155

Анонимен

преди 3 години

До УкраинкаРъката на Америка се е протегнала за да освободи гърлото на Украйна от мръсните руски пръстчета които аха аха да я удушат. Само продажните русофили си фантазират, че Русия не се бие в Украйна за завладяване на нови територии с цел грабеж, защото са на ръба на оцеляването ако не пордължат да крадат отнякъде. Даже малка България вече не им дава по 1.7 милиарда долара на година повече от двойно по-скъп газ.

154

Украинка

преди 3 години

Мръсната ръка на Америка се е протегнала над Украйна и я е стиснала здраво в удушваща хватка. Там вече няма държава има територии които ще се разцепят скоро. От Украйна ще остане само Киев и околностите.

153

Анонимен

преди 3 години

До До 165 Поглед"Къде са украинските националисти, къде е Путин"Сега ще ти обясня.Путин се опитва да дестабилизира Украйна и да я разцепи.Вече води война в източната й част и прави опит да прави същото където може.Етническите малцинства са идеална почва за подклаждането на про-руски настроения.Като знаем тук какви продажни русофили си имаме е ясно какво става в по-близките за влиянието на Москва групи.Това усилва влиянието на крайните националистически крила в Украйна. Панял?

152

Sata NATO

преди 3 години

Украйна след Брест-Литовск е създадена под патронажа на Н.Ц.В. Фердинанд I .

151

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е хубавият град край Арда с преобладаващо българско население:1.Да се извадят изкуствено обявените за квартали турски села и отново да има българско мнозинство и управление.2.Да получи хубаво Българско име вместо Кърджали.Нещо което да напомня за мъченичеството на тракийците от 1913 например.

150

Браво на ВМ

преди 3 години

От 70 години не сме имали толкова адекватна външна политика!

149

za Ukraina

преди 3 години

Украйна ли???Очаквам след време Украйна да бъде само малка държавица около Киев!!!Руснаците ще си вземат 1/2 или 1/3 от Украйна, някои от съседните държави - също ше си вземат малко територии.........Полша, Унгария и Румъния!!

148

za Ukraina

преди 3 години

Украйна.....................такава държава НЯМА................след т.нар Майдан , който си беше преврат, докарал фашистите от "Десен сектор" на власт!Освен това Украйна се командва от няколко супер-богати олигарси!!!

147

Sata NATO

преди 3 години

Българските патриоти-про стаци спъват реформите в Украйна по поръчка на Москва. Пълно мало умие е да се намесваме във вътрешните дела на държава, която даже не ни е съседна.

146

да

преди 3 години

Явно фашистите в Украйна продължават да управляват не само при Потрошенко, но и при Зеленски!!Фашагите от "Десен сектор" и другите екстремисти, които избиваха руски деца и жени, сега тръгнаха и с/у българите, това е ясно!!

145

Анонимен

преди 3 години

Ами да си ги приберем в БГ, къде е проблема? И без това имаме нужда от народ.

144

Анонимен

преди 3 години

Укр, псевдодържава, управлявана от комедиант. Освен това, концепциятаана украинската историография е бетер македонската, пасти да ядат макетата. Тея, покрай стремежа си да се отделят от Россия ни еваеат ***..та в истирически план... Коойто е гледал техните исторически измишлотини знае за какво вревим.

143

OSMAN OT SKOPIE

преди 3 години

BAY GANYO PROFESORA

142

Христо Христов

преди 3 години

Вероятно на българите в украйна не им харесва да бъдат третирани като крепостни селяни от режима в киев:24.09.2014 nytimes "ukraine picks motley group to exchange for prisoners"

141

Анонимен

преди 3 години

До ХххА знаеш ли кои са белите роби на ЕС -българите

140

Христо Христов

преди 3 години

До 145Но на янките им трябва украйна.А янките командват ес. Затова ес ще плаща за украйна.

139

Ххх

преди 3 години

На ЕС не и трябва Украйна...най-добре е да я държат като Турция пред вратите на ЕС и да им дават да работят сезонно в ЕС ...все някой трябва да работи в гадните сектори на селското стопанство...укрите са идеални за тая работа

138

Руския

преди 3 години

ХахлъйТака наричат украинците.Явно има защо.Ако имахме силата на Русия нямаше да позволим подигравка с нашите родни братя българи, живеещи там.Ако имахме Русия за съюзник това също нямаше да се случва. Но ние сме избрали друг път и в него с прашинка в калта.Жал ми е за сънародниците ни в Украйна. Тъжно е. Те са българи като нас.

137

Цецо Мен

преди 3 години

С вънлната политика,която водим от много време сме презирани по много места по света. Липсата на посока и постоянство предизвикат неуважение и неразбираемост. До там сме го докарали, че и Македония се швгуват нас. Вече и в Украйна. А като им ттябваше нанукрите външнополитическа подкрепа скочихме първи. Къде е ***?

136

Solomon

преди 3 години

Daaaaa.... Razdelyai I vladei