28

Анонимен

преди 7 месеца

Въпросният тип е сериен изнасилвач на свобода. С няколко присъди. Тук даже името му са спестили. Е другите сайтове има и негови снимки.

27

как

преди 7 месеца

Откъде в този нецензурирани видеоклипове на момичето. Би трябвало да се познават, да имат някакви взаимоотнешения, за да ги има тези клипове, които не значат непременно, че са порно. Явно не ги е изтеглил от мрежата, щом заплашва да ги публикува. Той ли ги е направил тези клипове тайно, нещо не се разбира ситуацията каква е.

26

Анонимен

преди 7 месеца

До С

Точно така трябва да постави нещата всеки родител. Още докато детето е малко, да му внуши, че може да сподели абсолютно всичко с родителите си и че ще получи от тях закрила, помощ и съдействие независимо от това какъв е проблемът.
Виждали сме не един и двама махленски бабаити, наглеци, изнудвачи и маниаци да се свиват като мижитурки дори само като се очертае опасност "бабаитлъкът" им да стане общоизвестен или да се намеси закрилник или институция.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Обикновено на 24-ти май, много хора излизат на майско слънце и да попаднат в празничната атмосфера на Деня на солунските двама братя и честването на тяхното дело. Този път, властта не допусна това. Затова момичето дори и да е викало, това е станало с "глас без помощ, глас във пустиня". А правосъдието..., то дори и да дойде, за срам на цивилизацията, не е в състояние нито да наложи справедливо наказание на извършителя, нито да компенсира жертвата.

24

...

преди 7 месеца

Епа колко днешни "девойки" дават да ги *** само срещу обещание, че ще я обича вечно! А колко искат да ги снимат и после да ги покажат! Това е повсеместно сред нешната младеж! А и не само сред тях, я вижте "наште" "випове"! Но инак е добр! Това говори за дълбоко западане на каквото и да било освен на е.ането и простотията! Ма то, според сегашните е по-лесно да си вадиш парите със задни части и по гръб отколкото с труд!

23

До 20

преди 7 месеца

Да бе, на 16 и девствена. Аз пък съм вертолет. Младите жени все се занимават с по-големи мъже, защото си мислят, че са по-добри от връстничките си и за туй той иска да са гаджета. Не, само за секс и любовна авантюра ги ползват, ама те са млади и още са будали. Както и да е, не на празно бащите не са разрешавали да дъщерите си, да са до мъже преди брачната нощ. Кой ще пусне една млада жена да правин, каквото си иска? Ей това става със слободията.

22

С

преди 7 месеца

Проблемът за мен е в родителите. Изнудвана от месеци без да сподели с родители.Защо ? Всичко е можело да се избегне ,ако беше сведено до знанието им.
Подобен случай имаше с дъщеря ми в гимназията.Един " сладур" я причакваше след часовете редовно.Тя на бегом се прибираше вкъщи , трепереща.Разказа ни всичко.Намерих ме къде живее,говорих ме с родителите му , и аз твърде сериозно го предупредих пред всички,че ще занимавам полиция и пр.,ако има още оплаквания от него.Това беше преди 7-8 години.

21

Котки

преди 7 месеца

Кофти за лапето, младо е и не може да разсъждава рационално и си е изпатило зле. Ама трябва да се научат и стари и млади, като ти кажат "имам клипове, ще ги пусна", казваш му "пускай ги, даже знаеш ли кво, аз да ги пусна вместо теб?". Още повече като е на 16, охо "добре бе, пусни ги, после се обяснявай на полицията защо имаш порно клипове с непълнолетни".

20

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам какъв е случаят конкретно, но мога да ви кажа, че дъщерите ви масово на 14-15 (тук от перчене в училище гледай как се справям) че до 20-25 годишни (тук с мисъл че са намерили голямата любов и снимат нещо за домашно ползване само) се снимат здраво и после тези клипове изплуват насам натам. Само в двата-трита най-популярни портала е пълно с БГ видеа, за разни нелегални пък да не говорим...

19

Мнение

преди 7 месеца

Баща и изобщо не трябва да се занимават занимава с полиции и прокурори защото нищо няма да направят на перверзника даже него ще изкарат виновен!Трябва да го извади тоя и да му лисне един буркан киселина в мутрата и после с една тръба да му начупи капачките после цял живот да се влачи!

18

Анонимен

преди 7 месеца

От това, което ни съобщават, може да се направи извод, че е оказала упорита съпротива, когато той е поискал нещо. След като има такива тежки разкъсвания, много е вероятно да е била девствена.
Така че, преди да пишете гадости по адрес на момичето, помислете малко.
Много подробности има тук, които не знаем. Безсмислено е да се правят генерални изводи.
И най вече се налага въпросът какво всъщност е искал от нея, а тя твърдо е отказвала? Защо я е малтретирал така тежко? Само секс ли е искал?

17

Анонимен

преди 7 месеца

Пуснете клиповете! Тук сме все експерти и ще преценим кой крив, кой прав.

16

накъф никъф

преди 7 месеца

Мога да разбера донякъде момичето. Имах някакъв подобен проблем и споределих с брат ми. Уж се разбрахме да си остане между нас, но след време с неудовоствие разбрах, че знаят още много хора - наши роднини, роднини и приятели на жена му. Започнаха да ми пускат едни тънки подигравки. Огорчението ми беше голямо, мислех, че мога да се доверя на най-близките ми хора. Вече съм решил да не се доверявам.

15

До Анонимен 11

преди 7 месеца

Безсрамните Лолитки не се плашат от изнудване.
Такива заплахи въздействат само на наивни момичета, които или са се доверили на някого, с когото си въобразяват, че ги свързва романтична любов. Или не са усетили, че някой ги снима. Или пък са повярвали, когато някой им каже, че е направил сполучлив монтаж.
Ако тази девойка беше безсрамна и прекалено разкрепостена, щеше веднага да иде в дома на баткото, без съпротива да направи каквото той иска от нея и дори да си изкара подарък или почерпка.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Защо думата "мъж" не е в кавички в заглавието?

13

Анонимен

преди 7 месеца

Тя хубаво се снимала как се справя, после се притеснила, че ще изтече клипчето в нета... Ми то за тези работи се мисли предварително!

12

Анонимен

преди 7 месеца

До Я

Защо не вземеш да забременееш ти, та най-после да се увенчаят с успех експериментите, целящи да докажат, чене само жените са годни за тази работа?

11

Я

преди 7 месеца

Дано да забременее, че да има смисъл от цялата тая работа..

10

123

преди 7 месеца

До tot

Той хубаво ще го заколи, ама дано има акъл, че да не го отнесе и да стане още по-голяма трагедия.

9

Татуиран

преди 7 месеца

Много моля комплексари да не се изказват . Аз съм татуиран и имам брада но не карам БМВ не ми се мре по Бойкопътищата . Ходя и на фитнес говоря 2 езика и съм изчел 3 вагона с книги тук има много комплексирани хора