124

Анонимен

преди 3 години

Хайде пак глупости от троловръза. Седемте славянски племена били дошли след Аспарух видиш ли. Нищо че византийските легиони редовно им ограбвали реколтата за да изхранват войската. Преслав се казвал града щото нямало славяни. Колко си напушен, лигльо?

123

Анонимен

преди 3 години

До А , СТИГА ,БЕ....Аспарух заварва славянски племена на Балканите,а не някакви други,това го пишат византийците,не аз! Това са били метсните племена - славяни! Затова и няма бий между Аспарух и местните или Кубер и местните,а им съдействатКато описват заселването на прабългарите на Балканския полуостров, византийските хронисти съобщават, че те уредили отношенията си с околните славянски племена. Теофан Изповедник споменава седем славянски племена и северите, а Никифор Григора говори общо за

122

А , СТИГА ,БЕ....

преди 3 години

НЯМА НИКАКВА "СЛАВЯНСКА ПИСМЕНОСТ"!СЛАВЯНИТЕ СА ПРЕСЕЛНИЦИ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ И СА БИЛИ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ-0,03% ОТ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ!ИМА САМО ДРЕВЕН СТАРОБЪЛГАРСКИ ЦЪРКОВЕН ЕЗИК , КОЙТО СЛУЖИ ЗА ОСНОВА НА ПИСМЕННОСТТА В РУСИЯ И СЪРБИЯ , НО ЗНАЧИТЕЛНО ПО-КЪСНО И ТО НА КИЕВСКАТА РУС , ЗАЩОТО В РУС, ИДВАТ ТАТАРИТЕ ОТ АЗИЯ И ПРАВЯТ ДНЕШНАТА РУСИЯ!

121

Анонимен

преди 3 години

125 Накоро въният министър на Германия и немски историк казаха че само Германия е виновна и да не се правят такива опити като твоите да се пренаписва историята. Има го в нета.Та ти кой си. Един ***. Хората празнуват деня на славянската писменост, а не твоите тъпотии.

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен124 Това,че пишеш служебно,с латински букви не оттменя факта,че българският език е единствен и изконен за всички българи.

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен115 СССР е един от виновниците за Втората световна война. Без участието на запада руснаците нямаше да победят в тази война. Трябва да се отдаде почит на всички,загинали във войната срещу фашизма. Респективно и на загиналите в нея,съветски войници и съветски граждани,избити от кръволока Сталин.

118

отивай да чупиш

преди 3 години

118След 75 години край с. Страцин, Република Северна Македония бе открита паметна плоча, на която е изписано В памет на загиналите български воини в боевете при Стражин и страцин срещу войските на Хитлеристка Германия през октомври 1944 г.. Тя е изработена от Съюза на ветераните от войните на България.

117

Анонимен

преди 3 години

До До Георгиус ДимитракНяма античен Омир,това също е измишльотона от Средновековието,ако искаш провери кога е написан текста - текста е написан 14-15 век,а ако проверим и с химичен анализ може да се окаже дори и още по-нов!

116

Анонимен

преди 3 години

Честит 24 май - празник на българската азбука и култура !

115

Ей , неграмотници...

преди 3 години

Древните Атина и Спарта са в основата на древната Елада или Гърция!Целият Балкански п-ов е бил разделен на малки царства и кяжества, които днес са основата на днешните държави.Даже великия Омир , възпява техните подвизи в Троянската война , където тракийската конница/от днешни българи/ помага на Троя и цар Приам.Богоравния Ахил е украинец , а Патрокъл неговия братовчед, убит в Троянската война е македонец.ЕЛАДА ---Е ГЪРЦИЯ!Четете бе га.лоши комунистически ..не дрънкайте глупости!

114

Анонимен

преди 3 години

Българите не мразят руския народ,но не обичат Русия,която им е нанесла само злини.

113

Анонимен

преди 3 години

До 114Обичай който си искаш бе, но не ни го натрапвай, превръщайки България в съветско гробище !Можеш да ходиш всеки ден при Макаров и да му се обясняваш в любов.

112

До Георгиус Димитрак

преди 3 години

Тракия не е Гърция бе ! Винаги сте били южняци, понеже не издържате на студа ! Вие сте на юг из полуостровите и островите, а на север сте се качвали само да колонизирате или да грабите ! Още Омир е писал за тракийците като за друг народ - богат и силен, на който той лично се е възхищавал, а в Троя са се били траки на страната на троянците срещу вас, и още оттогава се знаят подлите ви тактики !

111

Анонимен

преди 3 години

Честит ден на слявянската писменост и култура!

110

Анонимен

преди 3 години

Не само е наред, а трябва да знаеш че прадядо ти по едно време се е молил чревената армия да погне хитлер.

109

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОбичаме Русия,ако ще и "утопия" да е ,обичаме Русия,когато обичаш някого,идеологии не са ти нужни,обичта е в сърцето!

108

Анонимен

преди 3 години

До 100Стихотворението на Христо Смирненски е доказателство за огромното заблуждение на русофилитеЕдна Утопия, която успешно се използва от Кремъл вече век и половина.

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110Горкия, значи църквата със Сталин и Путин вътре си е наред според теб?

106

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВиж писаниците,те не са от античността,а от късното Средновековие,нито пък някъде се споменава за "гърци"

105

Анонимен

преди 3 години

ето че и някой си дописа опорката, да точно нея, не тази с твоите пуси райът