78

А можеше 100

преди 3 години

А ако имаше вече държавни бензиностанции, щеше да спестим 100.... мухахахахаааа

77

Терзиев

преди 3 години

Отписал съм нашето Черноморие преди 10 години!За мен истината е в Дубай и Турция.

76

Иван

преди 3 години

1.73 за литър? Вчера заредих за 1.37 лв. Една стотинка няма да дам на измамните картели!

75

Анонимен

преди 3 години

Няма да има сезон!

74

Истина

преди 3 години

при тези цени на петрола всичко над 1 лв е престъпление и тези които продават за повече трябва да са в затвора за 10 години без право на обжалване!

73

Да попитам

преди 3 години

щом търсенето пределя цените това означава ли, че август , като хората масово се засилят по почивки бензина ще стане 2лв+ при 30-на долара барел петрол, колкото е и сега?

72

Защо ли

преди 3 години

Защото предлагането зависи от търсенето сиреч като почна да се зарежда малко повече веднага вдигат цените особено големите вериги.

71

Да попитам

преди 3 години

защо до оня ден бензина беше 1,39 а сега е 1,51лв без да има помяна в цената на петрола?

70

степан

преди 3 години

По евтино на язовира или реката.

69

Анонимен

преди 3 години

Нищо не спестявате когато пътувате с автомобила си, отново си плащате на Лукойл но с няколко стотинки надолу. Спестявате когато си останете в къщи или на село.

68

Анонимен

преди 3 години

Хубавите курорти в Гърция и Турция са скъпи, няма какво да се лъжем...Това че Бай *** е спал за 30 евро в някое гръцко село, пълно с пияни старци, които по цял ден пият ципуро и играят табла, не значи, че в цяла Гърция е така!Не че е лошо, напротив, ама нека не сравняваме някое гръцко село със Слънчев бряг...Все едно да сравняваме Миконос с Крапец или Синеморец...

67

жерб победа

преди 3 години

айде народе, юруш на /\айната! евтино ги даваме, за всички ще има! герб до дупка

66

Анонимен

преди 3 години

Стига лъжи.Нищо евтино не ни очаква.Напротив.Стига демагогия.

65

Хммм

преди 3 години

Нали чадърите и шезлонгите щяха да са безплатни? От стотици плажове - само в 23 ще е така. Иначе - по 3,4 или 5 лева. Как в Гърция, щом си поръчаш едно кафе, можеш цял ден да ползваш безплатно чадър и шезлонг, а тук не може. Нали концесионерите ползват и заведенията на плажа. Ако не е така, какво пречи концесионерът да ползва и заведенията и да печели от тях, а плажните принадлежности да са безплатни. И да не са толкова близо едни до други. Никак не е приятно някой да се изтяга на 50 см от теб?

64

ртл

преди 3 години

Ама парите в джоба и те намалят.

63

Анонимен

преди 3 години

Хаахаххх 9х8 лахаахах ти 2ри клас ли си ве... Доста е съмнително да те излъжат по заведенията, та ти си супер ограничен и най вероятно сам се цакаш винаги

62

Анонимен

преди 3 години

Я пак 9 x 8

61

Анонимен

преди 3 години

Пак празни приказки и безсмислени сметки без кръчмар. По-евтини горива, ама друг път. Бяха по--евтини по време на извънредното положение, когато нямаше потребление. В момента в който паднаха КПП-тата и хората се раздвижиха, горивата моментално тръгнаха нагоре и в момента гонят 2-2,20лв. И това с плажовете е същия фалшив театър. Никъде няма безплатен обяд. Но насреща има качествен продукт, за разлика от тук.

60

ИСТИНАТА Е ТУК

преди 3 години

София - Несебър - София 900км т.е. 9 х 8л на 100 е 63литра по 2 лева 126лева, при 1.5 е 95лева или спестени 30 ЛЕВА голяма работа а тези на газ и дизел ще спестят максимум 20лева къде ги видяхте 50 ЛЕВА

59

Анонимен

преди 3 години

Комплексираните мутрагенти с 20 IQ могат да наричат хората селяни колкото си искат. С пълен или празен багажник (нз какви са тия хора, които се запасяват от супермаркета преди почивка, от 10 години ходя в Гърция на море и никога не съм го правил, но както и да е), на българското море не стъпвам, защото в Гърция всичко е по-добре:1. Качествено обслужване2. Чисто, кристално море без ешерихия коли3. Качествена, прясна храна4. Без 200 децибела чалгия5. Без татуирани мутри, гледащи криво