124

Баи

преди 3 години

Поредните льжи и измами кск стана така , че все са по -41 новите заразени да не би вируса да кара шо план график

123

анонимен

преди 3 години

Златена, Разгневена, Ужасена, Потресена здравейте!Тъкмо за Вас се бях затъжил! Вашите коментари ми оправят деня!Остава да се включат Тонката и Странджатаако не са и ще сте комплект!

122

Златена

преди 3 години

Има една истина 18 годишните млади Българи всички те се разхождат по улиците на градовете на цяла България след като се върнат заразяват с коварната болест техните родители след като починат наследяват от тях парите и имотите им.Извод в България расте 18 годишно безмозъчно алчно дебелокожо користно младо Българско поколение което мисли само за себе и за никой друг

121

Златена

преди 3 години

Има една истина убийците в България алчните бизнесмени и неуките много отворени лешояди роми всички те се интересуват само единствено от собствения си бизнес за другите Българи които умират от коварната болест коронавирус без съпътстващи заболявания въобще не им пука заради такива хора с това мислене България никога няма да се оправи като държава

120

Анонимен

преди 3 години

До Доктор ХаусНе само той, в 220 държави лъжат и се правят на велики :) Специално за да лъжат тебе.Обикновен плондер си ти , а не доктор. А Земята сигурно е плоска, а пък Луната е абажурче, това забрави да кажеш. Може и нещо за евреите и илюминатите да добавиш...

119

Анонимен

преди 3 години

До Като се замисляЯ вземи прочети малко по колко време седят по болниците сериозните случаи с COVID. Да не мислиш, че всичко става - оправят се или не за два дни? Работата е бая различна от грипа. Това, когато те гепне яко, лесно не пуска. Имам двама познати, които го изкараха тежко в болница, единия вися там цели 40 дни. Та замисли се пак....

118

Анонимен

преди 3 години

За 2 дни починаха 8 човека.Докторите вече не получават допълнителни пари .Смешни са с тази разлика 42 излекувани и 41 болни.Вярва ли някой ,че болните са толкова?Аз не!

117

БАЧКАТОР

преди 3 години

Преди години един колега почина от тежък диабет. Беше на 31 години. Два пъти на ден си биеше инсулин. Добре че тогава не бяхме чували за коронавирус.

116

БАЧКАТОР

преди 3 години

А възможно ли е 88 годишен човек получил инсулт да е починал от инсулта а смъртта да я припишат на ковида?

115

БАЧКАТОР

преди 3 години

Аз разбрах от статията че който е болен от рак умира от ковида.

114

до Роки

преди 3 години

Да ти кажа, напиши в гугъл т-лимфоцити. Ако си болен от грип, стимулатори на т-лимфоцитите, като изопринозин, могат да ти бъдат предписани от GP-то и ще ти помогнат. В днешно време е грехота да си неук.

113

Анонимен

преди 3 години

Скараният с математиката е или много лошо ментално състояние, или наистина БКП му плащат. Хората са си обяснили, при това учени хора, потърси на английски и на немски. Какво си се заврял в на коча къде не пада? Някакви евтини сензации ли правиш, какво целиш?

112

до 107

преди 3 години

Да ве, половин милион. Аз си мислех, че половин милиард българи са останали без работа. А цял милиард са в неплатен отпуск.

111

до 110

преди 3 години

Много просто. И за грипа няма лекарство, а само облекчаващи симптомите и стимулиращи т-лимфоцитите. Но имунната ти система се преборва (или не). За повечето вируси няма лекарства, които да ги убиват. Когато ти предпишат антибиотици за вирусна инфекция, то е за да нямаш вторични бактериални инфекции. Други въпроси имаш ли?

110

Анонимен

преди 3 години

Не се притеснявайтИ, мерките са разхлабАнИ и скоро ще минем 100 на ден а посли и 200, 300, 400 и т.н.СКОРО !!Тогава и да затягат ще е все тая.

109

АНТИ

преди 3 години

113, Алооу скачача със тоягите - НЕ на мене тия !От жандармерия, полиция ще бягаш,защото много лошо бият !

108

Анонимен

преди 3 години

Този грип още ли го обсъждате?А тези клоуни по-добре да си подават оставките, защото идват времена където хората може и да ги погнат с тоягите :)

107

АНТИ

преди 3 години

Всеки ден слушам го Мангъра,агента активиран.За толкоз празни дъра-бъра,кой тарикат плати му ?!

106

Разгонена

преди 3 години

До РазгневенаАм'чи тъй е, и аз многу съ кефя на ЩАБъ..........

105

по пързалката.....

преди 3 години

Как са излекувани 42-*** от нещо за което НЯМАЛО лек?!