167

Анонимен

преди 3 години

Голямият проблем при спирането на вируса е пренасянето му през границите. Успех в спирането на вируса имаха държавите, които не допуснаха това пренасяне. Първи бяха Китай, но след тях и много други държави - Виетнам, Тайван, Австралия, Нова Зеландия и всички островни държави около тях, от известно време и Гърция и т.н.В България внасянето на вируса от чужбина не го спряха и най-вероятно над 90% от заразените са дошли от чужбина или са заразени от дошли от чужбина.

166

Анонимен

преди 3 години

До ТъпомеpНа мен интелекта ми позволява да разбера, че ако досега не сте разбрали за какво става дума това няма и да стане, тъй че е най-добре просто да се съгласим, че вие ги разбирате нещата и да ви оставим да бълвате. Много по-смислено е да си говоря с някой, с който може да се води разговор, отколкото със зомбиран по каквато и да е причина човек.

165

сминдух енд чесън

преди 3 години

Средната продължителност на живота на шведите е с десет години повече от нашата.

164

Тъпомер

преди 3 години

186,да ти имам интелекта.То е очевадно а не съмнително целия цирк наречен кови,като един по долу дето пише 12% смъртност???

163

Обективен

преди 3 години

Основната грешка на почти всички държави е, че не спряха вируса по модела на Китай. Целта в България беше и все още е, да се осигурят достатъчно легла в болниците и като част от тази цел е ограничаването на разпространението на вируса. По света направиха същото в повечето държави и затова сега има над 5,23 милиона регистрирани с вируса и над 335 хиляди починали.

162

Анонимен

преди 3 години

До ТъпомерКакто казах, вие сте ги прозряли за конспирацията/простотията/сценката, наричайте го както искате, така че те са се отказали да се опитват да убеждават хора с такъв висок интелект.

161

Факт

преди 3 години

В Швеция към този момент имат 32809 регистрирани с вируса и 3925 починали, т.е. засега смъртността е 12%. Ако всичките 10 милиона шведи успеят да се заразят, починалите ще са един милион и 200 хиляди човека. Та така с шведския модел.

160

Тъпомер

преди 3 години

181,конспирация е едно,простотия е друго.

159

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 182Реалността: аз никога не съм бил заключен, а шведа по принцип ходи рядко на ресторант, особено сравнен с българите.

158

Анонимен

преди 3 години

До 179Шведа никога не е спирал да ходи на ресторант, и никога не е бил заключен като теб. ахахахахаха

157

Анонимен

преди 3 години

До ТъпомерНа вас абсолютно нищо. Световнит конспиратори са разбрали, че вие сте ги разкрили и насочват усилията си към хората с по-малко очевиден интелект.

156

До 177

преди 3 години

Prav si .

155

Анонимен

преди 3 години

до 177" ... и отива на ресторант ... " ... с една маса.А когато се прибере, леко кашля.

154

Тъпомер

преди 3 години

Какво всъщност се опитват да ни втълпят,че зомбирането е за наше добро,и видите ли ние сме прости защото сме изразили съмнение,че ковито е световна простотия.

153

Анонимен

преди 3 години

Шведа си го мести, отива на ресторант. Хахахахаха. Ти се закопай на 10 метра под земята в бункера. И обикаляй там с противогаз, за по сигурно. Ако балканска война беше днес, реакцията на повечето комнетиращи тука щеше да е: " аа не, аз не отивам на никаква война, кално е и може пък и да се нараня". Ахахайайа

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174И когато се събуди разбра, че в реалния свят само някакви конспиратори си мислят, че това е "сценка"

151

Анонимен

преди 3 години

Хаха, шведа си го премести. При 1 заразен затворихте държавата, при 3000 хиляди си я отваряте. Къде е логиката? Ахаахаха

150

Анонимен

преди 3 години

Разши им се съшитата с бели конци сценка за опасния вирус и "пандемията" .. хората взеха да се усещат и започват да задават въпроси. За това провмивката на общественото мнение е важна, видиш ли колко лошо е в непослушната Швеция и Беларус .. само дето единствено зомбирани празни кратуни им се връзват .. а доста от тях и пишат назидателни компентари муахахаха

149

др. Мангасаров

преди 3 години

Това е поредното проучване което ДОКАЗВА абсурдноста на ГЛУПОСТИТЕ които говори НЕДУЧИЛИЯ др. Мангасаров !!!Имайте предвид че Стокхолм е в пъти по-засегнат от вируса сравнено с провинцията.От друга страна според "стъкмистиката" на пишман доктора БеГе при 4'000 смъртни случая в Швеция и коефициент 0.04% смъртност, както селският кръчмар М. спомена следва че в Швеция има 10 милиона заразени?!?!?За сведение на плебса и др. Никой, населението на Швеция е .......10 милионаили 100% заразени.

148

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че Швеция показа на всички какви *** *** са!!!