353

Анонимен

преди 3 години

Страшно лошо им е здравеопазването, направо трагедия. Хората масово умират защото медицината в Хамерика е под всякаква критика ....Това ни разказа заместник командира по политическата част. Много интелигинтен мъж и пропаднал алкохолик ...Да живеят комунистите forever and ever !!!!!!

352

Анонимен

преди 3 години

Много злобна нация сме, хей ...Ще ги видиме Хамериканците на дъното много скороЕ това точно ми редеше учителката по история точно през 1985 година.Ами аз още ги чакам да паднат гадните Хамериканци, направо живота ми отмина в чакане.

351

прав е доктора

преди 3 години

Обективен коментар, само, че казва "колко неорганизирана страна СМЕ"... това е Америка. Всеки може да бъде американец... ще се махне тръмпа...

350

Корона Екстра

преди 3 години

Колко са му платили да говори такива простотии или отново евтин сценарии

349

българче

преди 3 години

Братушките го трепат вируса с кирка и лопата...няма помен от него...

348

Тъпи

преди 3 години

Щом е анонимен , значи е измислен роман на журналистката .

347

До анонимен 356

преди 3 години

Стюпи, не се радвам на калпавата здравна система в САЩ! Просто знам, че е такава и то отдавна. От личен опит! Да имаш прекрасни болници, всевъзможни удобства, да те лекуват лекари, учили по най-добрите учебници, имащи най-добрата апаратура и да получаваш слаби резултати! Причината е, че строго им е забранено да мислят, всичко трябва да се изпълнява по твърдо установена схема, почиваща на статистиката! Темата е дълга и не е политическа.Имам най-пресни данни за сегашното плачевно състояние!

346

Bond

преди 3 години

Как пък само пред Дойче Зеле се изаакват всякакви български медици, работещи зад граница?

345

До някоя си Мария

преди 3 години

Този лекар спасява животни, работи за американската здравна система, но има право на мнение. Много американци на глас критикуват системата и политиката на президента. Защо той да няма право ? Много глупаво твърдение, че щом му плащат , не може да критикува. По-малко от половината американци сляпо поддържат Тръмп. Другите не могат да го понасят.

344

Анонимен

преди 3 години

Илия!Този не е доктор, а лекар.А мнението му за Здравната система на САЩ е смешно. Нямало организация.Радвайте се колко са зле в САЩ!Не е като във Варна! Не ви ли минава през главата да им помогнете?

343

Илия - Варна

преди 3 години

Браво на доктора показващ истинското лице на здравеопазването в сащ, и отношението на политиците към хората. А до всички американофили, пийте по препоръка на идола ви по една белина да ви дойде малко акъла.

342

1313

преди 3 години

До МарияВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ,СТИГА ДА Е ГРАМОТНО НАПИСАНО.МНОГО СТАНАХА ВСИЧКО ЗНАЕШИТЕ НЕГРАМОТНИЦИ.

341

Мавродиев

преди 3 години

ГАНИ кАМАТА Е ОТ вЪЛЧИТРЪН.

340

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че може да си даде мнението по всякакви въпроси.И DW може да пуска всякакви новини/статии.А ние можем да си изказваме мнението за тях.

339

Анонимен

преди 3 години

Четейки коментарите не мога да разбера защо един човек който живее и работи в САЩ да не може да си даде мнението и то по въпроси свързани с професията му.Той не говори за Австралия, Германия, Русия или Китай.Който гледа сутрин На Кафе с Гала там постоянно се включват наши сънародници живеещи и работещи в други страни и те също споделят какво те преживяват там - в Китай, Италия и т.н. Всички слушат и задават въпроси ако искат да научат нещо по конкретно.Може ли да имаме малко уважение към другите

338

китайца

преди 3 години

До 1 Ти си и родината си е *** 1 в света.може би след 1 Китай и Русия нали

337

Мария

преди 3 години

Много добре познавам здравеопзването в Америка, защото съ живяла доста време там.Ако този така наречен лекар наистина работи като лекар то тои печели по около 20000 долара месечно.Ако наистина работи като лекар тои то просто е не наясно с много работи. Наи малкото има право да говори срещу управлението на страната ако наистина работи.Платен провокатор така необходим за някои хора у нас.

336

Анонимен

преди 3 години

Така , отива българин в Сащ и дава мнение колко са лоши американците. Нещо като талибан в Германия. Защо като си такъв потенциал не си остана в Бг да ни помогнеш на всички , а отиде при лошите американци? Нали искаше капитализъм и демокрация? Ето ти Тръмп , капиталист и демократично избран президент. Кое не ти харесва? Богатството не се трупа със съчувствие а с ум и роби. Кое не си разбрал до сега да ти го кажа пак? В Сащ биха *** до преди 50 г , а преди 150 бяха роби, за да работят.

335

1

преди 3 години

До МишоРусия и Китай са абсолютни кочини. Да ги слагаш в една група с Германия е смешно и жалко. САЩ е естествено като Германия, но със система която е повече пазарен отколкото социален капитализъм.

334

1

преди 3 години

До МарияВие май само за глупости мислите. Човека си казва мнението за политика който стои начело на държавата. Впрочем, той говори за проблема между грамотните (гражданите) и неграмотните (поданиците) когато говори за "държавата" и това е актуален проблем навсякъде. В западните държави този проблем се дискутира и се търсят начини за решаването му. В комунистическите няма такава дискусия - всички са поданици.