70

ДА

преди 3 години

Мдаааа,а ддс на храните!?В Малта е 0%!!!!!Какво ми дреме,че ресторантьорите ще имат 9% ддс,като цените в ресторантите не само ,че няма да намалеят,а ще се увеличат-след увеличението на тока,примерно.Ама какво да правим...Министър на здравеопазването-хал хабер си няма от него-учил и работил само икономика,Министър -председател-пожарникар,другите,да не ги изреждам-калинка до калинка ,а ние слушкаме и папкаме,докато има какво!?

69

още по зле

преди 3 години

До идиотщинаТе така политиците утре ще ще ни кажат че и операции могат да правят а и от гинекология ще вземат да разбират.Цирк след цирк.

68

идиотщина

преди 3 години

Намаляването на ДДС е пълна идиотщина.Не мога да разбера защо политици се занимават с финанси а не специалисти.Това че са ги избрали не означава че са станали финансисти.

67

Анонимен

преди 3 години

За книги ,че кой купува книги?И да купя ще е една-две в годината.Намалете горивата ,храната, тока,От първи юли ще вдигат пенсиите откъде ще дойдат парите?Какво ще вдигнат пак.

66

Кръчмарската хунта Г

преди 3 години

Кръчмарската хунта на ГЕРБ вдига ДДС с 24% за целия БГ народ, това значи повишаване на парно, ток, вода, храни, лекарства, услуги.На пръстите на едната ми ръка са държавите с над 20% ДДС, в Израел е 17% - като 60% от БВП им е за военни цели.Кога е простетът?Оставка на кръчмарската сг$ан в НС.Кой ходи по кръчмии бе изро$дии безродни, кога е протестът?

65

Таня

преди 3 години

Само един глас против!? Поредното доказателство за игра на опозиция и упрявляващи. Всичките вътре в парламента са една и съща мафия.

64

Чоко

преди 3 години

Недоволни сте, а препълнихте кафетата по Витошка още първия ден, бойкотирате, ДДС не е свален само за морето а за всички заведения в страната

63

Анонимен

преди 3 години

В условия на голяма криза ясно лъсна мафиотската същност на режима. Дори и най-забутаните ще прогледнат...

62

Анонимен

преди 3 години

До сминдух енд чесънАМА ТЕ НЕ СА СПРЕЛИ ДА СИ ВДИГАТ СОБСТВЕНИТЕ ЗАПЛАТИ НА ВСЕКИ 3 МЕСЕЦА ЗАТОВА СЕ ВДИГА И СРЕДНАТА РАБ. ЗАПЛАТА...КАТО БОРИСОВ ТАКАВА ЛИСИЦА С ВЪЛЧИ НРАВ НЕ Е ИМАЛО ДО СЕГА !

61

Жоро

преди 3 години

Ако не ходите на ресторанти и българското черноморие, никакво намаление няма да им помогне на тия престъпници хахаха

60

ГГ1989

преди 3 години

"Еврофутбола" пред блока го закриха.Това, ако мине ще ставаме горди собственици на кафене. Пък и тъкмо скоро ще пуснат отново държавна лотария - парата сама ще идва!!!Бог Бойко Борисов - БББ!!!

59

Анонимен

преди 3 години

НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ : БЪЛГАРСКИ УЖ ПАТРИОТИ ЗАЕДНО С ДПС " ВЛАСТВАТ НАД СИРОМАШКА БЪЛГАРИЯ УДАРИХТЕ ДЪНОТО ДРУГАРИ !

58

БАКХУС/ДИОНИС/

преди 3 години

ВИНОТО И КНИГАТА СА НАЙ ВАЖНИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА НА ЧОВЕКА.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Че то и сега данъците за първото жилище са по-ниски.И що трябва да намаляват данъците на жилището, ако ОФИЦИАЛНО нямаш доходи?

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Колко собственици на ресторант знаеш да имат майбах?Ама майбахът да им е от ресторантьорския бизнес.Нещо се поизсили май.

55

Анонимен

преди 3 години

Нима има наивници дето мислят, че цените в ресторанта ще паднат? Сега вместо да си продадат майбахите, както ги призова премиера, ресторантьорите ще си купят по още един от намалението на данъка. Това ще е ефекта. Пък онези 3 милиона с доходи под прага на бедност пак няма да могат на ресторант да идат както и до сега.

54

сам си готвя вече

преди 3 години

Дано българина се усети , че го мачкат и да спре да ходи по ресторанти и черноморието. Така дано им дойде акъл , като няма да могат да си купят мерцедес накрая на годината!!!

53

сминдух енд чесън

преди 3 години

Ако ще помагате увеличете заплатите.

52

ДдС за Eu e-shop

преди 3 години

Европа цака повече БГ с ДДС!!! Когато българин купи обувки от сайт в западна европа, а не от физически магазин, тогава пак плаща данък добавена стойност, който остава за тяхната държава. По този начин хем ощетява български търговци, хем ощетява българската държава, хем и самият той се прецаква като плаща данъци на чужди държави. Обаче стоката идва в България и българската държава (граждани) плаща за сметища и за рециклиране на тази стока, когато тя се изхвърли. Демек, западноевропейците лапат, а българите плащат за да им чистят изаканото!!! Отделно, когато се разболееш няма да отидеш да се лек

51

Анонимен

преди 3 години

Стоки от първа необходимост трябва да се облекчат - ток,вода,храна,детски дрехи,учебници,книги,ей такива неща.Забравих, да намалят данъците за жилищата на хора само с едно жилище,получващи ниски доходи или никакви.