21

Анонимен

преди 3 години

Тези мечки без естественият си хищник-човека ще започнат да се размножават безконтролно и в един момент ще се превърнат в голям проблем.

20

Пастра

преди 3 години

Мястото е под манастира, малко над рибарниците. Много често на тази пътека съм засичал диви животни, слизащи на водопой до реката , но никога до сега мечка....

19

ДАНИЕЛ

преди 3 години

Това съм го гледал и друг път,няма доказателство ,че е в Рила.

18

Анонимен

преди 3 години

100% байганювците мутри на бойко дето заравняват дюните са нарамили двуцевките вече и са се юрнали към Рила

17

афаф

преди 3 години

Дежурните,мишки-*** са от ранни зори тук,чакат статии за Радито и Бочиту и сеят тъпизми и цинизъм под другите статии

16

Бай Иван

преди 3 години

През последните години специалистите на парка успяваха да открият само следи, които доказват жизнената дейност на тези животни в парка. ------Ама какви специалисти имаме, които явно не са чували за фотокапани !

15

Че Гевара

преди 3 години

В зоопарк над едно прозоче имало надпис :" Най-страшния звяр на земята " .Надникваш в прозрчето и виждаш лицето си в огледалото !

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Ако се наложи да бягаш от мечка по стръмнина, винаги бягай надолу, защото това я затруднява и ще започне да се търкаля. По нанагорнище обаче тича много бързо.

13

Анонимен

преди 3 години

Не беше нужно да го оповестявате по медиите.В държавата няма никакъв лов,всичко е избито от бракониери с ловни билети.Където се чуе че има някакво животно,и джиповете заминават за натам.Дано мечката успее поне да отгледа малките поне.

12

Анонимен

преди 3 години

Най накрая и в България на бракониерите на б.б., да има нещо живо.

11

Анонимен

преди 3 години

Бях чул берачи на капини са нападнати защото те берът с едни остри като вилици а тя спяла и я ръгнали с тях иначе не би нападнала.Снощи в един филм двама бягаха от мечка и срещнаха един които им каза, че мечката бяга с 48 км а най бързия човек вдига 36 км.Невъзможно е да избягаш ако реши да те гони.

10

:)

преди 3 години

До Анонимен 9Бъди сигурен обаче, че мецаните са ви забелязали и са преценили, че е по-добре да стоят надалеч от вас.

9

Хе хе хе

преди 3 години

Две мечета?Да са живи и здрави на мама Мецана. Видите ли ги обаче, стойте надалеч от тях, ако майка им е наблизо и в никакъв случай не допускайте да се окажете между мечката и децата й. Тогава и най-кротката мецана освирепява.

8

Анонимен

преди 3 години

Най опасни са мечките на 2 крака лъжат и крадът

7

Анонимен

преди 3 години

Мечката не е дошла у вас а вие сте отишли в гората и!Които го е страх от мечки да не ходи в горатаХодил съм на Мальовица 14 дни с карта 1988г.Казаха, че има мечки и никои не излиза освен няколко авантюристк като мен пи цял ден обикаляхме гората и не срещнахме мечка.

6

666

преди 3 години

Повечето от пишещите по долу отново показаха,че човека е най-лошия животински вид,най-излишния на тази планета също.

5

Ф.С.В.

преди 3 години

Красотата на Природата -две малки мечета и майка им- Но мечките майки за да защитят децата си нападат всичко! Хубаво е туристи с фотоапарати да не ходят много натам)

4

SataNATO

преди 3 години

Когато изядат няколко туристи, ще се сетите, че може и само на анимация да им се радваме, но хората няма да има кой да ги върне.

3

Анонимен

преди 3 години

През последните години специалистите на парка успяваха да открият само следи, които доказват жизнената дейност на тези животни в парка. ------Мечи лайй-лайй...Пишете си направо, ни се притеснявайте.

2

Е

преди 3 години

Знаем,че си роднина на Спилбърг!