоверна. Ако имаш малко акъл ще разбереш, че питам защо има идея, че щом информацията идва от опозиционнните кръгове в Русия, значи че тя е фалшива?

104

Анонимен

преди 3 години

До 111 Що бре? Щом не е лично от дядо " Тръмп"! И е " фалшива" ли?! -:) Промит мозък сиииии! Беден на история и факти във времето!!-:( За съжаление си! Няма по лошо от Незнанието!!!

103

Анонимен

преди 3 години

Като чета статията, все едно описват нашите русофили тук: с конспирациите за това за какво става дума и с враждебност към квалифицираните лекари.

102

1

преди 3 години

До ЩирлицКажи 5 източника, от които се информираш ти лично?Последните пъти когато питах двама рушита тук, единия не ми каза нищо, а другия ми даде някакво клипче от Фейсбук страницата на някакъв ММА ***. Надявам се ти да дадеш повече.:)))

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112Аз съм към 60те и с удоволствие използвам "***". А това го използват всички нормални хора, които някога са имали вземане даване с ***. Това няма нищо общо. Американофили. А на теб стила ти ми прилича на оня с Мансардата. Такива соц патоси вече ги възпроизвеждат много малко.

100

Щирлиц

преди 3 години

CNN?Сигурно се шегувате.

99

Анонимен

преди 3 години

Убеждавам се за сетен път! Че тук " коментират" повечето млади хора! Поклонници на " американската демокрация"? Четейки само обръщението " ***" И ми е ясно кой " коментира"!-:) Абе дечица на по 20 и 30 годинки! Можете да съжалявате само.Че не сте се родили по рано. Та да имате реален поглед върху днешната " политика"! Водени сте за носовете бе ейййй!-:( Незнайковци Американофилски!!!

98

Анонимен

преди 3 години

До Поп ГруюЩото само информацията от Кремъл е достоверна ли?

97

До име

преди 3 години

С твоя патриотизм към ес ще те видим до кога така , с тая криза нещата не вървят добре . Добрия лекар си е лекар и в родината си , а българите са просто роби в ес , работници трета категория