16

Анонимен

преди 3 години

Питане:Защо в Европа спазваме правилата за движение, а в България ги наричаме "безумни"?

15

хъша

преди 3 години

ако събираемостта от глоби достигне дори едва 70-80% то ето ти институция която ще пращи от финансииглу.паци за глобяване бол

14

бай ганю

преди 3 години

айде няма нищо моля ви секакъв мъжкар би бил *** ако поне веднъж на ден не нарушава правилатаа ако и всички в село го видят колко е смел зад волана може и да му излезе прякора геройтака няколко поколения след него ще бъдат вдъхновени и горди да го имитират показвайки на закона и правилата че по голем от *** нема

13

И квоо ?

преди 3 години

Не, бе какъв е проблемът? Минал е покрай черен път с измислено ограничение ли? Когато съм в кофти настроение си пъпля по магистрала с 50 ! Обожавам да ми свиркат с краксони и ми святкат. Търся си битка бе! Навити ли сте?

12

Анонимен

преди 3 години

По ниски глоби и данъциииии!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!07219

11

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ТВА НЕ Е ВОДАЧ ТВА Е ПИЛОТ

10

защо

преди 3 години

Така ще е. 19 от 3019 е =0.63%. И аз ще разчитам да съм над 0.64%. Няма да разчитам на проценти в Гърция, защото ще ми свалят номерата и най-много да ми кажат къде има банка...

9

pepe

преди 3 години

И аз минавам от там и категорично тоя дето е минал със 153км е за глоба...но на всички останали им е ясно, че това не е път за 50км/ч - дву и трилентов, без насрещен трафик, разделителна мантинела и накрая глоба за превишена скорост. 80км/ч го направете и всичко ще е нормално..а тея със 153 без жалост да се глобяват.

8

Професор Тюхчеф

преди 3 години

Стига с извинението за камери-рекетьори, 150км не е разрешено даже и по магистралите. Да не говорим , че повечето камери, които срещам са на отбивки за села, където има опастност от коли които се включват/изключват с ниска скорост, а *** най-обича да изпреварва камиони в подобни кръстовища , защото платното от 2 ленти , стават две и половина.

7

избирател

преди 3 години

Е не подкрепям,нарушителя,но за да сме честни,там камерата е просто, РЕКЕТЬОР...Разбира се,че и той е прекалил!

6

Мани мани

преди 3 години

Тука пишат хора, които не са се качвали зад волана или по-добре да не го правят. За взс и 20 км ограничение е много. Вие не разбрахте ли, че не скоростта убива хората, а некадърнитеците зад волана, които нямат представа как са изкарали книжка и създават катастрофите.

5

Анонимен

преди 3 години

Слаба ракия батеее. Тия ако ме видят как прелитам ниско с бавареца с 320 км от Залцбург към Мюниш ше им паднат ченетата. Ше им строшим ветропоказателя. А очите ше им ги вържем на фльонга.

4

Булгериан

преди 3 години

500лв глоба .

3

49587

преди 3 години

Отнемат му книжката ЗАВИНАГИ и останалите *** се замислят дали да правят така.

2

wtf

преди 3 години

*** ограничения на безумни места с цел събиране на глоби. Ако я нама камерата всички ще карат с по 100 в очастъка защото го позволява. Всички знаем за безумните камери около В.Т ... извънградски път 80км и извендъж знак за 40 и камера пффт.

1

Анонимен

преди 3 години

Няма оправия..