31

Лелки

преди 3 години

Уфф много сте досадни бе,казаха по радиото , че някакви изверги си биели и убивали жените и веднага почнахте да дрънкате небивалици, все едно всички муже са насилнуци,психопати, хормонални агресори, защо създавате изкуствени настроения на конфликт между половее, ако нецсте доволни от мъжете си , напуснете ги, ако видите или чуете насилие над жена звънете веднага в полицията, какво сте се раздрънкали !

30

практиката на МВР-НМ

преди 3 години

Неразкритите престъпретия се картотекират на милиционерите като неразкрити!Няма повишение в чин и заплата докато не се разкрие окончателно.Затова принуждават потърпевшите да декларират, че по тяхна вина е извършено.Други неразкрити престъпления се се добавят към досието на криминално проявени.Всички арестанти по затворите се представят за невинни и прикриват виновници!В замяна на това им се предлага предсрочно освобождаване и даване на работа.

29

анонимна

преди 3 години

Аз също съм се чудила на най-разпространения аргумент че жертвите са си виновни, понеже стояли при насилника, а мъжете тормозени страшно психически, та едва ли не трябва да убият. Ами те наистина защо стоят да ги тормозят лу.ди жени по тая логика?

28

една жена

преди 3 години

До анонимна - серийните убийци обикновено са мъже. Другите убийства - между 80% - 90% се извършват също от мъже. обяснението е в агресивност поради хормонални прочини. Това не значи, че жените трябва да се свиват и подчиняват, а да търсят начини да се отърват от подобни. Всякакво оправдаване на убийство, освен при извънредни обсоятелства, е примитивизъм и липса на здрав разум.

27

.

преди 3 години

В Южна Корея, правораздаването е почти толкова лошо, колкото и в Толупстан, давности ...глупости най-различни ! Как може да има давност за убийство на 10 души ???

26

МВР-НМ щит и меч!!!!

преди 3 години

Първо се обвиняна потърпевшият защо е допуснал престъплението.След това намират изкупитална жертва, вземат здравето му докато разкрият виновника!Вяма неразкрито престъпление така както няма веднага разкрито престъпление! Амин!

25

анонимен

преди 3 години

Психопатията се счита за нормалност, но серийните убийци са с по-тежки отклонения. Да, не трябва да се оправдават битовите убийства, дори и да е тормозен някой независимо от пола, да търси други начини за отърваване.

24

анонимен

преди 3 години

Анонимна е права за психическото състояние и на ежедневните убийци на свадливите си жени, макар и не по темата. Повечето са просто агресивни пси.хопати. Не трябва да има давност за убийство.

23

анонимна

преди 3 години

Къде са женомразците, та да ни научат как си го заслужили убитите? Защото основната им теза е че това заслужават, като стоят при насилника, а мъжете нон стоп са тормозени психически. Ами логичният въпрос е - те защо стоят при такива жени, та да ги тормозят?Просто има насилници с различна степен на психически отклонения, и повечето са мъже. Който отрича, е или манипулатор, или откровено пр.ост.

22

Скалъпена история,

преди 3 години

искат да покажат, че нашето правосъдие е справедливо!? Напротив, ощетените от правосъдие у нас са хиляди, и аз съм един от тях. Нямаме правосъдие, то е купено от олигарсите, съдиите са с най гузната съвест в обществото!

21

Анонимен

преди 3 години

In the name of the father 1993

20

Анонимен

преди 3 години

,,НИЕ И НАШИТЕ ПАРТНѝОРИ ИЗПОЛЗВАМЕ ,,БИСКВИТКИ''. ................. И кои са вашите партнньори ??????????????????? Това не е ли ДНЕС.БГ?????????????????

19

Анонимен

преди 3 години

ВЪПРОСЪТ Е КЪМ ЖУРНАЛИСТЪТ НАПИСАЛ СТАТИЯТА!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Защо ни пълните душите с помия???????????????

18

Жоро павето

преди 3 години

Затова е отменено смъртното наказание, заради многото съдебни грешки. А който се позовава на някаква конституция, в бг никой не я спазва, институциите най-малко.

17

Анонимен

преди 3 години

До Ни мой да бъди! 15В Северна Корея съдебни грешки на полицията/милицията не стават. Там комунистите и чадата им, могат да си изнасилват и убиват жертвите си без проблем и съдилища. И никой нямаше и да знае. А ако много иска да знае - изчезва. Също както в преди в Татовата ти България. Не че и сега не е така де. Щото същите управляват, само дето го правят по-хитро и световната комуно-либерастия няма нищо против ако и танцуват по гайдата.

16

Анонимен

преди 3 години

Ооо, я стига!Цели 20 години, светът се бил променил, дрън-дрън. При нас минаха 30 от падането на комунизма и все едно е било вчера.Тоя ще се адаптира за 2-3 години, ще напише 1-2 книги и готово.

15

ХВасилев

преди 3 години

Има сериал. Доста е интересен. Gap dong се казва филмчето и го препоръчвам на всички които обичат криминална драма.

14

Ни мой да бъди!

преди 3 години

А, тц. В южната Корея не стават таквизи неща.Стават само в северната.

13

Анонимен

преди 3 години

Ей на тва му са вика .Да ти умрат на уияаа ...Снахата явно е викала много и събудила квартала .То в южна Корея нямали нищо за крадене 91 година.Тук 89 окрадоха заводи и цели комбинати .

12

аонмен

преди 3 години

какво разбрахте от тази статия? абсолютно не стана ясно какво е станало точно как са открили уж истинския убиец. язък че беше толкова дълга язък за четенето не се изясни . как може толкова неясна статия да е на първа страница. тоталка спирам да чета това днес.бг. освен да вдигате пушилка в заглавието, нищо достоверно нямате както винаги