91

Избирател

преди 3 години

Коронните вируси не станаха ли вече от 19 на 20 ? Ами, ако генералите могат да ги броят, сигурно са дори и по-малко ! Между другото, Мутафчийски, Борисов и Радев генерали ли са или просто пенсионери ?

90

Искам да се страхува

преди 3 години

Ако короната не си отиваше, то при сегашните силно разхлабени мерки новозаразените трябваше растат, а те намаляват! Ако някой обаче е безнадеждно влюбен в страха си(т.е. в себе) да си се крие на кучето в Г... и да се маскира колко си иска!

89

ШМАТКА

преди 3 години

До Златена Аман от опростачени елементи ,писна ми от немислещи тикв.еници ,които приемат за чиста монета приказките на лъжците ,които ни управляват и вярватe на глупостите им! Така ли намате капка мозък бе хора,за да прочетете и да бъдете информирани и не ви баламосват по-прости *** от вас?

88

до 99 от славянин

преди 3 години

И кой точно твърди, че в световен план случаите се увеличават!? СЗО-то ли!? Когато СЗО-то казва, че навън вали сняг, в действителност навън слънцето пече яко!

87

д-р Менгелджийски

преди 3 години

Защо не *** яко бе, ще ви сложа пак всички под карантина за неизпълнение на заповедите ми!

86

Останете уплашени

преди 3 години

В цяла Европа намаляват неколкократно новозаразените за деня, също умрелите.. при разхлабващи се карантинни мерки! Факт!!!

85

Тъкмо ми се отработи

преди 3 години

Хубаво преборихме вируса, но повредихме народа! Природната склонност на българина към мързел разцъфтя като слънчогледова нива- маса народ се вкорени вкъщи и ден след ден гледа как слънцето изгрява и залязва. Всекимси има извинение- "Ако не беше короната щях да се скъсам от работа,ама ей на, сега трябва "насила" да лежа. Пък взе и да ми харесва! Дано короната да не изчезне, че ще ми изчезне и оправданието за мързела."Време е да се каже-"В България коророна-вирус вече няма,ставайте да бачкайте!"

84

явно

преди 3 години

като всеки коронавирус е зависим от температурите. Дано до есента да свикнем един с друг и през зимата да го караме по-лекичко.

83

(-_-)

преди 3 години

Златена тебе трябва да те сложат на мозъчна вентилация, защото не си способна да мислиш самостоятелно! Повтаряш едни и същи глупости без въобще да се замисляш.

82

(-_-)

преди 3 години

Всичко живо се взира в този 0,1%, които изкарват настинката тежко.. Ами останалите? Айде на края да вземете да спрете с тая неоснователна истерия вече! Тоя вирус въобще не е заплаха за когото и да било..

81

Плешивите

преди 3 години

като едни модерни Диогеновци търсят COVID-19 с Китайски фенери!

80

Анонимен

преди 3 години

Преди всеки болен се пишеше корона вирус докато правителството не: 1. Усвоихме паричките. 2. Набутахме го ЯКООО в ...ъ на бг.данъкоплатец и той тепърва ще го усети. 3. Не дадохме нито лев безвъзмездно на гражданите си както направиха 95% от засегнатите държави. 4. И понеже зад всеки хотел,ресторант и тн.стои като реален собственик някой доказан престъпник, тоест бг.политик си смъкнахме ддс на 9%. Сега вече всеки болен от корона вирус ще го пишем оздравял. Да ви е честита новата реформа на абсурдистан.

79

В на кучето Г...

преди 3 години

Някои упорито не искат да приемат факта, че короната си отива! Ще си говорим утре, когато новооткритите станат ...3.А в сряда като изследват 1000 души и открият пак 6 души, ще изригнат - "Ауу, страшно, двойно увеличение от вчера,...тъся *** ГЗ, да се навра там!"

78

Бау

преди 3 години

Брей, супер! Нещата се подобряват.

77

маската

преди 3 години

благодаря на генерала, че се светна, че маските са задължителни в затворени помещения. Е малко късно, само 1 месец закъсня, но какво да се прави. Има и по *** и по инатливи. Слава богу, че не настояваше повече от месец да се ходи без маски. Сега дори и *** са с маски. Затова коефициента на предаване е малко под 1. Съвет: не говорете с познати отблизо, спазвайте дистанция, ако свалите маската. МНОГО Е ВАЖНО!!!

76

Герберал Паникьорски

преди 3 години

Мамка му! Нещо объркахме изчисленията! Свикваме извънредна нощна пресконференция на щаба!

75

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ...вирусът почива

74

Мутафчийски

преди 3 години

Спокойно, на есен иде втора вълна! Хладилните камиони чакат! Чувалите за трупове също! Забравете вече за грипа, иде КОРОНАВИРУС и социална изолация до дупка!!!

73

РъкоВодител

преди 3 години

Спокойно, утре ще са 0. Пред кабинета ми чакат собствениците на дискотеки, барове и клубове, готвят се за протест, така че няма да тестваме няколко дни за да можем да разрешим отварянето им.

72

Анонимен

преди 3 години

Като е лъжа защо не отидеш в Александровска или в Пирогов бе смелчаго??-------Къде точно в Пирогов, щото съм ходил два пъти?