12

Нека допълня

преди 3 години

До АнонименВсички филми на Марвел са велики. Който не харесва модерни приказки, вече се е пенсионирал като душа ... а тези които само това гледат си остават инфантилни недорасляци през целия си живот . Първо майка им се грижи за тях, а после и жена им. Ако успеят да си намерят някоя с по-силни майчински инстинкти от нормалните .... и с нерви да се грижи освен за собствените си деца и за това от свекървата .Спрете навреме с детските филмчета.Порастнете .

11

Анонимен

преди 3 години

Всички филми на Марвел са велики. Който не харесва модерни приказки, вече се е пенсионирал като душа.

10

Случаен гражданин

преди 3 години

Простолюдието има нужда от такива "вдъхновяващи" истории ,как някой си бил беден и нямал нищо и как после станал милиардер. Ей тъй на.За да могат да си фантазират че и те как някога ще успеят,и как ще дойде края на живота в миризлиивата панелка с мама ,тати , братята и сестрите и баба и дядо. И как ще напусне работата като чистач в Лидъл,но не и преди да натрие носа на мениджъра си като му каже в очите какво мисли за него. Ех, мнечтииии . Това подържа някои зомбета все още в света на живите.

9

Анонимен

преди 3 години

До хмМи превъзнасят го щото няма други..

8

хм

преди 3 години

Нищо особено като филми и актьор!Не разбирам кво толкова го превъзнасят!?

7

Анонимен

преди 3 години

Още ли занимавате хората с историите на богатите? 99.99% От хората по телевизията, киното и политиката са деца от висшия ешелон които имат ресурси като пари, връзки и опита на родителите си още от момента им на раждане. Само храните напразни надежди.. Получават спокойствие, напътствия и окуражение заедно със сигурност в бъдещето докато се развиват. Тук там има някоя история като тази но човека пак е син на продуцент и актьор..

6

до Иванов

преди 3 години

В затвора уж е станал католик, но някак си точно като излязъл и се оженил за жена от племето. Случват се такива работи, как иначе ще ти тръгне пак кариерата, ако нямаш връзките в Холивуд, дори и да си най-добрия.

5

Иванов

преди 3 години

Да се благодари, че е от избрания народ, иначе още щеше да е наркоман.

4

dmx

преди 3 години

Не е зле, но тя и Сузанита на 13 спираше наркотиците.

3

Анонимен

преди 3 години

Трезвен от 16 години браво!Щом е успял да спре дрогата веднага му е потръгнало.

2

Соросоид

преди 3 години

Тая статия сме я чели много пъти.Бащата бил наркоман и научил сина си да бъде наркоман от 6 годишна възраст.Безспорно е талантлив, но порочния начин на живот го завлича.Затова ония, които дърпат конците му дават шанс за да докажат мита за т.н. "американска мечта". Всичките филми за Железния Човек са изключително некадърно направени, но са сдъвкани от непретенциозната американска и поамериканчена публика на масовото изкуство.

1

Джедай Мастър

преди 3 години

Мулти милионер, загубил всчико, аре малко по-сериозно!