55

Анонимен

преди 3 години

Закриха Lafka сега ще отворят държавни бензиностанции. Ако ги отворят стоте бензиностанции преди изборите ще им повярваме и ще гласуваме за "ГРЕБ". Абе май това са поредните билетчета затъркане за 80% "дeбилите"

54

Бай Иван

преди 3 години

До Затворко.Приватизацията(раздържавяване на държавна комунистическа собственост) обхваща периода 1991г до 2009г.- т.е. 18 години. Няколко правителства-Филип Димитров -до1992г., Беров-1994г.,Виденов 95,96г.- начало на масова приватизаця- бонови книжки,Костов-до 2001г и Царя(НДВС-ДПС)до 2005,Тройна коалици(БСП,НДВС,ДСП)2005-2009г.-касова приватизация на останали държавни банки и НЕК С края на правителството на Станишев може да се каже,че раздържавяването приключи.

53

до тръбния -корекция

преди 3 години

леву руку, - лев джоб....

52

Затворко

преди 3 години

До toto Явно си много млад, а не си прочел нещо по въпроса. Приватизацията я извърши СДС. От тогава остана една крилата фраза, Костов казва на Божков давай по бързо и на едро, а той му отговаря има едни искат цялата държава но не искат хората, а Костов нека почакат една година са тогава ще ги уморим.

51

Анонимен

преди 3 години

Искаме да продължим да плащаме 50 стотинки рекет на Картела. 50 стотинки е рекета сега, а беше 70-80 стотинки. Горивата бяха 2,70 и пак бяха най-ниските в Европа. Хубаво време беше за Картела.

50

Анонимен

преди 3 години

За либертарианчетата и каролевчетата ще има бутикови скъпи бензиностанции. Там ще се събират софийските реститути, сноби и айнрандци.

49

Анонимен

преди 3 години

абе фирмите на боко останаха без дебели печалбитова е решението за прибиране на народна пара

48

Анонимен

преди 3 години

totoти сигурно си от безмозъ.чните герберчетаприватизацията я правиха комунисти като боко от банкя и кака цеца партийния секретар от плевена сега им трябват пари и ще харижат на фирмите си 100 тина милиона да направят бензиностанции а може и два пъти по толковатова има смисъл ако го правят държавни фирмие и след това пак ще си ги приватизиратнали се видя как се приватизират заводи с по - няколко хиляди персоналслагаш един като тебе и предприятието фалира- и всичко е точно схемата е отрабо

47

Анонимен

преди 3 години

Десните одържавяват, левите приватизират.Десните са леви, а левите - десни.

46

toto

преди 3 години

Идеята е добра, ама защо ли си мисля, че ако /недай си Боже/ комунистите се върнат на власт /недай си Боже и Амин/ това с приватизацията много бързо ще се промени???

45

Анонимен

преди 3 години

Въпрос със звездичка: Аз, ако съм политик, които решава да инвестира едни 200 милиона народна пара във верига бензиностанции, с които да борим злите частници, и още едни 100-200 милиона в следващите няколко години, за да запълвам дупките от неминуемите кражби и да държа фирмата да не потъне....и после, виждайки, че няма да стане тая, променя закона и я продам на КоЙ за 50 милиона....каква съдба заслужавам? Затвор? Загуба на изборите? Може би народна любов?

44

Тръба

преди 3 години

Лява ръка - десен джоб... и такааа до края на света!

43

Щирлиц

преди 3 години

Заглавието звучи комунистически подозрително.Слаба ви е постановката,другари.

42

Анонимен

преди 3 години

Иначе казано каца без дъно.Цените и да са по-ниски,държавата ако доплаща за съществуването на бензиностанциите пак от нашия джоб ще взима парите.Демек уж по-евтино,но като се тегли чертата е на загуба дефакто!А ако контрола е като онзи дето изпусна сумати милиони от Божков,значи направо си се прави за да се крадат едни пари ''законно''!

41

Т.Шак

преди 3 години

До 10 г всички ще караме ел. коли, но държавата налива едни пари (стотици милиони) в нова верига бензиностанции, вместо в ел. зарядни станции.

40

Анонимен

преди 3 години

''Държавните бензиностанции няма да могат да се приватизиратКомпанията не може и да изпада в несъстоятелност''Tова означава социализъм!Повече няма какво да коментирам!

39

Анонимен

преди 3 години

Перфектната за тях схема е с държавни предприятия за всичко като през комунизма. Първо са монополисти и задушават пазара, второ могат да работят безкрайно на загуба и да се запушват с пари от данъкоплатеца. Няма фалити, няма сътресения, само директно крадене от джобовете на всички.

38

Свиня

преди 3 години

Троловете капиталисти ще се пукнат от яд....ми пукайте бе...ха ха ...

37

Днec.бг

преди 3 години

Сори хора, пишете си. Глас в пустиня.С поздрави за хубав уйкенд .

36

Анонимен

преди 3 години

Ясно. Ще се наливат пари до дупка в тая структура. Колкото и да се краде, източва и разкоства, под мотото "това е социално значимо" ще го крепят с дотации. Бензин може и да не купувате, но пари в това ще наливате.Е, струва ли си за пет стотинки по-евтин бензин да ви източват по левче?