16

Toto

преди 3 години

Тия дърти *** им е било добре на времето когато са се възползвали от младостта си да прелъстят някой чичко паричко. И сега, дърти и *** решават че може да изкарат още някоя екстра кинта.

15

дедо Ташунко

преди 3 години

Щом Ренате Лангер е получила малка роля, това означава, че Полански не е останал доволен от нея. Тези женици траят по половин век, па си отворят устенцата. Друго вече да отварят не искат и не могат. Браво на Полански, дето е прекарвал всичко под ножа и то доброволно. Сигурен съм, че никоя не е била "насилвана" от него. Това са пълни измишльотини за лековерните.

14

Котки

преди 3 години

А колкото до малката, която "отдавна няма претенции", тя никога не отрича за инцидента, просто повече не иска да се занимава с това, защото медиите превръщат живота и в кошмар и много хора като вас тук в коментарите я обвиняват за станалото, въпреки че е 13 годишно дете.

13

Котки

преди 3 години

Само където в случая с 13 годишното лапе не е някаква жена в напреднала възраст, която сега тепърва търси внимание, а се случва през далечната 77-***, когато е арестуван и дори си признава (и след това си признава още няколко пъти) като очаква заради признанието да го вкарат 3 месеца да се лекува в психиатрично заведение. Разбира че няма да му стане номера и хуква да бяга в Европа.

12

Анонимен

преди 3 години

Полански е пич, не ще стар бабек, само млади мръвки. Прав е.

11

пътя на звездите

преди 3 години

Майката на момичето го пробутва за роля в киното!Полански прави грешка,че не го изпробва!Джак Никълсън го предупреждава да не бърза!Защото после се оказва,че малката е пълно дърво пред камерата!От там тръгва всичко!Малката отдавна няма претенции към Полански,но амер.правосъдие захапе ли не пуска!

10

Анонимен

преди 3 години

Всички тия "изнасилени" преди 30-40 години целят да спечелят пари и слава на чужд гръб. На която й се е случило нещо подобно отива в полицията и всичко завършва със съд веднага. Особено в САЩ хич не си играят кой е известен и кой е богат. Разбирам да е в шок да чака ден-два, седмица, месец да събере кураж. Всичко друго е PR.

9

Ован

преди 3 години

Само едно не разбирам - защо е необходимо да ни се навират в очите разни гнусни педофили като тоя, Уди Алън и прочие ***. Някаква псевдо-интелектуалщина и културтрегерщина, за дегенератските им филми представяни за велико изкуство. Те батко някакви завършени извратеняци, педофили и тн и продължават да са в всетската хроника вместо в криминалната и медицинската...

8

Котки

преди 3 години

Коментиращи обвиняват 13 годишни лапета, за това че някакъв гнусар ги изнасилил. Сериозно ли? Малко попрекалявате в този случай. Между другото Чарли Менсън, чийто хора убиха Шарън Тейт (жената на Полански) е работил за Американското правителсво, като е набирал млади хора за експерименти по печално известния протест МК Ултра. Не че това оправдава гнусотията на Полански, просто го подхвърлям като интересен факт.

7

Аз

преди 3 години

Във ваната хората седят голи , предполагам !

6

Изумен

преди 3 години

Доказан изнасилвач, който Европа не иска да предаде на щатите. До скоро беше много обичан във Франция и Полша. Покрай #метоо и други подобни модерни движения, както и нови обвинения, изведнъж се сетиха, че е престъпник и стана мразен, както и трябва да бъде.

5

тошо

преди 3 години

Жените , като почнат да одъртяват и намразват секса ! Намразват и този , който някога , когато са били млади се е ,, възползвал" от тях ! Само , че забравят , че тогава са били готови на всичко , за да получат роля !

4

анонимен

преди 3 години

Седяла с него гола във ваната и пийвала шампанско , пък после се оказало , че е изнасилена ?!

3

ира

преди 3 години

Велик режисьор. Страхотни филми. Може би е жертва на новата инквизиция, на лудостта всяка жена да посочва с пръст някой който я е тормозил. Може би не. На снимката е със съпругата си, която е звезда негови филми.

2

аа

преди 3 години

Първо изнасилена след като му отишла на гости, после като получила роля във филма му, пак случайно била изнасилена. Абе тич малки к....ви, кога ще почнат да гледат на себе си че са се "продали" и че са просто едни платени жени?

1

Трябва промяна

преди 3 години

Какво значи , че се е сетила че е изнасилена на 40г? Трябва да има някаква давност за тия изнасилвания. Всички *** се сетиха че преди 25г . някой милионер ги изнасилил. Няма такава тъпотия. Трябва да има давност 5г.