87

Пари нема

преди 3 години

Акции има, но пари нема. Това е положението! Викайте "Да живее бат'Бойко" та дано нещо се промени.

86

Анонимен

преди 3 години

Мисля ,че на Сираков му дават "фабрика на ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ".

85

Анонимен

преди 3 години

Нали се сещате, че е хубаво в крайна сметка да се разследва този който приеме тези акции? Иначе може точно това да е била идеята... да се размятат наляво-надясно, да се обещават на хора за които се знае, че няма как да станат собственици, но това дрънкане на тенекии да се ползва за отвличане на вниманието. А иначе може още отначало играта да е била да се дадат на конкретен човек. Не се знае, хубаво е всичко да се проучва.

84

Баш Левскар

преди 3 години

Един гол и космат г*з ще трябва да го преживеем някак!

83

Българин

преди 3 години

Има само един човек по-глупав от Наско и това е празноглавата му жена Илиана!

82

Тариката

преди 3 години

от Банкя пак спаси кожата. Минаха през Пеевски и сложиха Наско на мушката. Наско нищо не разбира от бизнес и ще фалира. След време него ще изкарат виновен.

81

АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ..

преди 3 години

ОПРЕДЕЛЕНО НЕ РАЗБИРАМ, ЗАЩО СЕ ГАВРИТЕ, С ИМЕТО "ЛЕВСКИ", ДАДЕНО НА ЕДЙН ПАДАЩ И ФАЛИРАЛ НЕДОСТОЕН ОТБОР, КОЙТО САМО ПОРУГАВА ИМЕТО НА АПОСТОЛА.ДАЙТЕ МУ ИМЕ КАТО " ФК-ОРЛАНДОВЦИ", ЗАЩОТО ВСЕ ЩЕ ПОГРЕБВА МЕЧТИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЗА ЧЕСТНА, ДОСТОЙНА И МЪЖКА ИГРА ОТ СИЛНИ И ДОБЛЕСТНИ СПОРТИСТИ.

80

Juan

преди 3 години

Няколко проблема:1. Г-н Сираков е известен със сериозни зависимости от хазарт и алкохол2. Нула история като успешен бизнесмен, треньор или управител на клуб3. За да получи акциите, Борисов трябва формално да се откаже - т.е. да ги върне на Попов като напише на джира документ отказ4. Г-н Сираков трябва светкавично да осигури десетки милиони за да не фалиратС две думи, ако някой левскар се радва... да спре.

79

ВЕЛИКИЯ МАСТУРБАТОР

преди 3 години

Отвретих се от Бг футбола

78

Анонимен

преди 3 години

"През януари предадохте ПФК Левски, май месец го хвърлихте в задкулисието." - В. Божков* * *Каква ирония само...

77

Отвратихте ме...

преди 3 години

Никога не съм си представял, че някога ще искам да съм толкова далеч от любимия ми "Левски". Не Наско, ами и целия отбор с който той игра да дойде, щом нямахме топките да откажем "дарението" на онзи с готиния имидж, всичко спира дотам. Това не е дарение и той не е дарител. Неговите ценности са диаметрално противоположни на тези, които твърдим, че имаме в "Левски". Бла, бла...припоците нямат цвят. Друга е темата, ако не ме могли да му откажем...още по-лошо. Съвестта ми не търпи такива като Вас.

76

Анонимен

преди 3 години

пълен смях - първо Титю ревлюто щеше да е собственик, даже си беше повярвал, после изведнъж Бойко ги получи, но не ги прие и сега ново 20 - Наско дуспата, с жена му люспата дето преебаа художествената гимнастика ще оправя Левскито... Ай ай ай... на печелившите честиту!

75

Анонимен

преди 3 години

Модерни предприятия ги фалиха умишлено и разграбиха през приватизацията и стотици хиляди работещи и специалисти,инженери останаха безработни,а този клуб само наливат в него - пари във въздуха,от пусто в празно,,никава продукция или качество,само им плащат да бият хората и свирят уговорени мачове,пара,зи ти!Закривай!

74

АнонимеН

преди 3 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!!ЗА ДА ГИ ДАДЕ ТРЯБВА СДЕЛКАТА ДА Е ЗАКОННА А ТЯ НЯМА ДА Е!!!САМО НА УЖКИМ ЩЕ ГИ ПРЕХВЪРЛЯТ НО ВЪВ ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ СЪД СДЕЛКАТА ПАДА И СЕ ВРЪЩАТ ОТНОВО ВЪВ ЧЕРЕПАШКА!!

73

Анонимен

преди 3 години

Последно акциите на Божков ли са или на Попов ?При бащата на детето на Мис Бикини са. :)

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Навсякъде по света акциите се купуват/продават,а акциите на Левски се връчват на някой."Защото имат отрицателна стойност от милиони левове. Руло тоалетна хартия в момента е много по-ценно от тези акции.

71

Калеко Алеко

преди 3 години

Все още остават много неизвестни с прехвърлянето на собствеността, но ако всичко мине успешно и акциите се озоват в Наско, един основен проблем ще бъде решен ... Наско може и да не се окаже идеалният човек, но все пак е част от решаването на проблема ... Парите са най-малкият проблем за клуб като Левски, те ще потекат като поток и от привържениците и от рекламодатели и от други спонсори, защото емблемата Левски е една в България и всеки знае какво означава това Лого ... !!!

70

АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ..

преди 3 години

САМО ЧЕНГЕДЖИЙСКИ ЦИРКОВЕ У ТАЯ ДЪРЖАВА И ПРОСИЯ ЗА ПАРИ!!ТОВА Е ТО... "БРАТСКИ *** ОПИТ"... У ФУТБОЛА... ХАХАХААА...

69

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде по света акциите се купуват/продават,а акциите на Левски се връчват на някой.

68

Анонимен

преди 3 години

Само излишни скандали,интриги и маса пари хвърлени на вятъра,ако питат мен, ще го закрия и ще вложа средствата в хора,които имат нужда от подкрепа и помощ!