66

пфуууу

преди 3 години

За кой ли път експерименти и колко милиона трябва да избият за да се убедят,че са шизофреници и това е утопияСветовната революция (или Световната пролетарска революция, по-сетне и Световна социалистическа революция) представлява марксистка концепция, в чиято основа стои идеята за свалянето на капитализма, посредством осъществяването ѝ във всички страни по света на различни етапи. Би могло да бъде прието, че годините непосредствено след края на Първата световна война са периодът, в който свет

65

Анонимен

преди 3 години

Ми защото немците са точни и отговорни.А италианците лъжат като за световно.

64

СЕРЕГЕЙ

преди 3 години

До АнонименПри предишният комунизъм най добре са *** червени ***,които при сегашния комунизъм са също толкова червени,кухи и...толкова "добре".

63

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЖестоко се лъжеш,европейските държави са били ограбени,а плана Маршал също е бил начин да се ограбят европейските държави,останалото е красива пропаганда,но реалността е друга.

62

да,да ама не

преди 3 години

Точно Дьорд Шорош / Джордж Сорос / задава въпроси!?Защо не сподели с широката публика как ползвайки вътрешна информация кога и как ще се промени курса на долар, марка, паунд при игра на валутните бор "спечели"Х 00000000 $ ?С тия дадени от кого ли пари направи "Отворено общество"! Защо ли го изгони от Унгария Виктор Орбан?

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Германия изгради държавата си след войната с парите, които САЩ и наляха.Сега пак искат план Маршал.

60

Анонимен

преди 3 години

Тоя хищник цъфна веднага след Майдана в ***!Правеше и масови протести срещу Тръмп.А за какви други далавери е правил и сриване средствата,икономиките на държавите, имаше в Тубата доста видеа за золумите му в Европа и Азия!Тоя е на КуЛИЗИЧ приятеля,каквото каже Кулизич,да знаете ,че е точно обратното!И на БХК-то

59

Генерал Годжи

преди 3 години

Аз питам Сорос защо не се разболява от вируса

58

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Италия се задушават от мафията,тя е пуснала пипала навсякъде,дори сега при коронавируса пак мафията взе всичко в ръцете си,дори храната и печелеше от мъката и трагедията на италианците,там такъв огромен октопод ги задушава,че не могат да се развиват и поемат въздух,всичко отива за мафията,дори и поръчките,нали и словашкия журналист бе убит,защото написа статия,че парите от ЕС за Словакия ги взима италианската мафия!

57

Анонимен

преди 3 години

и никоой не пита защо - ааа това е машина за месо!

56

Анонимен

преди 3 години

Да имаш дълг 100 или 250% спрямо БВП е политическа корупция и организирано престъпно източване на бюджета на държавата. Странно как България я сочат с пръст в тази ситуация... гьон суратлък

55

Анонимен

преди 3 години

Направи милиард срещу паунда, но после се съгласи да стане дарител за да не влезе в затвора.... колкото черепа и прас са дарители толкоз и сороса....

54

Анонимен

преди 3 години

Италиянските банки са 400 000 000 000 евро на минус и то доста преди изобщо да има Ковид19,Марио Драги вършеше беззакония и ги рефинансиране против всички правила, Икономиката им беше в стагнация, на ръба на рецесия преди пандемията, вместо да стегнатФинансовата дисциплина, те харчеха с широка ръка, защото били много"специале" и си избраха популиста-комунист Салвини заедно с някакъв циркаджия да ги управлява с лъжи. Въртяха бизнес с Китайците въпреки че знаеха че има голяма опасност.

53

Анонимен

преди 3 години

Бойко хубаво да си прави сметка да не се набута в ПОРЕДНИТЕ грантове (подаръци) за Гърция, Италия и Испания. Ако даде една стотинка - да си заминава !!!

52

Анонимен

преди 3 години

Швейцария не е в ЕС. Тройката бе UK Франция Германия. Британците излязоха. Да се надяваме италианците да бъдат по-смели от гърците и да напуснат за да се покаже че е нужно да се изчисти соросното лоби, там туск и разни такива. Иначе ще го направят французите и край с ЕС.

51

Знаеш ли какво е?

преди 3 години

Дървен апартамент -двеста на шестдесет на шестдесет см? Продават се за по вечност паркоместата за тънки пари - а самия апартамент е в зависимост от възможностите от 50 до 1000 и повече лева!

50

Анонимен

преди 3 години

Бизнесът на Шорош беше с едни малки червени хапченца, съдържащи човешки протеин, ама май нещо е умрял (бизнесът). :)Шорош, остави Германия на мира, да не се разпространя по-подробно за фалирали ти бизнес (с малки червени хапченца)!:)

49

СЕРЕГЕЙ

преди 3 години

Бандитопартизанската демагогокрация,изпълнена по кремълски указания,след Брежневото блато, не спира с опитите да фаворизира яловия пещернокомунистически кремълски идиотизъм,насилствено наложен у нас и действащ в пълна мяра и сега,както и...до края на Москва,както пеят хомунистите.

48

Анонимен

преди 3 години

ЕС-Германия,Франция,Австрия,Швейцария другото е шума.

47

Не извратен тип

преди 3 години

Началото на Април паунда падна до 2.10,след три дни стигна до 2,28,казах си ебббааааахти че нямам пари щото усетих ,че ще има далавера,сега гледам пауда пак смъква