273

Анонимен

преди 3 години

Краден Текст от сайта на Дойче веле

272

Анонимен

преди 3 години

тепърва ще и лъсват кирливите ризи!коментари?ХАРЕСА ЛИ ТИ КОМЕНТАРА МИ БЕ К О М У Н И С Т

271

Анонимен

преди 3 години

Създателите са престъпници от Европа.Съзадава се с геноцид над индианцитеТОА ПА СЕ ОБЯСНЯВА В "ХУМАНИЗЪМ"...ЩО НЕ ПИШЕШ ЗА ГЕНОЦИДА НА БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ ИЛИ ЗА ГЕНОЦИДА НА ХОЛАНДЦИТЕ, ИЛИ ИСПАНЦИТЕ ИЛИ ФРАНЦУЗИТЕ. ПИШИ И ЗА РУСКИЯ ГЕНОЦИД...

270

Тр0мпет

преди 3 години

Тръмп си подготвя следващия мандат. Какво толкова ? Че били умрели няколко ... хм, хиляди ... Това не е кой знае какъв проблем . Важното е масите да знаят за кого трябва да гласуват. На предишните избори сключи сделка с руски хакери . Но за тези избори не може да помоли китайчетата , накли е във война с тях. Явно отново Вова ще помага .А може би севернокорейските хакери на Ким ще ударят едно рамо този път. Нали са интимни приятелчета.Тръмп е ЕДИНСТВЕНИЯ президент който САЩ заслужава. ТОЧКА.

269

Анонимен

преди 3 години

До едно момичеЗа това не знам, но знам, че можеш да си имаш проблеми за оклеветяване на длъжностни лица както правиш тук.

268

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Кому е нужно НАТО"На целия западен свят.Нека за момент допуснем, че НАТО не съществуваше: до момента ВСИЧКИ Балтийски републики щяха да са окупирани от Раша, България щеше да е окупирана от Раша, Турция и Гърция щяха да са се изпотрепали, Израел верояно щеше да има доста големи проблеми, респективно целия близък изток щеше да е потънал в диктатури.Мдаааааа. НАТО не е "нужен" само от гледна точка на диктатурите.

267

Анонимен

преди 3 години

До ТръмпСамо дето не отговаряш - кому е нужно НАТО?Само на САЩ, нали ?А терикатите искат друг да им плаща мерака за световно господство.Не на нас тия!И от какво пазят американците?Пазят ресурсите от тези на чиято територия се намират! Държави и примери - бол!аре без демагогия!

266

Бее,

преди 3 години

По голям *** от теб има ли във форума!Толкова си т,ъп,че слонски г,ъз е като наточен бръснач в сравнение с теб!!Повечето чалгаджии по форумите наместо мозъци имате по един мазол!!Инструктирано лаете против Тръмп,защото уважи Борисов,изслуша го както никой друг президент не го е правил и в резултат на това ще имаме и Балкански поток и терминал за втечнен газ от Гърция!Пълна диверсификация,конкуренция,енергийна сигурност и спад на цени на енергоносители!Не ви устройва и затуй лаете месечината!!

265

Тръмп

преди 3 години

бил объркан?! И защо така? Щото на всички в САЩ,а после и на вън им каза истината,право куме в черните очи!Сащ поддържат НАТО с 2/3 от вноската на парите за отбрана.Германците по промишленост и доходи са в първата тройка на света,а не искат да отделят нищо за отбраната си !Напротив,гуцат се,пак съюжчета,газови потоци?! И Тръмп им го каза директно,че няма САЩ да харчат пари да ги пазят,а те да си дават парите на руснаците за газ и нефт,а после да се тюхкат,че с техните камъни по техните глави!

264

Анонимен

преди 3 години

До АнонименС тази на Кирил и Методи

263

Анонимен

преди 3 години

До Кратка историяДа, с чия технология пишеш тук?

262

Кратка история

преди 3 години

Кратка истирия на Америка:Създателите са престъпници от Европа.Съзадава се с геноцид над индианците.Изгражда се с грабежи и робски труд на ***.Съществува благодарение на войни и лъжи.тепърва ще и лъсват кирливите ризи!коментари?

261

Makedon

преди 3 години

Emi taka e........ ama kaj mozis so Bolgarinot- baj Ganjo da se RAZBERIS.. Ti go UCIS toj PRDI...

260

Анонимен

преди 3 години

do A ами поне да не лъже, щом му дават такава заплата че да отиде толкова далече и да стои там, значи има организация не е като да взима 20 стотинки за нощен труд и да се бие в гърдите че имало голяма организация нали?

259

Джо

преди 3 години

Болниците в Америка не достигнаха капацитета си, в момента много от тях стоят празни. В същото време от началото на кризата над 30 милиона хора са посетили бюрата на труда. Интересно какво искат от Тръмп сега, да държи държавата затворена, докато болниците са празни? В момент демократите се опитват да почернят Тръмп по всякакъв начин, дори да сринат икономиката още повече, само и само той да не спечели изборите, които в момента са му в кърпа вързани заради дебилния кандидат на демократите

258

Анонимен

преди 3 години

Български лекар в САЩ: Разбрахме колко неорганизирана страна еМИ ХОДИ В ИНДОНЕЗИЯ ТАМ ДА ГИ ВИДИШ КОЛКО СА "ОРГАНИЗИРАНИ"ИЛИ ПЪК СИ ИДВАЙ В БЪЛГАРИЯКВО МИ ВИСИШ В САЩ

257

Еее

преди 3 години

Само някакви палячовци са на власт ,Борисов,Тръмп,Борис Джонсън и още колко много ,е няма как света да се развива и да върви напред с такива палячовци.Толкова са неадекватни!!!

256

Анонимен

преди 3 години

МНОГО КОФТИ ДЪРЖАВАТА САЩ.....И ВСИЧКИ ТЯХ ГОНИМ .....

255

И

преди 3 години

аз бях 1 месец при "краварите"лъжа е че сме 50 години назад от тях,100 години сме назад

254

А

преди 3 години

До ДоктораИ какво? Трабва да си зарови главата в пясъка и да бъде мижитурка, да няма мнение