187

Дофтор

преди 3 години

Срещу Короната - като срещу царчето!Ракиа и мезе (съгласно рецепката!) И квото може - повече!И ако ти падне некоя, дето се прави на корона... кой колко може!И те така те се живее 100 години и без корони.

186

Анонимен

преди 3 години

Извода е че бсп ще губи и губи губи избори дорде не придобие стафен имунитет и свикне )))

185

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 209Пише се "безсмислени". Виж в правописния речник.Като пример: Мисъл като твоята няма никакъв смисъл, поради което е безсмислена.:)))))

184

Анонимен

преди 3 години

Извода е че мерките приложени в други страни и най вече в българия са били безмислени всяването на страх ежеминутно си върши работата

183

Анонимен

преди 3 години

До 204Не че нещо, ама с коли смели във форумите си бил на война и колко от тях са дезертирали.Ама то как и да си смел иначе с тея закони ... някой те напсува, а ти ниши .. брат ми 4 години лежа, задето един го псуваше и яде ножа ... даже не умря, па 4 години .. беейййй ...

182

Анонимен

преди 3 години

имунитета не се изгражда от днес за утре, да ги тестват след 3 месеца, резултатите ща се други, на Т-клетките им трябва доста време.

181

Анонимен

преди 3 години

До 205Една хубава чистка ... това е смисъла ...

180

Мислещ

преди 3 години

Много си прав! Но това също важи и за 2/3 от европейците и 1/3 от американците. Руснаците по подразбиране са готови. Ето аз веднага бих застанал на първа линия в боя. Но като се замисли човек, какъв е смисъла от въоръжаване и проливане на кръв- никакъв! По-добре е средствата да се влагат в наука и разширяване на хоризонтите за човечеството в откриване и завладяване на нови светове извън земята. Все пак сме 21в. и все нещо трябва да се е променило от едната героична смърт.

179

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 202Парадоксалното е, че точно тия дето се правят на най-смели по форумите са първите, които дезертирт в реалния живот, защото са наясно с това какви глупости дрънкат, но знаят, че докато са само приказки е безопасно.:)

178

Ами

преди 3 години

Финландците са умни хора !

177

Анонимен

преди 3 години

Ако балканска война беше днес, реакцията на повечето комнетиращи тука щеше да е: " аа не, аз не отивам на никаква война, кално е и може пък и да се нараня".

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 197Ти така ли разбра колко ресторанта има в Швеция? Ми, добре, ае погледни в Гугъл колко ресторанта им в България.Между другото, с ресторанти голям БВП не се прави. Това е една от причините защо БВП на Швеция е по-голям от нашия (има и други).

175

Анонимен

преди 3 години

България : "Неадекватни мерки, заключихте ни в къщи, разбихте икономиката ..." - 125 мъртви, 8.9% безработица,Швеция: "Изключително справяне, страна за модел, ..." - 3925 мъртви, 8.0% безработица.

174

Анонимен

преди 3 години

Иначе е вярно че пиене като в БГ през седмицата няма в Швеция, нормално е да няма, кой ще произвежда иначе, ако има масово битов алкохолизъм като в БГ. Ахахахахаха

173

Анонимен

преди 3 години

Кво ви трябва на ва Швеция бе бълхи. Ахахаха. Все едно аз да говоря за Тръмп На кой му пука ти какво мислиш за шведа.

172

Анонимен

преди 3 години

Шведа рядко ходел на ресторант??##АхахахахахаВлез в google map и виж за ресторанти в Швеция, в някой град? Много са нали? Ако никой не ходи защо ги има? АхахахахаТа последно, какъв е брутния вътрешен продукт на БГ за 2018? На Швеция е 556 милиарда долара. За 10 милиона население не е зле а? Ахахахахаха

171

До 189. .. чесън

преди 3 години

Хайде стига с тази лъжа за продължителността на животаШвеция 82,6 годиниГермания 81България 75Гърция 81,9Белгия 81,7+В Белгия и Швеция огромна смъртност, а в останалите не е така. Заради годините ли е?

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен.... а казват "умрял с констатиран корона вирус ...Това е нещо като прерязано гърло - никой не умира ОТ пререязано гърло, а СЪС прерязано гърло :)

169

Не живеещ в Щвеция

преди 3 години

До Живеещ в ЩвецияОкъкахте се със старческите домове и възрастните хора това е атаката. А и виждам, че ги оставяте да умрат просто ей така за тяхно добро :)

168

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЯко е как хем плачеш, че ЕС ти взема независимостта, хем искаш от ЕС да нареди на всички какво да правят, но то е така, когато единствената ти цел е да тролиш и позицията ти няма никакви принципи стават такива противоречия.:)