15

Dinko

преди 3 години

Щом червените *** тук вият на умряло , значи решението е добро. Я си стягайте багажа и обратно по селата сдуханяци!

14

путинопитек комунист

преди 3 години

дрогаре даите малко по усърно да пишим коментари че на края на месеца няма да има рубльовки бонус нии не сме доволни от това штом ГЕРБ го праат нии искаме частните си бензиностанции на дрогарете от БСП ако ште да е 3 лева бензина

13

избирател

преди 3 години

Ха,ха,ха...,това към днешна така?!А утре?!На тия сме се наслушали,нагледали!!!Преди обед едно,следобед друго,над вечер съвсем друго,обратното на сутрешното...

12

Анонимен

преди 3 години

"Държавните бензиностанции няма да могат да се приватизират"ХА-ХА-ХАНяма мама. няма.................бррррЗа това българите все нямате щото постоянно ви повтарят 'Няма мама,няма"БАЛЪЦиииии forever !!!

11

Pepi

преди 3 години

Браво Бойко !!!! Ти си Супермен .

10

все

преди 3 години

евтина услуга = ниска заплатаНо явно това правителство няма идея как да увеличи доходите и затова трябва да намали цените

9

Анонимен

преди 3 години

Нормално е ГЕРБ да се стремят да обслужват по всякакъв начин Господаря си от Сараите.Че извади ли папките, Тиквата утепе в канала.

8

Анонимен

преди 3 години

Споко, догодина, като спечелим всичкото избор, пак ще си ги приватизираме като едно РМД!Мно-ого сме, сии-лни сме!

7

Анонимен

преди 3 години

След 10 години на власт и общо 60 лазарника, Борисов изглежда жалък с оскъдния си речник и несвързаните приказки.И оттук нататък ще става все по-зле.Имаме работа с прогресираща старческа деменция.

6

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе тоя филм сме го гледали от целия тюрлюгювеч пасивите ще са за държавата, а активите за нашите хора.

5

избирател

преди 3 години

само помислете , на какво ни прави топлофикация, която не е частна и ще разберете, че надеждите са напразни.

4

хахаха

преди 3 години

Колко трябва да си глупав за да вярваш, че държавата ще успее да направи нещо читаво от тези ''държавни бензиностанции''? С кое друго успяват да се справят като управление? За да имаш успешен бизнес, каквито са тези бензиностанции, трябва да имаш подходящите хора които да управляват този бизнес за да не изпадне във фалит ( тук няма да изпадне, защото само ще се наливат държавни пари ). Въобще това е поредния проект заради когото ще плащаме луди пари в нищото.

3

Анонимен

преди 3 години

Това е като неадекватните мерки за грипа.Вместо да кажат н хората да пият магнезий и да организират адекватни мерки за бързо и правилно лечение, да осигурят лекарства , крадоха пари и бизнеси и фалираха държавата.Така и тука, ще сложат свои хора на държавни заплати и ще почне топенето за свои хора. Ще се увеличи горивото на черно. Общо взето поредния план за крадене , но и осигуряване на сладка служба за верни хора.

2

ТАНИТКА

преди 3 години

МНОГО ДОБРЕ ДАНО И НА ДЕЛО ДА Е ТАКА

1

Анонимен

преди 3 години

Брао шиши! Направо и пломбите от останалите зъбки на овцете открадни. Аферим.