58

Анонимен

преди 3 години

До 2 ..Мутри, сър.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54В Сливен е 1,39 бензина на бензиностанцията на аптекаря.

56

Щирлиц

преди 3 години

Отивате в Гърция, и спестявате повече.Най-вече нерви,все пак сте на почивка.

55

тонката

преди 3 години

"Аз предпочитам да стане 3лв литъра. Така ще отпаднат бая коли от пътищата, сега всеки сkъсан тръгнал да кара, първо е по опасно второ е по бавно."поредният гений-калинка. Знаеш ли какво ще стане с цялата икономика при 3 лева литъра бе, ка тил. Ти да не си депутат от герб бе

54

ikar

преди 3 години

До DivockХампарцомянНе е само до Варна, смрадливата вода отива към Камчия.

53

ikar

преди 3 години

Спестените пари от бензин, няма да стигнат за чадър и шезлонг.

52

жерб победа

преди 3 години

до Аспровалта даже 100 ще спестя :) :) :)

51

Анонимен

преди 3 години

Каква полза , че спестяваш 50 лева , когато само за вход в Албена ти вземат 20 лева за 24 часа.

50

Анонимен

преди 3 години

Къде са евтините горива? Гледам във фуелото 1.67 на Еко, зареждах в София и в провинцията дори с карта отстъпка 7 стотинки не е толкова цената, ама другия път няма да стъпя там.

49

Анонимен

преди 3 години

Аз предпочитам да стане 3лв литъра. Така ще отпаднат бая коли от пътищата, сега всеки сkъсан тръгнал да кара, първо е по опасно второ е по бавно. Страшна далавера да спестиш 50-60лв до морето.....и от всички села и паланки да изкачат с жигулитата още.

48

м дааа

преди 3 години

Дори да не си много оборотен , ако си направиш добре сметката и потърсиш нещо на втора линия , съвсем спокойно може да си барнеш семейна почивка за под 1000? с пътя, в Испания, а един път ако отидеш, ще изпаднеш в потрес , колко трябва да си мразил децата си , за да ги мъкнеш на Черноморието.

47

DivockХампарцомян

преди 3 години

Аз не бих ходил във Варна на море с тези неработещи пречиствателни станции.

46

Кво речи!?

преди 3 години

без да влизам в подробности, но как тези от "Труд" успяха да докажат че с дизел и бензин ти излиза все една сума.

45

до 42

преди 3 години

Ами смени си държавата тогава, отиди в Русия или Щатите да живееш, като си толкова взискателен. То, мозъка ти се е скапал, не двигателя.

44

Ф.С.В.

преди 3 години

Картел в горивата -картел в храните, Картел в банките -Картел в Съдът- Обръчи от Фирми- масонски ложи и всякакви ложи на измамници- Картел в ГСМ операторите -Картел за изкупуване на селскостопанска продукция- Схеми за източване на еврофондове и ДДС-Картел в частните болници (с виртуални клиенти)Картел в лекарствата-и бих казал "Картел" в Медиите-Картел при заплатите-Общо взето една мисирешка държава управлявана от хора с фуражки а под тях ниски чела мислещи се за мафиоти-Bulgaria easy to find!

43

Анонимен

преди 3 години

До 46Бай *** е беден и иска да живее като богат. Бай *** иска да е номер едно по Слънчевия бряг. Бай *** не е ходил по на юг в Гърция. Бай *** би си казал там - А бе тук не е толкова евтино

42

До44

преди 3 години

Еми бай *** с ресторанчето на морето иска за 2_3 месеца да избие рибата и след това да лежи и да вика"ех живот ли бе.... " Сложете нормална надценка, а не 5 пъти по-голяма... и народа няма да ходи в Гърция

41

Ф.С.В.

преди 3 години

Точно след 2 седмици бензинът ще е на цени като миналото лято- Картелът така лесно няма да пропусне -има ли търсене -има и покачване -Държавата на Парадоксите-ТЯ създаде Монополите и сега ще се "бори" с ТЯХ -какъв цинизъм)))

40

Анонимен

преди 3 години

Бай *** пълни колата с кремвирши и бира - заминава за Гърция. Бай *** отива в някое село с един хранителен магазин и един ресторант, които не посещава. Бай *** лежи по цял ден на камъните по плажа. Бай *** си казва Ехх, кеф ли е да го опишеш...

39

Анонимен

преди 3 години

Парите са малкия проблем при почивка на море. Голямият проблем е качеството на почивката и затова българите почиват в чужбина, а не при мутрите. Колкото до цената на горивата, по-евтино ще ни излезе и да отидем с кола в чужбина.