18

Анонимен

преди 3 години

България няма да се оправи, докато няма единно общество. Тоест никога. Народът е 80% овце, които само във форумите са много велики. Комплексари!

17

Яко умрял

преди 3 години

Значи оставихте в Банско да доизкарат зимния сезон, сезонните работници да разнесат навсякъде, събрахте индиго хората с бг паспорти от цяла Европа и те да разнесат навсякъде, и после - карантина, декларации, стойте си вкъщи, слагайте си парцали на муцуната.Ами - F*#k Off, ама яко!

16

Анонимен

преди 3 години

Българите НЕ са благодарни на хората, които искат да им вземат и малкото, което имат - тоест политиците и техните ***. Мутафчийски е *** на властта!

15

до Нане

преди 3 години

Бенатова за журналистка ли се води.

14

Аз Клавдии

преди 3 години

На тоя генерал няма ли кой да му поддържа питиетата с разхлабително /ама яко/ да го държи разстройството една седмица в ***-далече от телевизионния екран. Ако не може да си вдигне гащите едва ли би си помислил за студио, аман от нежелани досадници.

13

Ганчо

преди 3 години

Агнешкото, ракията и зелената салата излизат

12

Анонимен

преди 3 години

Аре разкарвайте го тоя вече. Употребихте го достатъчно!

11

Ужасена

преди 3 години

Генерал Мутафчийски благодаря Ви за високата компетентност и отговорност, за това че запазихте живота и здравето на хората!Искам да апелирам обаче да върнете строгите мерки защото вярвам че сте прав, че вируса ще се върне! Върнете КПП тата, маските на открито и високите глоби за безцелно разхождане на хора по улици, паркове и обществени места! Българина разбира само от строги мерки и правила!

10

Прага

преди 3 години

Аз от тоя нищо не разбрах?!

9

Алекс

преди 3 години

Този сега на добрата фея ли се прави?Какви мерки и резултати, като в България се правят твърде малко тестове. Продължават да не тестват масово и да говорят измислици. Как ще знаят реалните цифри, като хората не са тествани. Тестват малцинствата по махалите, ако това броят...

8

Барни Ръбала

преди 3 години

Мутафчийски и Гещеф доле

7

Анонимен

преди 3 години

Рупам Ряпа къде е другари, кога ще раздават пушките в пенсионерските клубове? Стягате ли редиците

6

Pf

преди 3 години

Тий нали обвиняваше лекарите в Банско,че били укривали умишлено болни от вируса. Що не се извини след това като се оказа,че не е така.

5

Анонимен

преди 3 години

*** иска да гледа трупове за да се стресне ама пак не е сигурно че ще има файда

4

Анонимен

преди 3 години

България е в световния сценарий на пандемията, нищо по-особено не се случи в у нас, отколкото в целия свят.* * *А сценарият "Яко ще ***" къде е, или само страх се всяваше с него?

3

Нане

преди 3 години

муфтаджийски *** си!Една мисирка те напраи разноглед!Що за генерал си ти?!

2

Аугусто Пиночет

преди 3 години

Няма ХАОС в отпускането на мерките , но има ОГРОМЕН ХАОС В ГЛАВАТА ТИ , МУТАФЧИЙСКИ !!! Вземи го оправи , ако изобщо може да се оправи нещо там... И вземи се скрий малко от Медийни изяви. Ходи да правиш хирургически интервенции и си мълчи. " ЩЕ МРЕМЕ ЯКО" , а?!?! Ще бъдеш ли така добър да споделиш откъде имаш такава сигурна информация , ДругарЮ Мутафчийски ?!?! .....

1

Анонимен

преди 3 години

Благодарим на щаба и на правителството за адекватните мерки, трябва да се внимава защото работата е сериозна