36

Анонимен

преди 3 години

Като казвам, че лекарите ни не струват, никой не вярва. Или ще те рекетират, или ще те тровят с лекарства за който им плащат да преписват и накрая ще те уморят с грешна диагноза. Разбира се има и изключения, добри лекари с призвание. От 10 човека с диагноза рак, които познавам, се излекуваха 2-***, които се лекуваха в чужбина, тия които се лекуваха тук, си отидоха.

35

Анонимен

преди 3 години

Няма гърда - няма проблем.

34

Анонимен

преди 3 години

Анджелина Джоли се оперира предварително.Превенцията е по-добра от лечението.

33

до 8

преди 3 години

Болницата по осакатяване е в Русе .

32

Анонимен

преди 3 години

МНОГО НЕ СТАВА ЯСНО ОТ МАТЕРИАЛА ПОЛОЖЕНИЕТО, НО ЗАЩО Г-ЖАТА НЕ СЕ Е ИЗЛЕКУВАЛА В АНГЛИЯ, КАТО И МНОЗИНСТВОТО НИ СЪНАРОДНИЦИ В ЧУЖДИНА, КОИТО, КАТО ДОЙДАТ ТУК, ХОДЯТ ПО ДОКТОРИ? НАЛИ ТАМ Е ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА , А ТУК Е ***?

31

От мен

преди 3 години

До АлексНа такива пишман-патриоти няма нужда да обясняваш,така или иначе не го разбират...Четейки мненията на такива като него,все повече се засилва впечатлението,че 80-те процента са силно занижени...

30

Анонимен

преди 3 години

Млечните продукти са най-големият причинител на рак. Съдържат хормони на растежа, които буквално хранят раковите клетки. Млякото е създадено, за да радтат младите, а не да се консумира от възрастни.

29

минаващ

преди 3 години

адвокатът сутринта каза,че се касае за преканцероза-тоест сигурен рак в бъдеще.такива неща се оперират навреме,защото стават бели.така,че е действано както трябва.

28

до 21 от славянин

преди 3 години

''След лъче и химиотерапия изследванията показаха пълна ремисия - никакви ракови клетки и процеси нямам, възтановен съм и се чувствам отлично, но - всички ме натискат да се оперирам радикално (ампутация) срещу повторна поява на рак!!!''Ще ти дам един съвет от личния ми опит - НЕ СЕ СТРАХУВАЙ И НЕ ИМ ВЯРВАЙ човешкият организъм има колосални възможности за самолечение промени си живота на първо място храненето ако пушиш спри да пушиш ако пиеш алколол го спри аз лично спрях месото преди 27 години

27

Евроатлантик

преди 3 години

Има пари за усвояване

26

славянин

преди 3 години

Ами това е медицината в Абсурдистан - ''лекарите'' могат да те уморят както си искат и да излязат сухи от престъплението! Аз също съм от Русe и също имам познати, чиито близки са загубили живота си в местните ни болници! Сега като решат масово да ни ваксинират и има жертви вследствие на ваксините, пак ще обявят, че причините са други и те нямат нищо общо!

25

ikar

преди 3 години

Извинявам се за печатните грешки.

24

ikar

преди 3 години

До Професор ТюхчефПрав сте. Това което обясни адвокото на жената беше в пъти по-дълго от телеграмката, публикувана по-горе.

23

Потрес!!!

преди 3 години

Нелепо!!!!

22

ikar

преди 3 години

Сутринта по една от телевизиите имаше интервю с адвоката на оперираната жена. Не споменаха в коя болница е оперирана, но според адвоката става дума за източване на пари от здравната каса. Моя братовчедка също я умориха в една подобна болница в Русе, както и приятелката ми от детство /двете в една и съща болница, която е печално известна в града с доста починали пациенти/.

21

Анонимен

преди 3 години

След лъче и химиотерапия изследванията показаха пълна ремисия - никакви ракови клетки и процеси нямам, възтановен съм и се чувствам отлично, но - всички ме натискат да се оперирам радикално (ампутация) срещу повторна поява на рак!!! А има медикаментозно лечение. Но явно яко се взимат пари от касата и пациента, щом всички (хирурзи и свързаните с тях онколози) настояват само и единствено за оперативно лечение. На части от тялото без ракови клетки и процеси! Да осакатяват хората от алчност...

20

Radi

преди 3 години

Аз не разбирам какво изобщо коментирате при толкова малко информация в "новината".

19

Анонимен

преди 3 години

А ако се окаже, че нейните твърдения не са верни дали болницата ще я осъди за оронване на престиж?

18

Анонимен

преди 3 години

Хайдеее, цензурата започна да пише минуси по статиите. Как един път не се спряхте, хванете се да поработите нещо свястно.

17

Анонимен

преди 3 години

Дошла е тук, за да й излезе по-евтино лечението. Как така не е потърсила и второ мнение, а веднага се е съгласила на операция? Има нещо не кактонтрябва в историята, но в крайна сметна истината ще лъсне.