269

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоАз съм един от тия хора, а като те слушам, ти не си на повече от 35. Има една група хора измежду тези между 20 и 35, на които аз казвам "загубеното поколение", защото са израсли в объркваща среда и съответно са "изпаднали" от живота и по всякакъв начин се опитат да се закачат към нещо, и тъй като не може да е настоящето, а бъдещето не изглежда розово в техните очи и се обръщат към миналото, за да си градят фалшиви реалности. Това не е начина. Така се върви само назад.

268

Зозо

преди 3 години

тръгнал си от на майка си питката. Има хора, живели по онова време, пробутвай ги другаде твоите малоумщини

267

Анонимен

преди 3 години

До монкатаТова е статистика на разузнавателните служби на няколко държави и няма нищо общо с "нагласени" проценти, тъй че, сЕди грей се.:)))

266

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоБуахахахаха. А тръгнахме от нивото на неграмотност, престъпност, алкохол, наркотици и морален упадък в СССР. Смятай какъв гигантски скок напред сме направили!

265

монката

преди 3 години

ти виж за постоянно затварящите се болници. С тая статистика за стандарта може да си направиш фелацио, гербавите гласят процентите както им дойде. Боли те за БВП-то, ако не виждаш нищо от него. Болници ли, училища ли, детски градини, какво видя от този стандарт?

264

Анонимен

преди 3 години

До тонкатаТи виж за постоянно покачващия се стандарт в България и БВПто ни. Хем с по малко хора.:))))

263

жерб победа

преди 3 години

да, демокрацията ги закара насила...

262

Анонимен

преди 3 години

Чии го дирят там?Някой да ги е закарал насила?

261

Зозо

преди 3 години

добрата новина е, че неусетно настигнахме американците. Алкохол, наркотици, престъпност, неграмотност, морален упадък - какво повече може да иска един бантускот като гарнитура към бананите си

260

тонката

преди 3 години

и какво избират - виж статистиката за имиграция. Мисли повече другия път, преди да пишеш ;)

259

Анонимен

преди 3 години

До Радваите и сеГледам, че не можеш да пишеш грамотно, но си взел да наставляваш останалите, че и в канчето им гледаш. Гледай си в твоето, а ако там няма нищо, това говори много добре защо се правиш на умен тук.

258

Анонимен

преди 3 години

До тонкатаНе си чул добре. Казали са ти "свободни сме да избираме". Слушай по-внимателно другия път.:)

257

тонката

преди 3 години

простият народ неминуемо става роб, както се получи и при нас. Като питаш някой - какво му е по-хубаво сега? отговорът винаги се върти около `свободни сме да избягаме`. Е защо ще бягате, ако е хубаво? Там свършват мисловните напъни на средния българин. Такъв народ е нормално да е роб, той друго не може

256

Анонимен

преди 3 години

Колко хубаво се живееше през соца ли? Баба ми работеше в ТКЗС-то за 23 стотинки на трудоден тежка работа на полето. Ако не си отглеждаше в двора прасе, кокошки зеленчуци, плодове щеше да умре от глад с тая заплата. Ама тях ги гледаше след работно време и работния и ден ставаше 16 часа. Тея дето работят в немските кланици са напрово милионери.

255

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 3 години

ОБИЧАМ ГЕРМАНИЯ И МАМА МЕРКЕЛ!ТЯ НИ НАПРАВИ БОГАТИ , ДАДЕ НИ РАБОТА И ЧОВЕШКИ ПРАВА!РУСКИЯ ГНЕТ ---УБИВА ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК!

254

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АМИ ДОВОЛЕН СЪМ БЕ 286....ХА,ХА,ХААААААААААААА...ДНЕС ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА , ИМАМ ПОВОЧЕ ОТ ТОВА , КОЕТО ИМАХ ПРИ СКАПАНИЯ РУСКИ КОМУНИЗЪМ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА РОБИЯ...ЗАЩОТО ТОГАВА НЯМАХ НИЩО!РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ НИ ОГРАБИ И НАПРАВИ ...БЕЗПРАВНИ И БЕЗИМОТНИ РОБИ НА "СОЦ-ТРУДА", ...ЕДИНСТВЕНО С ПРАВОТО НА "РОБСКИ ТРУД"!СЕГА СЕ ТРУДЯ ---АМА ПОЛУЧАВАМ ПАРИ ...А НЕ МЕДАЛИ И ОБЕЩАНИЯ ЗА "СВЕТЛО БЪДЕЩЕ"!МЪКА ЛИ ТИ Е СЕГА , КАТО МЕ ГЛЕДАШ...ХА,ХА,ХААААААААААААААА...??!

253

Waffen SS

преди 3 години

, .Това е демократичният неолиберализъм,периферията трябва да е доволна от това ,каквото и подхвърлят.Тя не трябва да си мисли,че е равна на средностатистическият европеец.Това ,че е приета държавата-територия в ЕС,то човека си остава-Untermensc

252

Анонимен

преди 3 години

Източноевропейците мизерстват, но не заради германците ... а заради родителите си комунисти-предатели, предали род и родина на съветските комунисти и готови да направят същото и сега ... ЗА ПАРИ !Когато предадеш родината си за пари, това е резултата - мизерия, разруха, глад.

251

наму

преди 3 години

Каква градина бе откачалник ?То месо тогава да намериш си беше чудо,пък да не говорим че още по голямо чудо беше да си купиш хладилник за месото!Брей аман от мързеливи негодници ревящи за тоя отвратителен комунизъм дето и Тошо каза че е недоносче!

250

до 278

преди 3 години

До АнонименТи нормален ли си, ве!?