104

Таня

преди 3 години

Пооправиха малко данните, иначе излизаше, че много от водещите се заразени, стоят доста повече от месец някъде - в болница или в къщи.

103

Разгневена

преди 3 години

до: ХА-ХА-ХАКато си такъв мъж отиди в Александровска доброволец или в Пазарджик или в Ямбол...!Зад клавиатурата много си смел ама наяве ще си напълнил гащите и ще са оцветени в жълто-кафяв цвят!

102

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Съсипаха бизнеса и живота на хиляди хора.Оставиха без работа половин милион.Направиха народа на маймуни.И всипко това заради някакъв измислен грип.Междувременно в България за три месеца умряха 27 000 души от други болести, глад и мизерия.За тях нищо ...

101

Jon

преди 3 години

До голяма степен тежестта на тази инфекция зависи от две причини броя на вирусите, с които си се заразил ползват ли се предпазни средства, дистанция, и да се заразиш, боледуваш по-леко. Второ, броят на рецепторите в органи, за които ще се залови вирусът. Оказва се, че при децата тези рецептори са много по-малко от възрастните в дихателната система. Поради това децата, включително боледуващите у нас, почти нямаха клинична проява на заболяването То бива некадърност,ама тоя прекали!

100

Да

преди 3 години

Кажат колко човека са тествали, защото някой хора ги тестват по няколко пъти, най-малко 3-4. Поне 3 пъти в началото и толкова в края. А някои всяка седмица по 3-4 пъти. Броят на тестовте не е критерий за разпространение на вируса. Ако се преброят хората, на които са им правени ПСР тестове може и да са чалко на 1000. И за това сриват икономиката. Вирус сигурно има, заради него да се срива всичко, да се зомбират хората, това ну е добре за всички!

99

Слаб по математика

преди 3 години

2/2. Хващаме 2 от 6, сигурно германците са по-зле, 2 от 10? Абе да умножим не по 3, не по 5, ами по 10. Значи 50 млн. инфектирани. Пак не може го докара до обикновения грип. Някой яко лъже!

98

Слаб по математика

преди 3 години

Някой да ми обясни: Според СЗО, м/у 300 и 600 хил. човека в света годишно умират от сезонен грип. Процента смъртност е 0,1% (пак според СЗО и наш Тошко). Излиза, че заразените в света всяка година от сезонен грип (който шества 6 месеца в годината главно) са около 1000 пъти повече от заразените, т.е. м/у 300 млн. и 600 млн. R0 на грипа е 1,5, а на коронавируса -3, т.е. двойно по заразен. Как за 3 месеца зорлем го докарваме до 5 млн. ???

97

Разгневена

преди 3 години

Никой не ми дава пари, уважавам Щаба и аплодирам строгите мерки безплатно!Ако не беше този щаб сега щяхте да сте станали мармалад!Благодарете и се засрамете неблагодарници!

96

Анонимен

преди 3 години

41-17 в Пазарджик щото там са набарали дамара е = 24Това е положението.Ако знаеха всички дамари и изследваха там, щаха да хванат няколко стотин.Ама ги не знаят...Толкова ни е силицата - по 1500-1600 теста, а не тествани дневно.

95

Теодор

преди 3 години

Следя от самото начало ситуацията покрай този вирус и най-вече начина, по който се представят фактите и как някой неща, които са факт не се коментират. Тъй като не успявам да го открия в нито една медия бих искал да дам малко информация, която е факт и всеки един от вас може да потвърди сам, ако се поразрови: в момента България е втората най-зле справящата се страна с вируса на Балканите след Румъния. Само потърсете процентите на оздравели и починали в останалите балкански страни и ще разберете.

94

Анонимен

преди 3 години

Баба ми казваше: Г.ъ*з глава затрива.

93

:)

преди 3 години

Критиката за малкото броя тестове е напълно основателна. Корелацията в статистиките в worldometers за коронките е очевидна: европейските държави с най-малко тестове на глава на население са също така и в дъното на "класацията" с най-малко случаи /пак на глава/.QED

92

Бойко Борисов

преди 3 години

Като не искате ГЕРБ, на ви БСП и ДПС. ГЕРБ няма да им даде кворум, нека златният пръст Волен Сидеров им осигури кворум.

91

Анонимен

преди 3 години

До Разгневена, Ужасена, Златена...нямаш много въображение. Странно ми е кой дава пари на некадърници като тебе.

90

Анонимен

преди 3 години

Как си написа 17 лайка на поста?

89

Тита

преди 3 години

Пих и ядох на Великден - ад нямаше, пих и ядох на Гергьовден - ад пак нямаше, сега ще ходя на море - ад пак няма да има. Питате се защо? Благодарение на всички мислещи и съвестни граждани, които си стоят затворени по панелките. За това искам да им кажа едно голямо Благодаря.

88

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Абе ***... - големият ***... - още ли е в карантина...

87

Анонимен

преди 3 години

Ганьоленд, центъра на планетата, много важно като измрете.

86

До 90

преди 3 години

Незнам дали се шегуваш, но има много логика!Да инжектират поетапно на всеки по една клетка вирус и ще чакаме да мине!Понякога решението на световен проблем може да е едно камъче!

85

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Абе ***... - големият ***... - още ли е в карантина...