7

д-р скорчев

преди 3 години

5ти Легионеллата и пандемията предизвикана от китайския вирус. Двете имат общо много:1.Предават се по въздушно капков път.2. Загиват при температура над 56 градуса.3.Пораженията са също сходни.4.Инкубационият рериод рри легионелата е подобен.Само че едното е бактерия а другото е една голяма молекула т.е. доста по дребно но рък доста вредно.

6

До 4

преди 3 години

Нито в швеция видяхме камиони с трупове, даже в белгия имат повече взето на брой хора

5

Gregory House, MD

преди 3 години

Току що гледах по един от любимите ми кабелни канали епизод от поредица научнопопулярни филми за различни заразни болести. Нарича се "Чудовището в мен".Та, сред описаните случаи имаше и легионерска болест. Знаете ли какво значи легионерската болест? Разяжда плътта, месото отвътре. На човека му бяха отрязали двата крака и част от едната ръка, но оживя. А да, симптомите са като при коронавиурс. Треска, температура (над 40 градуса), болки в мускулите, затруднено дишане.

4

Gregory House, MD

преди 3 години

До: номер 2Точно така, напълно вярна логика! Ако изхождаме от тази логика, и по думите на ген. Мутафчийски, ако не утре, то тия дни, би трябвало да очакваме в Беларус да видим "чували с трупове", които "ги товарят на военни камиони".

3

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност не "отшумява"!! Няма как да "отшуми" нещо, което го няма!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Утре стават точно две седмици от военния парад в Минск. Ако повЕрваме на прогнозите на ген. Мутафчийски преди Цветница и Великден, утре в Беларус трябва да започне взривно покачване на броя на поразените от коронавируса и хората там, както обича да се изразява Мутафчийски, трябва да започнат "яко да измират". Ясно е какви ще бъдат последиците за президента Лукашенко, ако този апокалипсис стане реалност. Защо обаче журналистите забравиха за Минск? Май не очакват лоши новини. А дали това е новина?

1

Анонимен

преди 3 години

Противогази трябват и да не се свалят 24/7.