106

Анонимен

преди 3 години

.."Известният финансист и милиардер Джордж Сорос"..., по-скоро - всеизвестниият масов убиец и престъпник, разрушил и унищожил не една и две държави чрез своите НПО-та! Като се има предвид, че баща му е имал тесни връзки с нацистите(а и колко ли евреи е изпратил в концлагерите - разбирай, баща му)!

105

само питам

преди 3 години

До NikolasPolitИмам и условие,да си турят снимка на софийска ***,щот ми пада музата на кардашианки,моделки де,панимайш?

104

Анонимен

преди 3 години

A защо слушаме Сорос, който ИЗОБЩО не живее в Европа и няма нищо общо с нея? И защо журналястите му дават трибуна изобщо ?

103

само питам

преди 3 години

Аз съм ***,но ми плащат САЩ,Руснаците и Германците за коментар,нали се сещаш,че това е работа,а не забавление!Баламите COVID-19 ги умори преди месец!

102

СЕРЕГЕЙ

преди 3 години

В русия и необятните ѝ колонии ненавиждат САЩ и Англия,че затрупаха Германия и Япония с бомби и ѝ попречиха да освободят русия и колониите ѝ от пещернокомунистическия кремълски идиотизъм.

101

само питам

преди 3 години

До NikolasPolitДобре ама по колко плащат мадамите за час чат?

100

Анонимен

преди 3 години

Всъщност не ЕС и не Италия е застрашена, а системата на фалшивите пари хартийки е застрашена. Какво са тези консоли: облигации по време на криза си чист грабеж, казано по нашенски: пунта Мара.

99

уффф

преди 3 години

сетих се за една мадама любителка на Сорос дето се покри.Да не си помислите нещо лошо?Участие на Цветелина Бориславова в управлението на НПОБЪЛГАРСКИ СЪВЕТ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕСДРУЖЕНИЕ ИНИЦИАТИВА ГЛОБАЛНА БЪЛГАРИЯТИПИНГ ПОЙНТФондация Кредо Бонум

98

Тоя ли

преди 3 години

По пиля БГ и подкупи маса софета от всички отрасли за ликвидация.

97

Анонимен

преди 3 години

голем екшпериментатор с човешкио матриал.напрао ученик на менгеле.

96

Анонимен

преди 3 години

Евреина- Сорос нека умира. Когато Евреите умират, България РАСТЕ.Да мрът всички араби и африкански маймуни !

95

СЕРЕГЕЙ

преди 3 години

Русия струпва в НАПАДАТЕЛНА ФОРМАЦИЯ на източната си граница въоръжение и жива сила,която по своите мащаби човечеството до днес не познава и то с твърдото намерение есента да въдвори пещернокомунистически кремълски идиотизъм в Европа и света. Адолф предугажда и хиляди и хиляди,танкове,артилерийски установки,самолети и друга бойна техника е сразена на влаковете и по плацдармите,летищата и прочие. Нас ни лъжеха,че миролюбивите кремълски канибали в някой застави си били изпратили пушките за смяна,а

94

Анонимен

преди 3 години

мисля,че от рейтинг ААА ще мине на МММ както изглежда

93

Роза

преди 3 години

Дори и след смъртта на Сорос ще дойдат други такива като него!Злото няма край!

92

Ром"с

преди 3 години

Нещо е новината е лошо поднесена!Сорес когато нещо съветва.то трябва да се прави обратното,човека си играее неговата игра и пет пари не дава,че ЕС ще се развали или че ,Италия ще банкрутира или пък в София имотите ще падата м2 -300 евро ,той се чуди как да инвестира парите си ,да не ги загуби ... .

91

и нещо документално

преди 3 години

Само за любопитнитеютуб:НКВД - Гестапо - братья по крови

90

Анонимен

преди 3 години

До до 88ВСВ започва през 1939 година,провери,казах ти,имаш грешна информация,

89

да де

преди 3 години

До Анонимен88Нищо ново IBM и тогава са цифровизирали тези по лагерите.Сега не опитват ли същото,но в Световен мащаб?

88

Анонимен

преди 3 години

До Гневенами бойко и цветанов,точно това бяха започнали да правят срещу со .рос.ои.дите,но ги оплюха медиите,нападнаха ги и край,спря Тръмп не харесва С ,о,р,ос.

87

V

преди 3 години

ЕС и Сорос са едно и също нещо. Човека иска да каже че България трябва да влезе в еврозоната за да даде пари на Италия в която ддс на храните лекарствата и водата е 10% а на здравните услуги 5 % .Та тази ,,бедстваща Италия,, ще трябва да спасявате ако гласувате за герб и ако не се разпадне ЕС ;)