205

Анонимен

преди 3 години

До Михалис Замбидис220 Човече,пази си здравето,много се палиш,а не е полезно.Едрите букви няма да ти помогнат. Когато България е била империя,Русия не е била на географската карта. Гърция никога не е имала единна и силна държава,в древността-градове-държави,а днес,без милиардите на ЕС сте гола вода.Със сърбите сте толкова "приятели",че на запад,като ги срещнете ги мамите и използвате. Русия ви служи само за съюзник срещу България,а сте наводнили страната ни с гръцки фирми.

204

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовВсъщност ти беше този, който на приказката за Кирилицата започна да обясняваш за това как Кирил и Методий нямали българска връзка, и къде били ходили, тъй че ти си тоя, който явно свързва Кирилицата с Кирил и Методий. По-голяма наглост от руски *** да приписва на други собствената си неграмотност няма.

203

218

преди 3 години

***!

202

Анонимен

преди 3 години

Сега се вижда,защо руснаците са ограбвали българските музеи и архиви,за да си приписват нашата история. Бъларските комунисти ,които им съдействаха и създадоха по нареждане на Москва,"македонската нация и език",са национални предатели.

201

Анонимен

преди 3 години

До тя213 Как да признаем нещо,което никога не е било такова?

200

Русия 903 година

преди 3 години

"Повест временъх лет":"Игор взе жена от българите, която за него /за него, защото както сочи приведената по-горе "Повъсть времяньныхътя му е доведена в 903г. с името Елена/ бе наречена княгиня Олга. И бе тя мъдра много."Така българската княгимя Елена се омъжва за руския цар Игор,като Елена-Олга е поддържала най-тесни връзки с Византия,започва да се развива християнизация,просвета, писменост,книжнина,строежи в Русия!

199

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен197 *** на очен преглед.

198

тя

преди 3 години

Връщат ни го ,щом не ги признаваме като освободители , те не ни признават просветителите кано българи !

197

Анонимен

преди 3 години

Кога ще изритаме рушките шпиони от Червена Звезда?

196

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен210 Излизаш от темата. Имаш ли представа,колко руснаци е избил Сталин в навечерието на войната,след това и колко "неблагонадеждни",са избили комунистите в соцлагера,по нареждане на Кремъл?

195

Анонимен

преди 3 години

ДрОгаре, къде са славяните..........от сСсР то, или от EX югОславия........че не разбрах.........

194

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен180 Мълчи и се спотайва,тактиката на соца.Явно,онова изречение е изхвърлено"случайно,с позволение на менторите му в Москва.

193

Анонимен

преди 3 години

ДО 193 ПСЕВДО ИСТОРИК руснаците били избили царското семейство. През великата френска революцита французите обезглавиха краля си Луи шетснайсти и кралицата Мария-Антоанета, избиха 600 хиляди феодали и други 40 хиляди ги минаха на гилотината. освободиха крепостните, Франция получи конституция, а французите - граждански парава . Се ля ви, форумни философи

192

Русия 903 година

преди 3 години

В "Летописец руских царей" отново е записано, че не само са довели княгинята от Плискова (старата столица Плиска),но и че тя е била начетена (нещо изключително рядко дори за мъжете,а камо ли за жена в тази епоха и столетия след нея, и практически невъзможно за обикновена дива скнадинавка ***), вярваща християнка, и с управленски умения на държавник:"Доведоха за него /за Игор/ жена от Плисков, именуема Олга, начетена и корен и основа на християнската вяра и наш вожд""Повест временъх лет"

191

Анонимен

преди 3 години

До Каменов204 Руските.

190

Анонимен

преди 3 години

Комунистическата пропаганда не спи и никога не е спирала да работи!

189

Анонимен

преди 3 години

ристУ ристуФ ли е новото лице на зарубежния троол?При тази цена на петрола и газЪт......е нормално.

188

Каменов

преди 3 години

Стига навеждане! Да се гонят посланици и дипломатически представители!

187

Каменов

преди 3 години

Стига навеждане! Да се гонят посланици идипломатически представали!

186

Русия 903 година

преди 3 години

Княгиня Елена,за която пише в източниците,че е българска княгиня и е от старата столица на България Плиска е доведена от свекъра си Олег и баща на руския княз Игор през 903 година,наречена "Олгову невесту"(невестата,която доведе Олег),от там и името и Елена-Олга,тя се омъжва за руския княз Игор,сватбата им е описана подробно в изворите.Летописец руских царей отново е записано,че не само са довели княгинята от Плискова (старата столица Плиска),но и че тя е била начетена (нещо изключително