45

Не си кривя душата.

преди 3 години

Имам Мерцедес GL450 2006 и БМВ 750d х-drive 2013. Хубави са. Много са хубави.Фурната, плота, абсорбера и хладилника ми са Siemens. Микровълновата и сушилнята Bosch, пералнята AEG... Десет години - никакви проблеми.При това положение, ще бъде лицемерно ако псувам немците, та няма.Казвам им "Евала!".Иначе съм русофил - мисля, че по-велика от руската литература няма. Но, трябва да сме обективни.

44

До БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 3 години

Честно казано според изказването ти ти повече приличаш на роднина на човека.

43

Анонимен

преди 3 години

защо се цензириа 'тъмно' в съчетание със 'зелени' ?

42

Анонимен

преди 3 години

в Европа няма място за такива идивиди... това да не им е щатите... ние винаги ще си останем расисти.

41

Анонимен

преди 3 години

аз расизъм не виждам... ако бяха само бели хора сигурно щяха пак да кажат че е расизъм защото няма *** - угодия няма

40

Анонимен

преди 3 години

рекламата ме спечели и се двоумях каква кола да си взема и в крайна сметка си го поръчах с кеф

39

Анонимен

преди 3 години

Ако беше бял този нямаше да е расизъм или ?

38

Ани

преди 3 години

На мен ми се струва че рекламата отразява факта че на обществото вече му втръсна да му натрапват черни. И затова този просто му каза да не се показва пред фолксвагена.Все пак черните са привилигирована прослойка в обществото, а Фолксваген е народна кола.

37

писна ми

преди 3 години

Моето впечатление е че всъщност расисти са черните.Те постоянно пищят че са онеправдани и искат привилегии, но когато дойде врече за задължения започват да се оправдават че са подтискани.Нещо ме кара да си мисля че тази реклама е наравена от черен за да може да повдига въпроса отново и отново.

36

Mayhem

преди 3 години

Да продължа, някой да знае децата на Ал Пачично, на Роберт Де Ниро, на Джони Деп, на Брад Пит да участват във филмите им ??? Но расиста Уил Смит си бутна детето в някаквва мега боза още на 10 години :), Кой е расиста ????????? Аз или той ?Обърках си името първия път, но съм пил много бира и аз не гледам клавиатура и монитор докато пиша :)

35

Myayhem

преди 3 години

Не харесвам другите раси , признавим си го, но има ***, които направо ги обичам. Джеймс Ърл Джоунс (не само заради Darth Vader, той играе в много стойностни филми), Самууел Джаксън, Морган Фрийман). Защо примерно направо МРАЗЯ Уил Смит. Защото преди няколко години на оскарите им (лично на мене не ми дреме за оскар, москар и т.н), той нхаписа писмо, с което всички афроамериканци да го саботират, нямало номинират от тях. Еми няма, защото сте слаби актьори вече, за това няма , разбрахте ли ????

34

кой

преди 3 години

някой Ханс, Маркус, Мюлер. Какво значение има за нас?

33

Дядо Ви

преди 3 години

Немците са си каквито са си били винаги. Така си го чувстват и това е проблема.

32

izh

преди 3 години

Най големият световен автопроизводител за това е най големия. Така са сметнали, че ще повишат продажбите - така действат. Бедните гладни и мързелива помиярчета могат само да лаят

31

Търсиш под вола теле

преди 3 години

Измислена работа.А и да не е така - който я е одобрил, очевидно не желае да казва на черното - бяло...;-)

30

Анонимен

преди 3 години

Този модел от години наред е най-популярния автомобил сред geйовете, ама и те като такива карат.

29

Естествена блондинка

преди 3 години

Странна реклама, наистина. На мен лично не ми допада. Създава ми усещане за нееволюция на човечеството. В съвременния свят още ли има такива, които делят хората на светлокожи и тъмнокожи...

28

f

преди 3 години

за периода 97 - 2003 когато продавало фиат браво, фолксваген едва не фалирали, но те са шефовете , и спрели бравото от продажби и поддръжка.немците, най-простите шофьори в света, и единият шумахер който можел да кара на дъжд е италиянец, той на просто ***-га-ре ли ви прилича? видяхме немеца как със заповеди от бокса е пускан от Баричело! ФВ направиха немец да е шампион, без-дарно ***-гаре! И Сена е убит от немските военни!

27

Анонимен

преди 3 години

грешката е в ресторанта, трябвало е към кофите за смет ;)

26

Анонимен

преди 3 години

Добре бе, който не му харесва ай си.