51

кърпички

преди 3 години

Тука няколко кърпички се опитват целенасочено да расздухват феминистко - просташки конфликт. Понеже за това им плащат. Феминизма трябва да се забрани със закон. А за феминисти в държавни структури, медицина, образователна състема, медии, ръководни постове - ефективен ьзатвор. За пропаганда на феминизма под каквато и да е форма - смъртна присъда. Трябват закони в тази държава. Истински и полезни закони.

50

Анонимен

преди 3 години

Божков който лежи в "брацките" арабски емирства също е "невинен" !

49

Русия

преди 3 години

Демократизъм ко да са прай!У ФАЩ половината причукани от смъртна присъда са докано после невинни , но на кой му пука за гуведата!

48

Бай Иван

преди 3 години

Гледал съм, че когато заловиха Чикатило, руснаците направиха следствен експеримент и убиеца ги води до местопрестъпленията и казваше как ги е убивал. Всичко това се заснемаше с камера, явно за доказателство при необходимост впоследствие. Интересна практика, която не съм чувал да има в други държави.

47

истината

преди 3 години

До м даааТЯ ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВАБОДНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Там където теорията не достигаше идваше на помощ практиката!Предварително си арестуван при затворени граници и пак при милицията ще дойдеш!Неизвестното беше повече от известното поради редица причини!На всички 4-*** приятели се внедряваше доносчик а така също на всеки 2 семейства 1От ранна детска въздраст в училищата на всяка редица чинове имаше по един шпионинДа не говорим за досиетата дето гонеха до гроб! Няма нищо ново в технологиите..

46

сп. Жената днес

преди 3 години

До Анонимен 44Аз само цитирам писаното във списанието без да го коментирам! Къде ме търсиш ти?Такова прочетох във списанието и не нося отговорност за на писаното там! Съжалявам!Ти поемаш защитата на един лъжец и му ставаш съучастник!!! ***!

45

м дааа

преди 3 години

Последните години има доста престъплениея от преди 30-40години разкрити благодарение на технологии които са били недостъпни в онези времена, а и защото за тези години целенасочено са събирани отпечатъци и ДНК данни

44

Анонимен

преди 3 години

До сп. Жената днесПрочетох "шофЙора" и "във затвора" и ми стана ясно какъв си....

43

До 30

преди 3 години

Ако смяташ че само мъжете са виновни изгледай сериала майнд хънтърс тежичък но по действителен случай.Та там намериха огромна връзка между сериините убиици и тормоза осъществен им като деца от майките им.Просто жените прилагат психическо насилие а мъжете физическо,но засега се смята че като не е физическо не е тормоз.Другото клише е че само жените са жертви.но пък самоубииствата при мъже са много повече.Чети...

42

Роки

преди 3 години

Така и едно време червените убийци караха доста хора да си направят "самопризнания", да не говорим, че много от жертвите си заминаваха без съд и присъда.....цели 45 години!

41

дедо Ташунко

преди 3 години

Г-жо Христова, поздравления за интересната публикация. Хареса ми изречението, в което набеденият за убиец, като видял какъв е животът днес, пожелал да се върне доброволно обратно в затвора.

40

Детектив "Ха Ха

преди 3 години

Убийствата започват през 1986 година. По тях работи детектив Ха, който се е пенсионира през...70-те. Това по кое летоброене е?

39

анонимен

преди 3 години

Сбивали сте се не защото има нечиста сила, а защото толкова ви е акъла. То оправданието било като задната част на тялото - всеки си го носел. А давност за убийство не трябва да има, защото ако е почнал от млад, кой ще гарантира, че няма пак да убие? Повечето психични заболявания все още не са напълно лечими тъй или иначе.

38

лили

преди 3 години

Аз си обяснявам мнението на лелка с ориенталщината, дето се вихри тук. Щом е мъж, трябва да му се *** краката и една думичка да не му се казва. Като иска, да си прекарва живота в робство. Аз не съм толкова тактична като анонимна и едва ли не да и оправдавам глуууупашкото и мислене.

37

анонимна

преди 3 години

Нищо чудно за ***.тотията на лелка, има поне десет правописни грешки. Да си гледа прането, вместо да драска по форумите небивалици. Възможно е да е мъж. Наистина, никой не е написал, че всички мъже са насилници. Повечето са свестни.

36

серийни убийци етМВР

преди 3 години

Освободените от затвора рацидивисти стават контингент на МВР с оперативна разработка

35

анонимна

преди 3 години

Лелка, наистина си просто една лелка.Къде прочете, че всички мъже са насилници? Разбира се, че не са! Направи си справка какъв процент от убийците, включително и серийните са мъже, и после пиши про.стотии! Мястото ти наистина е до печката единствено, защото такива излагат жените и потвърждават правилото колко много от тях са ограничени!

34

НМ-1944 по съветски

преди 3 години

Колко невинни жени от 18 до 60 години викани за справка в МВР бяха изнасилвани????

33

нечиста сила

преди 3 години

С най-добрите ни приятели сме се скарвали и сбивали заради жени! Жалко, но факт!

32

сп. Жената днес

преди 3 години

ИСТИНСКА СЛУЧКА!!!!!Автостопаджийка се обзалага с шофйора, че ако иска може да го вкара във затвора!Колата спира в центъра на града и тя си разкъсва дрехите и крещи, че я изнасилват.Събира се тълпа от свидетели, идва милиционер. Арест, съд и затвор.Един ден *** му идва на свиждане във затвора и си търси правата по залога....