35

Анонимен

преди 3 години

Ама като Танов искаше да сложи под контрол данъчните складове на руските изедници, кой му попречи? Май бяха същите тия, дето сега ще правят държавни бензиностанции. :)

34

Анонимен

преди 3 години

По времето на държавните бензиностанции да бачкаш на бензиностанция беше една от най-сладките професии. А сетете се защо.Това ще бъде крадене в епични размери. Държавно + горива. Майко мила. Тия върнаха комунизма.И кво, вместо да се разследва Лукойл, дай да набием стотици милиони за държавни бензиностанции. Крадци.

33

Qwerty

преди 3 години

'Държавната петролна компания няма да може да се приватизира и да изпада в несъстоятелност'. Нека безобразното крадене започне.

32

Хе,Хе,

преди 3 години

Нямало да може,а като изменим закона в парламента за някой наш човек,дали няма да може а.

31

Анонимен

преди 3 години

Боко Тиквата ще яде фурми, ще танцува със саби и ще се прави на петролен шейх. Защо превърнахте държавата си в някаква мизерна карикатура на Дубай, без петролдоларите и небостъргачите?

30

Анонимен

преди 3 години

Хе,като петрол..

29

мазепа

преди 3 години

След като бензиностанции и рафинерия една друга държава има монопол на горивата на нашия пазар, защо и нашата държава да няма участие на нашия пазар. България - Лукойл 1:1.

28

Анонимен

преди 3 години

И каква стана тя? Ще си имаме държавни нефалиращи бензиностанции, в които ще се чупят рекорди по кражби...държавата безкрайно ще налива пари..за да имаме съмнителното удоволствие да зареждаме с няколко стотинки по-евтин, субсидиран с данъците ни бензин..демек,колко пък да е по-евтин!И останалите частни играчи като си бият камшика от България заради нелоялен държавен монопол...ще си останем само с държавната. И после по пътя на БДЖ, Тплофикация, Български пощи..все перли в короната на държавата!

27

zdh

преди 3 години

Хахахаха, БРАВО!! Убиха с един куршум "черните" касички на БСП и ДПС, а заедно с тях -застреляха руските кърлежи от ЛукОйл, които крадат милиарди левове всяка година и ги пращат в руската кочиня! Все пак държат данъчните складове тези руски изедници!!

26

Анонимен

преди 3 години

Няма да може да фалира? Смятай! Крадеш, крадеш, а то все има и има... ахаххахах. Герберунгелите издивяха :))) Хвани единия герберунгел, удари другия... Ананката се изяви, после Горанката с 9% ДДС, Ангелката с ваучерите, сега икономическия гении с нефалиращи бензиностанции.Божееее...

25

Д-р Исня

преди 3 години

Дали тази държавна петролна компания ще е втората в света фалирала след Плама? Само ние можем да фалираме и бъкана с матрял златна мина!

24

Да бе

преди 3 години

Кай честно

23

смях

преди 3 години

Мале, какво крадене ще падне. Само си представете държавни служиели и нафта. Просто ум не ви го побира. Ама такова крадене, ще падне, че просто е немислимо. Но има и положителни неща. Ако цялата държавна администрация зарежда колите си в държавните бензиностанции и има някакво оносително ниво на качество, то конкуренцията със сигурност ще реагира и това ще доведе до по-високо качество и по-ниски цени.

22

Анонимен

преди 3 години

Как така няма да може да фалира!??? WTF?!Това в прав текст означава, че тази държавна фирма, която гарантирано ще мине на загуба почти моментално след създаването си, ще бъде дотирана безкрайно от данъците на всеки български гражданин...дори и от тези, които не ползват автомобили. Тоест ще се оформи още едно БДЖ, в което ще наливаме пари като в бездънна каца, за да може да караме колите си на готини цени. А защо държавната фирма ще е на загуба ли - ото сме в България. Тук се краде мъжката!

21

анонимен

преди 3 години

Държавата много добре управлява БДЖ и Български Пощи. Сега и трябва и петролна компания където да покаже истинските си способности.

20

ха ха

преди 3 години

Ама картела свали цените

19

Анонимен

преди 3 години

Добре де, труповете изчезнаха незнайно къде. Ковчезите и чувалите артисаха. А 10-те милиарда, къде отидоха? От инвеститорите ли ще ги вземат?

18

ТИМ

преди 3 години

Истината е, че разбиват мафиотския картел на БСП на пух и прах. Което е добре за нормалното функциониране на пазарната икономика в БГ.

17

избирател

преди 3 години

По ми се чини,че създавате ОГРОМЕН бизнес,за някой подрастващ синковец...Тамън за 22-рия му рожден ден,всичко ще е готово,за подаряване!

16

Анонимен

преди 3 години

ВХОД-ИЗХОДВХОД-ИЗХОД И така до края на света.Made in BGПреди имаше Кремиковци-Мултигруп "вход-изход" а сега ще е Държавни бензиностанции-Пеевски "Вход-Изход".Рахат работа за сараите.Да живее Доган.