71

ъъъ

преди 3 години

Ами аз какво ви казвах - хубаво ни навиваха 3 месеца, ама сега ще видят зор, докато ни развият. В най-скоро време очаквам щаба да започне да чете сводките си от морето.

70

Лошооо

преди 3 години

Ще пратят група от НСО да утрепе някой щот нема умрели!

69

Религия Covid-19

преди 3 години

Утре новооткритите ще са още по-малко и към края на Юни ще имаме дни без нито един новооткрит.Тогава ще е напълно безсмислено 7 млн. да ходят със маски на закрито.Някои хора са силно притеснени,че ще загубят смисъл и цел в живота и ще трябва да започнат да правят нещо наистина смислено.Криенето в къщи,миенето и дезинфекцирането на ръце и всичко наоколо по 20 пъти на ден, заобикалянето на хората по тротоара на 3 метра ще се превърне по-скоро в религиозен ритуал,а за това си има църква!

68

Анонимен

преди 3 години

Малка тестове, зависи кой тестваш и къде, абе това са нагласени данни! Дано поне горе-долу да има някаква истина, че яко ще изревеме!

67

Истукан

преди 3 години

Намаляха парите и спряха да лъжат.

66

Анонимен

преди 3 години

До СатираТи първо се научи, че "коЙто" е за единствено число.След това философствай, ама когато единствената ти мозъчна клетка се сбобие с компания...

65

келеша

преди 3 години

Браво Бойко! Спаси ни от китайската чума! Продължавай да мачкаш!Бог да пази ген.Борисов!

64

Анонимен

преди 3 години

Аз се чудя къде е сега Мeнгeле-Мяутафчийски, да ни разкаже пак за чувалите с тpyпове, за хладилните камиони и ада под небето, с измисления си 7% рейтинг...оп, 70% беше, хахаха. Еххх, скри се и той...

63

BG-681

преди 3 години

В България се правят много малко тестове. Пример в Русия всичко беше 6 , но започнаха масови тестове и се оказа , че са супер много хората с к-19. На ден трябва да имаме поне 3000 теста за що годе реална картина и тогава да има мерки как да се борим. Борисов каза ми то тестове няма от къде....Моля?! От къде тогава толкова тестове имат руснаци , италианци , датчани итн.? Дано не изпуснем нещата посред лято и да се прочуем.

62

Факти

преди 3 години

4-кратно намаление на заразените като % от изследваните за деня, спрямо средното отпреди 10-15 дни. Преди, при същия брой изследвани откриваха по 20-25 заразени - сега само 6. Короната си отива!

61

СЕЗОННИ ВАКСИНИ?

преди 3 години

Потърсете статистика за обхвата на покритието със сезонни противогрипни ваксини - България и Албания се дават за пример за изключително ниско ниво на ваксинално покритие. И ИЗНЕНАДА - ИТАЛИЯ, ФРАНЦИЯ, ИСПАНИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СЕ СМЯТА, ЧЕ СА ПОСТИГНАЛИ 100% ПОКРИТИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО.Пише го дори в родната ни "Национална програма за подобряване на ваксинопрофилактиката на сезонния грип 2019-2022"И какво се случи в тези страни? Не искам да правя внушения, ПРОСТО ФАКТИ.

60

айдееее

преди 3 години

щом са толкоз малко, сваляйте всички меркии се скрийте - стига вече лъжи.

59

ееее

преди 3 години

поне да ги бяхте стъкмили до 10-15, ква е тая лигавщина - 6. Направо чупите ***. Дори в държави, където имаше къде по-строги мерки, са повече.

58

Анонимен

преди 3 години

При три теста колко ли ще са заразените? Сложна задача.

57

тестове

преди 3 години

истината е, че няма тестове и затова се правят малко, така стъпка по стъпка ще сведем до 2-3 заразени дневно. Лошата новина е, че не е истина. При тази разпасаност която се набива на очи навън, вероятно заразените дневно са поне 30-40, минимум.

56

Анонимен

преди 3 години

Повечето хора така и не осъзнаха, че носенето на маска е за предпазване на околните, а не за предпазване на носещия маската.

55

Сатира

преди 3 години

Мангъров ли !! А защо Мангъров нищо не казва за Англия и Швеция, тези който в началото искаха да разчитат на тъй наречения - стаден имунитет. И не въведоха навременни мерки, поне докато дойде лятото !!! Защо Мангърката не поговори и за тях, какво стана там ??

54

Анонимен

преди 3 години

Западна Европа и Турция продължават да са огромно огнище на заразата и докато в България безпрепятствено идват хора от там, вируса няма да изчезне и винаги ще сме пред ново избухване на заразата.

53

Анонимен

преди 3 години

Само дано в България не стане като в Южна Америка, където доскоро почти нямаше заразени, а сега има много. Примерно в Чили вчера има 3709 новозаразени, при население на Чили 19 милиона.

52

Анонимен

преди 3 години

Ако спрат тестовете, няма да има нито един с положителна. Мангърков им каза още от началото истината. Но тези не престанаха с лъжите и измишльотините си. Явно се усетиха и решиха да излязат от положението си.